Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kot kafalı bi hoca olunca böyle. İnsan açar bakar mesela leicester takımına kadrosuna bu takım nasıl iki senede böyle oynayacak duruma gelmiş 2 sene önce bu lige çıkan takım. adam bakar bi sistem bakar gider bi maç idman izlemeye gider. ne bileyim kendini geliştirir.

Biz naptık gittik ömründe sistem nedir bilmeyen adamı hoca yaptık. He sanmasın ki usta başkan bunda eleşitirilmeyecek ama ona da sıra gelecek.

1461 hocasıda rezil
    hami hoca da rezil

başkan bunlardan en kısa zamanda dönmeli

Yorum

• sadi tekelioğlu geri gelebilir. ama yılmaz vuralda bir seçenek. hami şu açıklamadan sonra durmamalı.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Başkanın sözünü hatırlayalım.. '' Bu sene çile senesi ''.. Başka bişey beklememek lazım..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Büyük takımlar maç kazanır, oyuncu değil. Zira büyük takımsan futbolcunu ona göre seçer, istikrarı başarı da yakalarsın. Başarılı bir takım futbolcunun değeri zaten yükseltir. Basit mantık yani .. Başta Hami'nin gelmesine geçtiğimiz dönem net şekilde aklımda olduğundan itiraz etmemiştim. Lakin görüyorum ki geçtiğimiz dönem elimdeki kadro ''hadi koçum!'' la iş yapabilecek bir yapıdaymış. Fatih, Sefa, Salih bu futbolcuları oynatmadan da kısıtlı kadrona rağmen elindeki futbolcularla takım kurabilirdin. Yusuf'un berbat oyununa 90 dk. müsamaha göstermeyebilirdin. 1461 e göndermek için uğraştığın futbolcunu bu kadar kötü oynamasına rağmen 90 dk. saha daa tutmayabilirdin. 3 gün önce oynadığında rakibe farklı farklı stoperle sahaya çıkıyorsan ya bu ligi izlememişsin ya bir oyun görüşün yok demektir. Bu mantıkla bu ligin sonunu göremezsin, görebilirsen Trabzonspor camiası tamamen hissizleşmiş demektir.

Sayın Başkan .. Ersun Hoca ile anlaşıp takımı bir buçuk sene ona emanet edebilirdin. Aklında illa Luce varsa bir buçuk senenin sonunda el sıkışalım diyebilirdin. Bir ''teşhis'' de bizden olsun .. Senin anlayacağın dille; Nasıl hastanen kötü, sürekli hasta kaybediyorken doktorunu kazanmak için ameliyata sok(a)mıyorsan, bir futbol takımında da kazanmak için bir futbolcuyu sahaya süremezsin! Teşhisi nasıl? Bence anlaşılmayacak bir şey yok. Doktorun ne kadar iyiyse hastanen o kadar iyidir. Bunu sen bizden daha iyi bilirsin. Umarım hastanecilik mantığını futbola uyarlayabilirsin .. Yoksa sen belki çok şey kaybetmezsin ama biz baya şey kaybedeceğiz.

İkinci yarı içeride kazanacağımız puanlarla lig de kalırız.

Yorum

• Hami'ye yüklenmek yersiz.Adamın kapasitesi belli.
            Bursa'nın kadrosu bizden dahamı iyi Hamza geldiğinden beri takımı ligde yukarılara taşıyor.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanın sözünü hatırlayalım.. '' Bu sene çile senesi ''.. Başka bişey beklememek lazım..
              1 g 1.2 milyon tl 10 g alabilsen 12 milyon yapacak arkadaş. Öyle basit değil çileymiş falan filan.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanın sözünü hatırlayalım.. '' Bu sene çile senesi ''.. Başka bişey beklememek lazım..
                bu söylem arızalı. futbol ve trabzonspor çileye dönüşüyorsa bu sorgulanmalı.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• artık susuyorum çok komik yorumlar var sadece oraya bu duruma rağmen giden gerçek TARAFTARLARA üzülüyorum ve onları sadece tebrik ediyorum o kadar
                  Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hami'ye yüklenmek yersiz.Adamın kapasitesi belli.
                    Bursa'nın kadrosu bizden dahamı iyi Hamza geldiğinden beri takımı ligde yukarılara taşıyor.
                    hoca faktörünün en önemli örneği takım ateşlendi resmen hamza hoca ile puan kaybetseler bile çok cesur oynuyorlar bizimkilerde ruh gibi.
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Takımı protesto etmek için hem havaalanına , bu adamlara nerede olduklarını hatırlatacaksın Ey Trabzonlu!
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vay be en ii kadromuz bu ise hami harbiden erken yaşta bunamış.
                        durumun vehameti burada saklı işte.. hala bunu anlayamayan taraftarımız var.. hami farklı bir hayal dünyasında yaşıyor.. 8 aydır top oynamayan atiki oynatarak aytaça ders vereceğini sanıyor aklı sıra ama bilmiyor ki toparlanmaya başlayan aytacı da kaybedecek..

kenarda oyunu değiştirebilecek sadece 3 oyuncun var: erkan, özer ve aytaç..

sen gidip yusuf yazıcı, m. beşir ve akakkpoyu oyuna alıyorsun..!!

bunun izahı yok!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• futbolcuların kesinlikle insancıl şeklde protesto edilmesi lazım. helal olsun harikasınız ne de güzel hakediyorsunuz paranızı ayağınıza sağlık özellikle hamiye hedefin kümeye düşmek mi gibilerinden ve hami en iyi kadron bu mu sahiden gibilerinden laflar atılmalı. hakikaten sinirden yerimde duramıyorum. ayda 100.000 tl alıyorsun benim gibi maç izliyon kenardan burdan açık açık söylüyorum yıllık 100.000 tl ye hamiden daha iyi yönetirim bu takımı ey yönetim beni işe al ve 50. yılında şampiyonluktan daha emin bahset..
                          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• macı izlememiştim penaltı pozisyonu gercekten komik

o adam o kadar mudahele ile dusermi?
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu oyuncu grubu ile takimin bir yere gelebilecegine inanmiyorum... Muhtemelen bu oyunculari parlatip olabilecek en az zararla gondermek istiyorlar ama parlatalim derken intihar etmeye de gerek yok... Asil sorun hepsini ayni anda sahaya suren hocada... Her mac birine sans verirsin olur biter.. Rahat maclarda bir kac tanesini oynat oda sorun degil.. Kulubun adı yok ediliyor bu sekilde... Yonetime kizmiyorum goreve gelir gelmez ellerine birakilmis saatli bomba bu... Her.macta da patliyor.maalesef.. Hamide de futbol zekası yok.. Bir daha gelmemeli...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Savunma yapamıyorsan hücumu dene.
                                takımda ruhen çöküntü var hoca değişikliği de fayda etmedi kalite baya düşük bizde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X