İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir yerde sıkıntı var yorumlara bakıldığında...tam olarak ne istediğini bilen taraftar çok az...
Hami Hoca'nın yaptığı hatalara ilişkin birçok defa eleştri getirdiğim noktalarda genel "hoca ne yapsın" ile savunurdu...
"Hami Hoca'nın takımı bjk maçında kazanma isteği fazla olan ve ilk yarı bjk'ye oranla daha baskın olan taraftı..." tespitine ise gülüp geçenler çoğunlukta...Savunurken de köstek olurken de herşeyin aşırısını yapmaya bayılıyoruz....
İkinci yarı fizik-kondisyon olarak iş yapacak 2 bilemedin 1 tane sağlam adam olsaydı bjk kontradan gol yemesi işten değildi ....
bu dakikalara gol sığdıramayan Hami Hoca'nın takımı bjk'nin şampiyonluk mücadelesinde kalmanın verdiği değer, güç ve risk alma duygusu ile saldırması karşısında birşey yapamaz hale geldi...
Zaten fizik ve kondisyon olarak bitik bir TS var...Yani 60-70 dakikanın ötesine geçemeyen bir takımız...
Nitekim birkaç pozisyonda orta sahalar rahat geçildiği dakikalarda ( ki bu durum bjk için de geçerli ) rakip defans ile birçok defa karşı karşıya kalındı, 4-5 kişi ile kapatılmış bir defans, 2 ye 3 verkaç yapıp göbekten delecek hamle yapmaya taakati yetmeyen ,herkesin birbirine bakakaldığı, 3-4 metre boş alana, kanatlara kaçıp alan yaratma, oyunu açma ilahesinin ortalıkta dolaştığı dakikalara çok gördük dün gece...
Takımın kapasitesine eleştri getirilebilir, ancak takımın genelinin kazanma arzusu ve hırsına diyecek yok. Hami Hoca'nın Cardozo değişikliği tartışmaya açık, onun dışında çok da fahiş bir hatası veya müdahalesi yoktu maça...
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 maçta 7 mağlubiyet alan bir şahsın hoca olarak orada durmasının en ufak faydası Nedir?Sokaktan bir labut getirip koysak aynı işlevi yapmaz mı?Hami diyor ya kıt aklıyla: Dünyanın en iyi hocası bu takıma gelse ne değişecek ???Akıllı bir gazetecide çıkıp demiyorki ey hami,bu takım değiştirilemeyecek kadar kötüyse sen niçin geldin? Sebep neydi senin gelmende?Paraya çok mü ihtiyacın mı var dı?Ya da sokakta bir labutda mı bulamadılar yerine koyacak?
Yani...Hami'nin bu takıma gelmesi bana göre ve Hami Hoca hakkında eleştri getirdiğim birçok yazılarıma göre boş zaman kaybıydı...ki Sadi Tekelioğlu her ne kadar benim yerim alt yapı gitmek istiyorum dese de takımda kalmalıydı...Hami ve müadilleri bu takıma ancak Lucescu ve varisi elit/veteran bir teknik adamın yanında o da "işi öğrenip ilerde takımda faydalanmak üzere" yardımcı olarak bulunmalıydı...
Onu bunu bırakırsak ben halen Başkan'ın seçim arefesinde trt muhabere Barış Yurduseven'e verdiği röportajda söylediği " çözüm üretemezsek Lucescu mutlaka gelecek" lafında kaldım...
Başkan'ın yarım sezonda beklediği, aradığı çözüm neydi? Sadi Hoca veya Hami ile boşa geçecek bir yarım sezonda ne bekledi ?
Yani Sadi Hoca veya Hami ile yarım sezonda müthiş bir çıkış yapıp 2. yarı liderliğine oynayıp ilk 4 içinde kalarak Avrupa kupalarına katılmış olsaydık çözüm üretilmiş olacak mıydı, o zaman 50. yıl şampiyonluğu yolunda Hami veya Sadi Hoca ile büyük bir teknik ekip Türk futboluna kazandırılmış olacaktı bu anlayışa göre...
Yani Başkan'ın işi Türk futboluna TS üzerinden iyi teknik direktörler kazandırmak mıdır?En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 14:47.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani...Hami'nin bu takıma gelmesi bana göre ve Hami Hoca hakkında eleştri getirdiğim birçok yazılarıma göre boş zaman kaybıydı...ki Sadi Tekelioğlu her ne kadar benim yerim alt yapı gitmek istiyorum dese de takımda kalmalıydı...Hami ve müadilleri bu takıma ancak Lucescu ve varisi elit/veteran bir teknik adamın yanında o da "işi öğrenip ilerde takımda faydalanmak üzere" yardımcı olarak bulunmalıydı...
Onu bunu bırakırsak ben halen Başkan'ın seçim arefesinde trt muhabere Barış Yurduseven'e verdiği röportajda söylediği " çözüm üretemezsek Lucescu mutlaka gelecek" lafında kaldım...
Başkan'ın yarım sezonda beklediği, aradığı çözüm neydi? Sadi Hoca veya Hami ile boşa geçecek bir yarım sezonda ne bekledi ?
Yani Sadi Hoca veya Hami ile yarım sezonda müthiş bir çıkış yapıp 2. yarı liderliğine oynayıp ilk 4 içinde kalarak Avrupa kupalarına katılmış olsaydık çözüm üretilmiş olacak mıydı, o zaman 50. yıl şampiyonluğu yolunda Hami veya Sadi Hoca ile büyük bir teknik ekip Türk futboluna kazandırılmış olacaktı bu anlayışa göre...
Yani Başkan'ın işi Türk futboluna TS üzerinden iyi teknik direktörler kazandırmak mıdır?
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee o zaman olur bak, bişey demiyorum ancak ben parçalının da iyi geldiğini düşünüyorumişimiz totemlere kaldı.
Genelin aksine bu gün hiç heycanın yok çok rahatım. Bu sebeple güzel top oynayacağımızı lakin iki basit gol ile yenileceğimizi düşünüyorum. İnşallah yeneriz ancak maça dair hislerim böyle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum