Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Bu kadroyla bu kadar" diyen arkadaşları anlamak mümkün değil.
    Karşındaki takım fb- bjk olur anlarım . gs dahil ligde hiçbir takımdan aşağı kalır bir kadro değil eldekiler.
    Bu kadroyu harmanlayabilecek, arkadaşlık bağını güçlendirebilecek tam olarak bir "takım" yapabilecek bir hoca yok 2 yıldır.
    Sorun bu.
    Akhisar'dan alınabilecek 2 oyuncu vardı. Biri Güray'dı aldık.
    Bir de stoperleri Douglas.
    Adamlar kupa maçında bizim teneke bağlayıp gönderdiğimiz Kadri, Caner, Fatih'le yendi bizi.
    Yine teneke bağlayıp gönderdiğimiz Deniz ve Soner'i de görürüz ikinci yarı...
    Kadro kötüymüş!!!
    Senin elindeki Marin'i, Erkan'ı Muhammed'i, hatta Sefa, Özer, Yusuf'u ver baklım Akhisar'a ne oluyor...
    Bursa'nın şampiyon olduğu yılki kadrosuna bir bakın.
    Ftubol takım oyunu. Takım olabilirsen Hüseyin Cimşir'le, Mustafa Keçeli ile Ali Tandoğan'la şampiyon olabiliyorsun.
    Takım olamazsan M'bia'lar Cardozo'lar, Marin'ler, Bosingwa'lar gibi bu ligin çok üzerinde adamlarla böyle madara oluyorsun.
    Aynen katılıyorum , bizim en kötü kadromuz bile ligdeki tüm Anadolu takımlarını yenecek güçtedir . Sorun son 3-4 senedir doğru hoca tercihlerinin yapılmaması , yönetimsel hatalar , bazı hocaların arkasında durulmaması vs vs . Bütün bunlar yüzünden biz sistemsizleştik .

Halbuki son 4 yılı sıfır transferle , sadece kendi yeteneklerimizle ama sağlam bir hocayla ve arkasında durarak geçirseydik , en kötü ihtimalle sürekli 4. olurduk ligte . Bu kadar borç batağına da sürüklenmezdik ...

Artık başkanın da dediği gibi yarım sezon daha çile sezonu olacak , sonra ben de bazı şeylerin hızla düzelmeye başlayacağını düşünüyorum , ümit ediyorum

Yorum

• kadromuz cok yetersız ve malesef cok ta kalıtesız

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• hamiyle biraz daha devam edersek küme düşeceğiz

Yorum

• arkadaşlar haftaya okay sakatlandı kaybettik

douglas kırmızı yedi cezalı

haftaya caVANDA olacak

mustafa aykut yetişir mi

yada arkadaşlar kadroda olmayanlardan kimler olacak haftaya

aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürller

kayseri ile oynayacaz heral

Yorum

"Bu kadroyla bu kadar" diyen arkadaşları anlamak mümkün değil.
            Karşındaki takım fb- bjk olur anlarım . gs dahil ligde hiçbir takımdan aşağı kalır bir kadro değil eldekiler.
            Bu kadroyu harmanlayabilecek, arkadaşlık bağını güçlendirebilecek tam olarak bir "takım" yapabilecek bir hoca yok 2 yıldır.
            Sorun bu.
            Akhisar'dan alınabilecek 2 oyuncu vardı. Biri Güray'dı aldık.
            Bir de stoperleri Douglas.
            Adamlar kupa maçında bizim teneke bağlayıp gönderdiğimiz Kadri, Caner, Fatih'le yendi bizi.
            Yine teneke bağlayıp gönderdiğimiz Deniz ve Soner'i de görürüz ikinci yarı...
            Kadro kötüymüş!!!
            Senin elindeki Marin'i, Erkan'ı Muhammed'i, hatta Sefa, Özer, Yusuf'u ver baklım Akhisar'a ne oluyor...
            Bursa'nın şampiyon olduğu yılki kadrosuna bir bakın.
            Ftubol takım oyunu. Takım olabilirsen Hüseyin Cimşir'le, Mustafa Keçeli ile Ali Tandoğan'la şampiyon olabiliyorsun.
            Takım olamazsan M'bia'lar Cardozo'lar, Marin'ler, Bosingwa'lar gibi bu ligin çok üzerinde adamlarla böyle madara oluyorsun.
            Sorun da bu renktaş, sahaya çıkan 11 birbiriyle hiç oynamamış oyuncular. Akhisardan farkımız da bu zaten. Onlar sezon başından beri aynı takımla oynuyorlar bizim sakatliklardan belimiz bükülmüş. As kadrodan (Onur, Mustafa, Aykut, Cavanda, Mehmet, Güray ve Cardozo) 7 oyuncu olmayınca bu kadar şaşırmamak lazım bence. Ben ve forumun çoğu zaten bu maçtan ümitli değildik maç başında
            Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• Bunu yazdığıma inanmıyorum ama haftaya direkt rakiplerimizden biriyle oynayacağız

