Usta mı yapacak hami delisi mı yapacak bilmiyorum bu sığır sürüsünü tesislerde toplayıp önlerinede puan cetvelini koyacaksın artık su eşeeğin bir tarafına kaçıyor, ipin ucuda kaçıyor Trabzonsporu saçma sapan adamların düşürdüğü şu durumlar insanları dinden imandan çıkarıyor.Başkansan başkanlığını yapacaksın bırak tweter face tesislere git SIĞIRLARA ANLADIKLARI LİSANDAN ANLAT İŞİN FAHAMETİNİ.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Birinin maçın iyisi dediğine diğeri bunu oynatan hocanın... Diyor.başka biri reis farkını hissettirdi diyor, diğeri böyle reisin ben diyor, maçı izlemedim ama bu yorumları okuyarak resmen allak pullak oldum.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Tüm bu yanlışları sadece Hami'ye yüklemek yanlış olur.Bu zamana gelene kadar;
Oyunculara paralarının ödenmemesi
İstikrarlı bir kadro kurulamaması
Her gelen teknik adamın farklı oyuncuları sahiplenip farklı oyuncuları dışlaması
Taktik anlamda gelen teknik adamların hiç bir katkı sağlamaması bizi bu duruma getirdi.
Bugün takımın başına kim gelirse gelsin bu enkazı kaldırması için en az 1 ay süre ister.
Bugünkü maça gelince ;Fatih,Musa,Salih,Daugles,Sefa,Esteban, mecburiyetten oynatılan oyuncular bu oyuncuların hiç biri Bu formayı hak etmiyorlar.Hami'nin kapasitesi bu oyuncuları şahlandırmaya yetmeyeceği için bu kadro ve Hami ile bu sonuç normaldir.
Ne zaman, Ekici,Özer,Marin,Muhammed,Cavanda,Bosi,Onur,Aykut,Yusuf,Aytaç,Okay hazır olur ve Hami oynatır o zaman eleştirilmeyi hak eder.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
hami'nin ne verip ne veremeyeceği zaten forumdaki azınlık bir kitle haricinde herkesin malumuydu.
hami'yi görev başı yaptıran, üstelik 2 ay takımı hocasız bırakıp son çare görev başı yaptıran yönetim bu kadronun değilse de bu tablonun sorumlusudur.
başkanın projeleriyle ilgili yapmak istedikleriyle ilgili konuşmalarını hepimiz beğeniyoruz henüz icraat göremesek de ama saha içiyle ilgili şapkayı önüne koymalı, sorumluluğu üstlenmeli.
Trabzonspor markasını 6 ay dahi çalıştırabilmek için can atan onlarca hoca varken takımın 2 ay emaneten altyapı hocasına, sonrasında çaresizlikten amatör Hami hocaya emanet edilmesi en hafif tabirle plansızlıktır, hazırlıksız yakalanmaktır.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Takim mucadele ediyor fakat fizik kapasitesi rakibini sarsacak duzeyde degil teknik kapasitesi ve pas trafigi vasat hangi hoca hangi yonetimde gelse bu takim zirveye zor oynar goruntusu veriyor hedeften dustugumuz icin belkide oldugumuzdan daha kotu durumdayiz diyer taraftan akhisarli bazi oyunculara bakiyorum hepsi boga gibi bir ilce takimi nerden buluyor boyle oyunculeri helal olsun diyorum
Yorum
-
Daha demin Akhisar taraftarina sinirleniyordunuz, Trabzon kümeye bağırdılar diye. Madem inancınız yok Trabzonspor'a, neyine sinirleniyorsunuz? Ne ağlak insanlarsınız.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeniile yenile küme düşeceğiz neyin arkasında duracağız ki
Yorum
-
mbia satıldı diye sevinc cıglıkları atan arkadasları on tarafa alalım.
Bu saatten sonra bu takım net olarak kumede kalma mucadelesi verecek.
Muhtesem teknik direktör ve futbolcuları ile.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
haklısın yönetim değiştirmez hocayı ama acilen müdahale etmeli şikeci aziz gibi gerekiyorsa kadro yapılırken mudahale etmeli takımı arka plandan yönetmeliler... bu hocadan bir cacık olmaz...İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebundan sonra hocayı değiştirmez yönetim mümkün değil. bu iş çocuk oyuncağı mı hami gitsin sadi gelsin. yönetim yanlışını çeksin.Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
Sefa denilen futbolcumsuyu bu takıma almak ihanetti, İHO aldı. Oynatmak da bir o kadar ihanet. Hadi ihanet edip oynattın, bari adamı sağa koy, orada takılsın. Yusuf'u sağa koyup onu da bitiriyor ve maç içinde hiç yerlerini değiştirmiyor. Bosingwa 1 puandan etmiştir bizi. Bu kadar lakaytlık olmaz.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
hamle yapamayan hocalardan nefret etmişimdir hep. son bir ayda takımda formu yükselen tek oyuncumuz aytaç tı oyuna bile sokmadı dahi hocamız. sanki öndeymiş çok güzel top oynuyormuş gibi son 10 dk ya kadar oyuna müdahale etmedi. müdahale ettiğinde de bu kötü zeminde gencecik adamları soktu. adam son değişiklik hakkını uzatma dakikalarında kullandı. hamza hocanın elinin değdiği bursaya bakın birde hami hocayla bize bakın.
Yorum
-
yapma ama Yumlu Aykut hele de Yumlu olmazsa ortalığı kasıp kavuracağız...İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar 2 maçtada yendi bizi. Tebrik edip önümüze bakmalıyız.. Hafta içi iyi şeyler olmazsa aykut ve yumlu savunmaya dönmezse biteriz.
geçen hafta Douglas yoktu niye yok diyenler şimdi Douglas niye var diyorlar
ne desem bilemedim
birde bizim şüpheli pozisyonlarımıza kesin penaltı değil vs deyip
rakiplerinkine de kesin penaltı diyen bir kısmi taraftar profilimiz var
takım mücadele etmeye çalıştı ama yoruldular
Fatih epeydir kadro dışı vs idi
ben bu kadar oynayabilir demiyordum beklediğimden iyi idi. kapasitesi beli zaten ama en azından ikili mücadelede ayakta kalıyor
hem orta saha yumuşak deyip hemde kora korcuyu istememek de bizde var.
neyse geçmiş olsun Akhisar'ı tebrik ediyorum...
Ayrıca Muhammet iyiydi ve hakkını yememek lazım takım ona iki karşı karşıya iki de cez sahası önünde pozisyon yarttı 6 pastan kafa... topukla kalecinin çıkardırğı
Mari'nin paralele bıraktığı pozisyonlar bir de gol
Sefa ve Yusuf'unda karşı karşıyaalrı vardı
deplasman yakalayınca atacaksın.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum