ızdıraplardayızzzz ızdırapz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bana kalırsa futbolculara yüklenmek de yersiz. Salih, Sefa, Fatih Atik, Musa Nisam vs. bunlar belli bir kapasitenin üzerine çıkamayacak kısıtlı yetenekleri olan topçular. İnanın suç bunlarda değil. Suç bunları bu takıma toplayan, bu formayı onlara mahkum eden cahil herifte...Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
6 ay için üstelik antrenöre kurbanlık koyun muamelesi yapılan bir kulübe.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyonetim ekonomik anlamda ne kadar dogru kararlar verdiyse,sportif anlamda o kadar yanlıs kararlar verdi.
Tekelioglu hamlesi yanlıs,hami hamlesi daha yanlıs.
Mbia nın bu kadar komik bir ucrete satılması yanlıs(Ersan gibi bir kazma 7 milyona satıldı).
Kısaca bu doneme kadar yonetimin artıları eksilerinin yanında cok sonuk kaldı.Su ana kadar cok basarısız.
Lucescu ayarında teknik adam gelmez.
Elbette Hami, Sadi gibi tavanı belli olan değil de futbol dünyası için yeni, sürpriz bir isim düşünülebilirdi.
Çin de 4 tane yabancı oyuncu oynatabiliyorsun. Ersan Avustralya vatandaşı olduğu için yerli statüsünde oynayacak. Bu kadar değerli olması yadırganamaz.
Mbia ise 30 yaşında. Aldıği verdiklerinden daha fazlaydı. Yönetim güzel fiyata okuttu.
Yorum
-
bunun izahı kesinlikle zemin hafız.demir in pozisyonunda dikkatle izlersen top sekerek geliyor.topu önce düzeltmek zorunda kalıyor oyuncu.sert ve engebeli zeminde ideal pas oranlarını yakalayamazsın.netİlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçı izlerken pasların aşırı kalitesizliğinden dem vurmuştum istatistikte şu şekilde olmuş
TAYFA â€@TayfaORG 14 dk.14 dakika önce
Trabzonspor, pas yüzdeleri;
Douglas (%25)
Sefa (%38)
Yusuf (%41)
Salih (%45)
Musa (%47)
Bunun izahı yok!
bunun cidden izahı yok bozuk zemin v.s değil olay kafaların boşalması ne oynadıklarını bilmemesi topçuların. sezon sonuna kadar çekeceğiz bu çileyi sonra kimse almasa bile paraya bakmadan yarısından fazlası gönderilmemeli kovulmalı hatta s. gidin denmeli ağır hakaret edilerek tıpkı bize yaptıkları gibi.
tek suçlu onlar değil onlara o sözleşmeleri imzalatanda suçlu dünya para vermişsin haketmeden oda yatmış aşa umurunda mı sanki forma ulan bayern sinan kurt diye genç oyuncusunu postaladı helikopter kiraladı diye birinin .ötü kalkarsa dersini vermezsen o biter bu kadar basit.TEKKEBALL
Yorum
-
Bazı arkadaşlara sorsan ne gerek var hocaya sezon sonuna kadar Hami idare eder diyorlar.Buyrun işte.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca faktörünün en önemli örneği takım ateşlendi resmen hamza hoca ile puan kaybetseler bile çok cesur oynuyorlar bizimkilerde ruh gibi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
yonetim acilen müdahale etmeli... elini taşın altına koymalı...f.atikt yusuf özer sefa takıma girmemeelii... zaten yeniliyoruz bari alt yapıdan gençler oynasın onlarla yenilelim.. hami hoca boyle saha kenaında pısırık duracaksa hiç durmasın.... sahadaki futbolcular hamiyi görünce bunun kendine faydası yok bize ne faydası olsun modundalar...Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewalking dead sahnesi görmek istiyorum hava alanında. Trabzonspor bu kadar kötü olamaz.
dizi başladı mı? hemen gözümde canlandı, douglas'ın atik'in kaçamayıp yakalanması falan.