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kadromuz cok yetersız ve malesef cok ta kalıtesız
                Alâkası yok.
                Malzemeye aşcı lâzım aşcı.Hami gibi komilerin işi değil.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• arkadaşlar hami suçlayan topçuyu suçlayan

hami ne diyor bakın dikkatini çekerim

oyuncular lig başı çalıştırılmamış güç depolamamış diyor biraz yüklenince sakatlanıyor

bakın arkadaşlar lige başladığımız topçulardan kaçı şu maç oynadı

ne oldu çoğu gitti sakat vs

kimler oynuyor me veripte

hani evlerde kullanılmayan malzemelerin konulduğu odalar olur ya

bu odalar attığımız topçulara oynuyoruz şu an sefa geçen sene

goller attı yine topa vuramıyor

Yorum

Güzel kardeşim son paragrafındaki Hami'ye gösterdiğin anlayışla, 3.madden çelişiyor.
                    Sefa ve Yusuf'un kanatlarda oynadığı takım bu kadar olur.[
                    Erkan'ın ölüsü(ki 1 yıldır ölüsünü görüyoruz) Sefa ve Yusuf'u top diye oynar(kaldı ki zerre hazetmem Erkan'dan).
                    QUOTE=SZYMEK55;1920386414]Bugün maçin tamamını izledim. Bence sahaya çıkan bu kadronun oynayabilecegi en iyi oyundu. Izlenimlerim:
                    1. Marinle Muhammet çok iyi anlasiyor
                    2. Bosingwa 70. dakikaya kadar neredeyse hatasiz oynadı ama ondan sonraki hatası pahalıya mal oldu. Bu kadar uzun süre oyunda kalmamaliydi.
                    3. Erkanla Özerin yedek kalmasını hiç anlamadım.

Ancak şunu da belirtmek lazım sahaya bu takımın çıkmasında sakatlarimiz çok etkili oldu. Hami hocanın hamle şansı çok azalmisti. Yediğimiz goller de bireysel hatalardan geldi. Pozisyon da bulduk. Muhammet böyle oynamaya devam edecekse Cardozo oynamasın artık. Ortasahadan top dagitabilen bir forvetimiz uzun süredir yoktu...
                    [/QUOTE]

3. Maddede yazdığımı maç başında düşünmek gerekiyordu bence. İkinci yarıya musayi çıkarıp erkanı alır diye düşünüyordum ancak ikinci yarıya çok iyi başladı takım. Bence hücumda marinle Muhammet iyi gidiyordu. Hatta Musa sakatlanmadan önce Beşir oyuna girmek üzereydi, yanlış hamle diye düşünmüştüm çünkü ne zaman çift forvete dönsek orta sahamız oyundan düşüyor. Haminin müdahale yapması gereken yer savunmaydi ancak orda alternatifsizlik yaşadı bence
                    Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alâkası yok.
                      Malzemeye aşcı lâzım aşcı.Hami gibi komilerin işi değil.
                      fatih kardeşim

malzeme ustadan ziyade kardeş bizim iş

inek şabanı kazanda pişiriyorlardı ya

inekten ne olur yahnisimi külbastısımı güzel olur tartışıyorlardı ya bizim iş ona döndü

yapacağımız aşa karar veremedik ustayı aptal ettik gönderdik

malzeme darmadağın oldu.

KARDEŞ ÖZETE BATIM DA FENA OYNAMAMIŞIZ GİBİ

KANATTA ERKAN NEDEN OYUNA ALMADI ONU ANLAMADIK TEK

Yorum

• dayanamadım kadro yaptım yine
                        haftaya bu kadro çık lütfen hami okay da yok sakın bir daha fatih falan deneme lütfen

...................onur.........................

bos ..... aykut ..... mustafa ...... yusuf

cavanda ... aytaç .... yusuf.y ... erkan

marin

muhammet

yedekte de: esteban - akakpo - musa - altyapıdan - özer - sefa - m.beşir

mehmet - cardozo - okay - güray da sakatlığı geçince kadroya girerler.

salih, fatih atik ve douglas kadro dışı kalsın. aslında yusuf ve sefada hak ediyor..
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bukadar sakatin olması, anca beyinsiz bir takımda olur.. hırs yapıyım derken, arkadaşını sakatliyor. Biraz beyini kulansalar hırsa bile gerek kalmayacak.. ama sen gelde anlat şunlara
                          .
                          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Son 4 yıldır bize gelen futbolcular top oynamayı unutuyor . Sürekli suçu hocalarda aradık , sürekli bi kelle götürme peşindeydik hepsini yaptık . O hoca geldi bu gitti , istikrar denen bir şey kalmadı takımda .

Böyle bi ortamda oyuncuları da acımasızca eleştirmek düşününce biraz acımasız geliyo bana . ( Maçın verdiği heyecanla ben de yapıyorum o sert yorumları ama sonra maçın üstünden biraz geçince sakinleşiyorum )

Son yıllarda alıp en ufak yarar sağlayamadan yolladığımız oyunculara bakıyorum , çok kötü değildiler abi . İsimlere hiç girmeyeceğim çünkü o kadar var ki say say bitmez .

Onları da göz önüne alınca , şu anki kadroyu suçlayamıyorum çünkü bu oyuncuları kullanamıyoruz .

Örnek veriyorum , Yusuf son zamanlarda berbat oynuyo , sağ ayak sıfır , kafayı kullanmadan oynuyo . O zaman Yusufu ona göre kullanacaksın , ona göre nerede ne yapması gerektiğini , ne zaman topu içeri çekmesi gerektiğini , ne zaman nereye orta yapması gerektiğini söyleyeceksin . Elindeki malzemeyi kullanacaksın ki defoları çok ortaya çıkmasın . Olumlu yönlerini kullanacaksın .

Bizim Kayseride ağzımız açık izlediğimiz Sefaya ne oldu ? Bu adam terlikle kovulacak oyuncu mu , asla değil bence .

Elimizdeki potansiyeli açığa çıkaracak bir hocaya ve sistemini kurmak için zamana ihtiyaç vardı . Biz bu zamanı kimseye vermedik , sürekli transfer de transfer dedik ama yok arkadaş canlı şekilde yaşadık , gördük , çözüm bu değil .

Hee ben demiyorum ki seneye oluşturulacak yapılanmada Sefa , Yusuf , Yumlu , Erkan vs takımda kalsın , onlarla şampiyonluğa oynarız . Linç etmeyin Şampiyonluk için yeterli değiller , ama son 3-4 yıldır bu kadar da kötü sonuçlar alacak kadro değildi bu kadro .

Önümüzdeki sene çok büyük ihtimalle Hami hoca olmayacak . Hami hocaya şans verilmesini isteyen binlerce taraftar vardı , sürekli Hami diyorlardı ve gelen hocanın kredisi o yüzden sürekli az başlıyordu ( Ne gerek vardı ona bizim uşağumuz Hami burdadur daa )

Önümüzdeki sene büyük ihtimalle yabancı bir hocayla , yeni transferlerle , yeni stadla , çok daha güzel bi açılış yapılacağını düşünüyorum . Bize düşen de şu yarım sezon çile çekmek , daha sonra ise sabretmek . Burda da ufak bi problem var , önümüzdeki sezonun başından itibaren de yeni hocaya zaman verilmesi gerekecek , inşallah sabırlı olabiliriz , gerçekten teknik direktörlük yapabilecek bir hocayla uzun süreli bir yola çıkarız ...

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fatih kardeşim

malzeme ustadan ziyade kardeş bizim iş

inek şabanı kazanda pişiriyorlardı ya

inekten ne olur yahnisimi külbastısımı güzel olur tartışıyorlardı ya bizim iş ona döndü

yapacağımız aşa karar veremedik ustayı aptal ettik gönderdik

malzeme darmadağın oldu.

KARDEŞ ÖZETE BATIM DA FENA OYNAMAMIŞIZ GİBİ

KANATTA ERKAN NEDEN OYUNA ALMADI ONU ANLAMADIK TEK
                              Şota,Sadi,Hami diyene kadar Ersun'a bu takım emanet edilseydi bunca hakkımızın gasbedilmesine rağmen 15 puan fazlamız vardı.Üzerimizde Kasımpaşa Başakşehire kadar tüm takımlar birbirinden kötü biz bunlardan kötü.Bu işi Hami'nin kotaramayacağını başkanda biliyorken kimin aklına uyduysa resmen takımı intihar etti.Şimdi çık işin içinden çılabilirsen.
                              25.haftaya kadar 3 maç Kazanamazsak 10 puan gerimizdeki Takımlar bile Yakalayacak bizi.Haftalardır söylüyoruz ne hakaretler gördük.Mbiayı gönderdin yerine adam al ama kiralık ama makûl Bonservisli dedik zibidi tayfanın hakaretlerine maruz kaldık.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X