Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyse sakin kafayla düşününce tam kontra atak takımı kurmuş HamibSefa'da Yusuf'ta kanatlardan tehlikeli olacaktır Marin çok önemli atacağı ara pasları etkili olur sorun geride Rodellaga tutmak zor olacak Dougles rüzgarina yetisemez Bosingwa sakatlıktan yeni çıktı kendini riske etmeyecektir sıkıntı savunma
    Sefa bize tehlike yaratmasın da başka birşey istemiyorum......����

Yorum

• 11'e karşı 10 kişi oynayarak Akhisar'ı yenmeyi deneyeceğiz.
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• aytaçın yerine fatihi oynatıyor o zaman okayın yerine oynat bari çocuk çok kötü bu aralar ayrıca bosingwa yı sağ beke çekip stopere akakpoyu koymalı idi zaten hızlı bir takım değiliz sadece yusuf ve marin biraz da muhammet bosingwa gibi birini bu maçlık stopere koymamalı idi bence akakpo idare ederdi orada çünkü salihi görmek istemiyorum fatih gibi. kadromuz çok kötü hepsine laf ederim ama ekstra olarak fatih ve salihe ayrıca parantez açmak gerek.
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• şöyle bi uyusam uyansam maç değil sezon bitmiş olsa...
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• Marin ve Muhammet işbirliği tek şansımız.
            Kanatlardaki arkadaşlar da kendini yere atarak faul alabilirse faydaları olur

Yorum

• Maçı izleyecek olanlara sabır diliyorum.
              .

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neyse sakin kafayla düşününce tam kontra atak takımı kurmuş HamibSefa'da Yusuf'ta kanatlardan tehlikeli olacaktır Marin çok önemli atacağı ara pasları etkili olur sorun geride Rodellaga tutmak zor olacak Dougles rüzgarina yetisemez Bosingwa sakatlıktan yeni çıktı kendini riske etmeyecektir sıkıntı savunma
                sefa ve tehlike hadi inşallah
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• bu klüpte teknik direktörlük yapabilecek öz evlatlar tolunay'dır, fatih tekke'dir...adamların futbolcu üzerinde ağırlığı olur,duruşu olur.sene başından beri shota,sadi,hami...3'ünü topla komedi filmi yaparsın.ben futbolcu olsam bunlara saygı duymam ki.shota avea reklamlarında güldürüyor hop teknik adam.hami acun'a malzeme oluyor hop teknik adam...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İşin garip tarafı kadrolar açıklandıgında biz hep isyan ediyoruz ya bu nasıl kadro yenildik bittik falan diye ulan bir kere de bizi yanıltsalar yok biz ne dediysek çıkıyor

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• hami yorumcu olsa şu çıkan kadroya ne derdi merak ettim

Yorum

• Defansa laf eden pek yok gördüğüm kadarı ile, bugünki temel konu da fatihin oynaması, acaba Aytaç yine oynamış olsa bişey bulurmuyduk?
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sefa ve tehlike hadi inşallah
                          Abartmayın o kadar da futbolcuyu kotulememek gerek hizli süratli bir oyuncu adama direk mal gözüyle bakarsak ne fayda bekliyorsun bu adam Kayserisporda böyle değildi kanattan yardiriyordu yetenegimi kayboldu yok mental sorunlari var Sadi hoca nasil Aytac4'i kazandi bakarsin Hami'de Sefa'yi vitrine çıkarır

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şöyle bi uyusam uyansam maç değil sezon bitmiş olsa...
                            Hepimizin arzusu

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hami yorumcu olsa şu çıkan kadroya ne derdi merak ettim
                              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu klüpte teknik direktörlük yapabilecek öz evlatlar tolunay'dır, fatih tekke'dir...adamların futbolcu üzerinde ağırlığı olur,duruşu olur.sene başından beri shota,sadi,hami...3'ünü topla komedi filmi yaparsın.ben futbolcu olsam bunlara saygı duymam ki.shota avea reklamlarında güldürüyor hop teknik adam.hami acun'a malzeme oluyor hop teknik adam...
                                Mümkün mertebe özevladı teknik direktör yapmayalım sonra efsaneliğinden tutun adamlığına kadar sorgulanıyor... Bize leicesterın teknikdirektörü gibi yabancı aç adam lazım, dün city duman ettiler deplasmanda o kadroyla.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X