Yorum
-
Hami Mandıralı yanlış bir seçim. İlk döneminde başarılıydı, ama zaten yardımcıydı ve takımın içini biliyordu. Ayrıca o takım şu anki takıma göre daha iyiydi. Adrian-Henrique gibi skor üretebilen oyuncular vardı. Beğenmeseniz de bu böyleydi. Ve Hami Mandıralı geldikten sonra yanlış giden şeyleri düzelterek elindeki oyunculardan maksimum verimi aldı. Şu anda ise kriz çok daha derin. Tam bir çöküntü içerisindeyiz. Bu işlerin kurdu olan Yılmaz Vural'ı istedik, takımı krizden çıkarmak için ideal isim olacağını dile getirdik ama kimsa umursamadı bile. Artık hoca tercihini düşünerek kaybedecek vaktimiz yok.
Trabzonspor kümede kalmaya çalışan 3. sınıf bir takım gibi top oynamalıdır. Yoksa maç falan alması gerçekten zor. Bu seneyi böyle geçmeliyiz. Hala bazı arkadaşlar hücum futbolu oyna, rakibi boğ, defansı çöz gibi falan şeyler söylüyorlar. Sahadaki gerçeklikten tamamen habersiz oldukarını üzülerek görüyorum. Bu takım hücum oynadığı her maçta 3-5 tane gol yer, daha önce de yedik zaten hafızalarımızda taze şekilde duruyor. Dolayısıyla fazla gaza gelmeye gerek yok.
Trabzonspor oyunu geride kabul edip rakibe pozisyon vermeden, yenilmemeyi öncelik edinen bir oyun anlayışı benimsemeli. Bunu da Atletico Madrid gibi aşırı mücadele ederek yapmalı. Ne zaman kaybetmemeyi ve zor gol yemeyi öğreniriz, ancak o zaman hücumu düşünmeye başlarız. Yoksa bu takım her maç böyle yenilmeye devam eder.
Pozisyon vermediğimiz maçta bile 2 tane gol yiyip kaybediyoruz. Gol yeme alışkanlığımız oluştu resmen. Rakibin direkten dönen pozisyon ve goller haricinde pozisyonu yok ama becerip bir şekilde 2 tane golü yiyoruz.
Böyle mücadele ederek ve gol yemeden oynamalı, daha sonra gol bulmaya çalışmalıyız. Kaybetmedikçe takımın güveni de kendine gelir, gol arar gol de buluruz. Bugün takım sahada bir parça olsun düzgün gözükmüşse defans ağırlıklı oynadığımız ve mücadele ettiğimiz içindir. Yoksa oyun olarak hiçbir numaramız yoktu. Saçma sapan bir penaltı olmasa beraberlik hatta galibiyet gelebilirdi.
Sahadaki gerçeğe göre yorum yapın, ve bu gerçeğe kendinizi alıştırın. Bu takım büyük takım gibi oynayamaz.
Öyle planları ancak bir dahaki yıldan itibaren yapabiliriz.En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 17:59."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
yazdık ağa, tek çare yılmaz vural.......saldıran , dalan hoca lazım........İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo gülenleri ben 27-28. haftalarda göreceğim.. bu takım bu haftalara eğer düşme potasında girerse kesinlikle düşeriz..!! hoca değiştiren her takım bir reaksiyon ortaya koyuyor.. biz hariç.. sivasspor da mesut bakkalı almış .. eğer onlar da bir seri yakalarsa 2-3 maç gibi ciddi ciddi düşme potasına gireceğiz.. bu takım bu psikolojiyi kaldıracak oyunculara sahip değil..County of Essex
Yorum
-
hadi diyelim ki alıyorsun 80. dakikada niye yapıyorsun bu işi? beşir zaten 19 yaşında tecrübesiz bir çocuk. son 10 dakika bu kadar stresli bir maçta ne verim bekliyorsun. yada 90. dakika da akokpoyu alma amacın nedir? oyuncu sana 3 dakika da ne verecek? benim için iyi hoca oyunu okur ve en geç 60. dakikada oyuncu değiştirir ve verim alır. oyuncu oynar oynamaz orası ayrı konu. önemli olan birşey düşünebilmek ve hamle yapabilmektir. ama hami hiç oyun görüşü olmadığını resmen ortaya koydu. zaten tv8 deki salon turnuvasında nasıl takım yönettiğini görmüştük aynen devam ediyor.HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum