Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hoca faktörünün en önemli örneği takım ateşlendi resmen hamza hoca ile puan kaybetseler bile çok cesur oynuyorlar bizimkilerde ruh gibi.
    hoca değiştiren tüm takımlarda bu kıpırdanma olur zaten.. tek istisna biziz bu konuda.. bir hoca göreve gelirken yeterli araştırma yapar o takımın maçını defalarca izler, eksikleri tespit edip hemen neşteri vurur ve bir reaksiyon gösterilir.. ama bizm hoca bunların hiç birini yapmamış belli ki.. daha bir hafta önce 1461'e göndermeye çalıştığın adamı 90 dk oynatırsan nasıl sonuç alacaksın??
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ustanın yapacağı ilk iş bence maaş yükünü bir an evvel azaltmalı.azalttı ama yetmez.dengesizlik halen var.her zaman söylerim.en yüksek maaş sınırı 900 bin avro yu geçmemeli.hedefleri olan oyuncu profiline yönelmeli.
      TEKKEBALL

Yorum

• sadi hocaya laf ediyorduk takım oynamıyor diye en azından gençleri oynatıyordu. hami geldi fatihle neyi kanıtlayacak bize. bir hoca kotu diye yolluyoruz daha kötüsü mü geliyor hep
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Usta, başarılı bir iş adamı olduğunu Hami yi kovarak bize bu akşam kanıtlamalı...

Yorum

• Hami hocanın ne suçu var? Eleştirilecek son adam. Gerçekten ne suçu var ? İki hafta önce de sadiye sövmediniz mi? Ne değişti şimdi?

Bu futbolcular ne olursa olsun hocaların bedel ödediğini gördüler. O yüzden umurlarında olmaz bu saatten sonra. Hami gider Hamza gelir. Paralar takır takır geçer hesaplara . Gerçi en son ne zaman maç kazandılar belli değil. Parayı da zor alırlar bu kafayla.

Yorum

• her şeyi geçtim parlatma düşüncesi falan olabilir eyvallah ama en azından Salih ve Fatih ile yolları ayır, Douglas'a ne yap et Çin'den falan bir kulüp bul.
              milyonluk oyuncular yüzünden kaçırdığımız galibiyet paralarını en azından bu şekilde telafi edelim
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şota gibi adam Douglas'ı nasıl aldırdı anlamak mümkün değil...
                Şota mı aldırdı dediniz, bu takımda yıllardır yönetimin istediği futbolcular alınır.Hoca alınanlardan bir kadro kurmaya çalışır, sağlanan başarı ortada.Yönetimin istediğim futbolcuyu alırım düşüncesine baş kaldıran, istedikleri yapılmayınca istifa eden tek prensipli hoca Ersun Yanal dır.

Yorum

• Utanıyorum!
                  "Trabzon kümeye" tezahüratlarını duymaktan utanıyorum.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bu adamlar Hamiyle felan oynamaz. Bunlara getireceksin Yılmaz Vural'ı onun korkusuyla bagırma çagırmasıyla oynarlarsa oynarlar.

Gerekirse vursun benden izin
                    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• bu arada beğenilmeyen yumlu nun kıymetini anlamışsınızdır.ama nerdee
                      TEKKEBALL

Yorum

• Yusuf'un sorunu kendini Neymar zannetmesi..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          6 ay için üstelik antrenöre kurbanlık koyun muamelesi yapılan bir kulübe.

Lucescu ayarında teknik adam gelmez.

Elbette Hami, Sadi gibi tavanı belli olan değil de futbol dünyası için yeni, sürpriz bir isim düşünülebilirdi.

Çin de 4 tane yabancı oyuncu oynatabiliyorsun. Ersan Avustralya vatandaşı olduğu için yerli statüsünde oynayacak. Bu kadar değerli olması yadırganamaz.

Mbia ise 30 yaşında. Aldıği verdiklerinden daha fazlaydı. Yönetim güzel fiyata okuttu.
                          ersan icin alınan 7 milyonu da yorumla bir zahmet.

Hürriyet gucer muamelesi yapılan mbi Avrupa nın sayılı oyuncusu.

Hadi satılsın birsey demiyorum ama Ersan ın 7 ye satıldıgı yerde Mbia nın 6 ya satılmasının basarı olarak lanse edilmesi yılın esprisi.

Bu yıl cile yılı lafı talihsiz bir acıklama.Baskan kendi demedimi futbolda dun yok bugun var diye.

Eeee verilen kararlarla bu yarım sezonun gozden cıkarılması ne olacak.

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.

Muharrem beyin gelmesini en cok ben istedim.

Ama bu yaptıgı yanlıslarda eleştirmemi asla engellemez.

Bu yanlıs teknik direktör tercihleri basına buyuk bela acar.

Ben uyarımı yapayım.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• oyuncuya milyon avro vermeyecen aga.bütün hedefleri bitiyor sözleşme imzaladığı anda.
                            TEKKEBALL

Yorum

• Bizler kimiz arkadaşlar takımı dışardan izleyen,destek veren taraftarlarız.
                              ankara daki maçlarını kaçırmayan,
                              final maçlarında takıma stadda destek veren biriyim ben.
                              niçin benim pardon bizlerin gördüklerini hocalar göremiyor.
                              çok merak ediyorum.
                              hastalığı biliyorum,
                              hafta içi buradan yazdım.
                              kortuğum başımıza geldi.
                              yazıklar olsun.
                              *kişiliğimi ortaya koyarım,bizler kadar teknik heyet kafa yorsun
                              *bugünkü durumumuzdan daha sağlıklı bir yerde olurduk.
                              *tek hedef kupa ,uçtu gitti
                              *hemde gol pozisyonuna girmeden(yazıklar olsun)
                              *aynı takımla pazar günü ciddi bir maça çıkıyoruz.
                              *yenilgi sonrası başımıza neler geleceğini hayal etmek bile istemiyorum.
                              *en başta teknik heyet ten bahsetmiştim.
                              *şahsen hami hocanın yerinde olsaydım.
                              *takıma izin vermezdim.
                              *kısaca,
                              *şanlı tarihimizi takımda bilmeyenlerin çoğunlukta olduğunu tahmin etmiyorum.
                              *biliyorum.
                              *sine vizyon la anlatırdım.
                              *Ocak ayı sonu itibariyle hedefsiz kaldık deyip,
                              *mikrofonu futbolculara verirdim.
                              *daha sonra takıma akhisar maçını defalarca durdurarak izletirdim.
                              *saha içerisinde tonlarca eksikliğimiz mevcut,
                              *okula yeni başlayan çocuğa anlatır gibi,
                              *salonda da antreman sahasındada,
                              *bencilliğin ne kadar adice bir şey olduğunu kafalarına sokardım.
                              *uygun durumdaki arkadaşına pas vermek yerine,
                              *çalım atan veya alakasız yerden şut çeken kişilere
                              *stadta veya tv karşısından sizleri izleyen taraftarların,
                              *sizin için ne düşündüklerini,kulaklarınızı nasıl çınlattıklarını anlatırdım,
                              *dedimya 6-7 yaşındaki çocuğa anlatır gibi
                              *yardımlaşmayı,presi,bindirmeyi
                              *taç atışını,korner atışını
                              *genişlik nasıl yapılacağını,oyun daraltmasını,
                              *rakibe baskının nasıl kurulacağını,
                              *hucumü,toplu defansı,
                              *ikiye birleri,verkaçları,
                              *hakemi kart görmeden nasıl baskı altına alınacağını,
                              *pas verme derecelerini,
                              *vs vs vs
                              *anlatırdım arkadaşlar
                              *valla halaa o kadar gerkin ve sinirliyim ki
                              *kendime gelemedim.
                              *sizlerle sabah bunları paylaşmak istedim.
                              *durumumuz iç açıcı ya
                              *hami hoca takıma izin vermiş,
                              *allah yrdımcımız olsun.

Yorum

• Yuh sana Hami yuh...Eğer bu akhisar düzgün bir saha bulsaydı emin olun fark daha da artardı..Reziliz rezil..Kazanamama geleneği olan takımların ilacı oluyoruz..2 maç douglası oyuna alma lbu maçta al..Adam intikam almak için en güzel dakikaları seçti..Bu adam hep böyle...Güvenmiyorum..Bosinin tarla gibi sahada çok iyi oynadığını söylemeliyim..Kurtarıcı pozisyonunda 2 genci bu kadar sorumluluk altına sokan teknik direktör değildir..Yusufa marin aradan 2 süper top verdi.Kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonları kadir kendine yetişerek öldürdü..Sonuç olarak bosi defansı tecrübesiyle toparlar..Kötü günlerin en kötüsünü yaşadık..Daha kötüyü yaşayacağımızı sanmıyorum
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X