İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
aytaçın yerine fatihi oynatıyor o zaman okayın yerine oynat bari çocuk çok kötü bu aralar ayrıca bosingwa yı sağ beke çekip stopere akakpoyu koymalı idi zaten hızlı bir takım değiliz sadece yusuf ve marin biraz da muhammet bosingwa gibi birini bu maçlık stopere koymamalı idi bence akakpo idare ederdi orada çünkü salihi görmek istemiyorum fatih gibi. kadromuz çok kötü hepsine laf ederim ama ekstra olarak fatih ve salihe ayrıca parantez açmak gerek.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
sefa ve tehlike hadi inşallahİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse sakin kafayla düşününce tam kontra atak takımı kurmuş HamibSefa'da Yusuf'ta kanatlardan tehlikeli olacaktır Marin çok önemli atacağı ara pasları etkili olur sorun geride Rodellaga tutmak zor olacak Dougles rüzgarina yetisemez Bosingwa sakatlıktan yeni çıktı kendini riske etmeyecektir sıkıntı savunma
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
bu klüpte teknik direktörlük yapabilecek öz evlatlar tolunay'dır, fatih tekke'dir...adamların futbolcu üzerinde ağırlığı olur,duruşu olur.sene başından beri shota,sadi,hami...3'ünü topla komedi filmi yaparsın.ben futbolcu olsam bunlara saygı duymam ki.shota avea reklamlarında güldürüyor hop teknik adam.hami acun'a malzeme oluyor hop teknik adam...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefa ve tehlike hadi inşallah
Abartmayın o kadar da futbolcuyu kotulememek gerek hizli süratli bir oyuncu adama direk mal gözüyle bakarsak ne fayda bekliyorsun bu adam Kayserisporda böyle değildi kanattan yardiriyordu yetenegimi kayboldu yok mental sorunlari var Sadi hoca nasil Aytac4'i kazandi bakarsin Hami'de Sefa'yi vitrine çıkarır
Yorum
-
Hepimizin arzusuİlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöyle bi uyusam uyansam maç değil sezon bitmiş olsa...
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami yorumcu olsa şu çıkan kadroya ne derdi merak ettim
Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
Mümkün mertebe özevladı teknik direktör yapmayalım sonra efsaneliğinden tutun adamlığına kadar sorgulanıyor... Bize leicesterın teknikdirektörü gibi yabancı aç adam lazım, dün city duman ettiler deplasmanda o kadroyla.İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu klüpte teknik direktörlük yapabilecek öz evlatlar tolunay'dır, fatih tekke'dir...adamların futbolcu üzerinde ağırlığı olur,duruşu olur.sene başından beri shota,sadi,hami...3'ünü topla komedi filmi yaparsın.ben futbolcu olsam bunlara saygı duymam ki.shota avea reklamlarında güldürüyor hop teknik adam.hami acun'a malzeme oluyor hop teknik adam...Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum