Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adım ören başka bir dünyada yaşıyor heralde takım kazanmak için herşeyi yapmış...
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION] Çok haklı.
      Futbolculara takık olmak kötü bir şey.
      Futbolcu bir maçta iyi oynuyorsa o maç için hakkını vermek gerekir. Çok istersen sonuna da ama burda oynamamalı diye eklersin.
      Nefretini her maç kusmak adaletsizlik. Yerel düşmanlığı çok güzel oluyor ama yabancı hayranlığına ses yok.
      Terazi olsa keşke.

[MENTION=46975]gurur6134[/MENTION]+1967
      En son Sibel tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 20:30.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Afkursunlar dursunlar boşver.Beşiktas aglamaktan bir hal aldı.Bizim eski efsane de onlara uymus.Bu mactan sonra hakem konusuyor.

Besiktas kücük emrah mode on.
        Kendi pisliklerinde debelenip dursunlar.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ben olsam estabani snyede takimda tutardim hesapta trabzonlu olan kendini buyuk topcu olark gorenlerin yaninda takimda kiralik oynayn kostarikali oyuncu oynadigi butun maclarda trabzonlu gibi buyuk bir hrsla oynuyor elinden gelnn en iyisini veriyo sadece dunku macta deil oynadigi her macta gosterdigi. Azim ve hirstan dolayi tbrik ediyorum obur ruhsuzlarinda en azindan estaban gibi oynamalarini istiyorum.

Yorum

• öyle bir şekilde anlatıyosunuz ki sanki yabancılar el bebek gül bebek besleniyor.yusuf denilen adam okey masasında bu klubü alenen rezil etmişken,mustafa denilen zat maçtan sonra kafamız rahat uyuyoruz açıklamasını yapmışken tabikide söyleniceğiz.bunları herhangi bir yabancı futbolcu yapsaydı bu forumda sabahlara kadar afaroz ederdiniz.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              **
              sezon başı bu oyuncu için aynı şeyleri söyledim,
              çok itiraz eden arkadaşlarımız oldu.
              balon balon,
              ciddi ülke ve takımlarda oynuyacaksın,
              ve bir tane düzgün,adam gibi öldürücü ayağa pas atamayacaksın,
              alanzinyo bile bundan daha verimliydi.
              Kaleye vurmuyormu vuramıyormu anlamıyorum ama çok kötü bu konuda. Attığı paslar hiç düzgün değil , hepsi ya sağa yada sola gidiyor. Pres özelliğide yok. Anlamıyorum böyle bir futbolcu bu şekilde nasıl bukadar büyük kulüp gezebiliyor. Ben yanılmışım.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• kondisyon kondisyon kondisyon

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kornerde rodellaga'nın bize attığı golü tekrar izle. üstelik duran top. aynı maçta yaptırdığı penaltıyı izle constant'ın.

ani gelişen ataklar bunlar. defans dengesi bozulmuş. önüne geçmek zorunda olduğun bir forveti kontrol etmek öyle basit iş değil. adamın tam kafasına arka direğe yapılıyor orta. burda oyuncuya pozisyon almayı bilmiyor demek insafsızlıktır.bu anlayışla hiç gol yememiz lazım. bunu yaptığınız için kızıyorum işte.hep çifte standart. adam topu kaleci alacakken rakibe veriyor. ama douglas yapar böyle hatalar nasıl olsa yabancı. bu hataları alt yapından yetişen oyuncunun yapmaya hakkı var.ama hem bonservis verip hem yüksek maaş verdiğin adamların daha az hakkı var. ama siz birinin hatasına gözlerinizi kapatıyorsunuz. ötekini her şeyin sorumlusu ilan ediyorsunuz. abi sen söylüyordun burda douglas her halükarda yumlu'yu katlar diye.hiç dönüp ben de yanlış yapmışım demiyorsun ama. bir de üstüne ufak bir hatada adama saldırıyorsunuz. adalet olmayan yerde hiçbir şey düzelmez.insan dönüp kendine bakacak, objektif yorum yapacak, anlayışlı olacak.
                  bahsettigin macı izledim ayrıca pozisyonları tekrar izledim.Orada hata constant ın dersen zaten bizim tartısmamız baslamadan biter.

yusuf ne bek ne de acık olarak takıma hicbirsey vermiyor.Calım sevdasına kaybettigi toplar,kacırdıgı adamlar ve rakibe yaptırdıgı ortalar cabası.

mustafa gercekten cok kritik mudaheleler yapıyor ancak pozisyon bilgisi yok.Ayrca ortasahada rakibe basmaya calısma gibi sacma sapan bir huyu var.Bu yuzden surekli defansta yerini kaybediyor.Akakpo ile oynarken bu cok sırıtmıyor cunku cok iyi kademe yapıyor ama douglas ile oynarken kabak gibi belli oluyor.

Ben yerli yada yabancı diye ayırmıyorum.Mesele oyuncunun yeterli olması ya da olmaması.

mustafa kac senedir bu takımda.Bir arpa boyu yol alamadı.Hala her topu taca vuruyor,hala oyun kuramıyor ama 25 metreye pas atmaya calısıyor.Hala defansta yerini kaybediyor.

Ben asla isimlere takılmıyorum.Benim en kızdıgım isimler uzun sure gorev alıp oldugu yerde sayan isimler.

Yerden yere vurulan constant kac mac oynadı?kacında sol bek oynadı?

Bence asıl sizin gibi dusunenler yabancı oyuncuları eleştirirken biraz daha derin dusunerek yada biraz daha fazla veriyi goz onune alarak eleştirin.

Herkesin olmus gebermis dedigi cardozo mac-gol bazında hala en iyi oyuncumuz.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mustafa kadar basiniza tas dussun yeter artik ...adam daha napcakti dunki macda 2 tane yuzde yuz golu onledi haftalardir sakat oynuyor adam canla basla oynuyor neymis efendim gomeze kafa vurdurmus ..varmi rakip santrafora kafa vurdurmicak stoper bilelim oyle bi orta yaptiki Q7 dunyanin en iyi stoperi olsa o topa bisey yapamaz..size douglaslar constantlar lazim ..taktimi takiyor bizim taraftar yumluda aykutda bu seneki performanslariyla istanbul takimlarindan birinde olsa milli takimlardaydilar bunu boyle bilin..
                    Yumlu'ya bu kadar yüklenimesi haksızlık

Douglas, Kontant, Yusuf, Sefa gibi yetersizlere yüklenin.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Cavanda düzeldi (aklını çelen M'Bia gittiğinden)
                      Akakpo iyi
                      Yumlu yeterli
                      Aykut yeterli
                      Bosi eh işte, (hücuma çıkarken gereksiz çalımları olmasa)

Savunmada bunlar oynarsa sıkıntı yok

Bosi zaten sezon sonu bırakıp Hoca olacak.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kursat1313 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kondisyon kondisyon kondisyon
                        60'dan sonra düştük oyundan
                        Oysa ilk yarı nefes aldırmadık şiketaşa
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bahsettigin macı izledim ayrıca pozisyonları tekrar izledim.Orada hata constant ın dersen zaten bizim tartısmamız baslamadan biter.

yusuf ne bek ne de acık olarak takıma hicbirsey vermiyor.Calım sevdasına kaybettigi toplar,kacırdıgı adamlar ve rakibe yaptırdıgı ortalar cabası.

mustafa gercekten cok kritik mudaheleler yapıyor ancak pozisyon bilgisi yok.Ayrca ortasahada rakibe basmaya calısma gibi sacma sapan bir huyu var.Bu yuzden surekli defansta yerini kaybediyor.Akakpo ile oynarken bu cok sırıtmıyor cunku cok iyi kademe yapıyor ama douglas ile oynarken kabak gibi belli oluyor.

Ben yerli yada yabancı diye ayırmıyorum.Mesele oyuncunun yeterli olması ya da olmaması.

mustafa kac senedir bu takımda.Bir arpa boyu yol alamadı.Hala her topu taca vuruyor,hala oyun kuramıyor ama 25 metreye pas atmaya calısıyor.Hala defansta yerini kaybediyor.

Ben asla isimlere takılmıyorum.Benim en kızdıgım isimler uzun sure gorev alıp oldugu yerde sayan isimler.

Yerden yere vurulan constant kac mac oynadı?kacında sol bek oynadı?

Bence asıl sizin gibi dusunenler yabancı oyuncuları eleştirirken biraz daha derin dusunerek yada biraz daha fazla veriyi goz onune alarak eleştirin.

Herkesin olmus gebermis dedigi cardozo mac-gol bazında hala en iyi oyuncumuz.
                          abi ezbere yapıyorsun o yorumları, adı yumlu olunca yapamıyor edemiyor akakpo olunca kademeye giriyor. akakpo hangi pozisyonun kademesine girmiş.bam güm vurdu topa. yabancı futbolcu alıyorsun, bir zahmet kademeye giren, hızlı, oyun başlatan bir oyuncu olsun.gidip de douglas getirilmesin. iyi izlersen douglas'ın da tıpkı yumlu gibi orta sahaya kadar çıktığını rakibe basmaya çalıştığını görürsün. uzun stoperler rakibe yakın oynar. ama adam sürekli faul yapıyor ya da çalım yiyor. onu da düzgün yapmıyor.elde zaten onun gibi oynayacak uğur ve yumlu var.

önde basma durumunu ben beğeniyorum sen hata olarak kabul ediyorsun. hiç basmasınlar, geri çekilip dursunlar rakip orada pas yapsın şut çeksin, yeter ki kimse yerini kaybetmesin. öyle olmuyor. rakip santrafora top aldırmayacaksın.

mustafa kaç senedir bu takımda doğru. ama gelişme sağlıyordu, siz süreci iyi takip etmemişsiniz. akçay döneminde tüm sene iyi performans gösterdi. vahid ile ilk maçta da iyi oynuyordu sakatlandı, sakatlık dönüşünde de iftiraya uğradı. haliyle gelişim gösteremedi.zaten bu takımda kim gelişim gösterdi şike sürecinden sonra? sürekli karışıklık var takımda.kimin kimle oynadığı belli değil, sürekli değişiyor yanlış transferler yapılıyor.

Yorum

• gollerde sahaya bir şeyler atmış taraftar yine. nasıl bir kafadır bu anlaşılır gibi değil.bütün hafta dolup istedikleri olmayınca sahaya yabancı madde yağdırmaktan vazgeçemediler.

Yorum

• "Bjk hakemi de yendi" diyenler öyle bir diyorki sanki ezici bir futbol oynamışlar gibi. İlk 60 dakika biz ezdik resmen. Kalan bölümde karşılıklı kör ataklar vardı. Golden sonra son 15 dakika dağıldığımız için kontrol Bjk' ye geçti. Tamam penaltıları çalındı, geri pas verilmedi ama ahım şahım bir top da oynamadılar. Şb taraftarının maçı neresiyle izlediğini zaten hiç anlayamadım. Bu senenin en iyi futbollarından birini oynadık. Ofanstaki yeteneksizliklerimiz olmasa farka bile giderdik bence.
                              En son kyodou tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 10:31.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Bjk hakemi de yendi" diyenler öyle bir diyorki sanki ezici bir futbol oynamışlar gibi. İlk 60 dakika biz ezdik resmen. Kalan bölümde karşılıklı kör ataklar vardı. Golden sonra son 15 dakika dağıldığımız için kontrol Bjk' ye geçti. Tamam penaltıları çalındı, geri pas verilmedi ama ahım şahım bir top da oynamadılar. Şb taraftarını maçı neresiyle izlediğini zaten hiç anlayamadım. Bu seninin en iyi futbollarından birini oynadık. Ofanstaki yeteneksizliklerimiz olmasa farka bile giderdik bence.
                                o pozisyonlar zaten tamamen bireysel hatalardan kaynaklanıyor, ama öyle böyle hatalar değil. saldırırsın saldırırsın, hakem ısrarla penaltı çalmaz gol atınca da hakemi yendik dersin.bununla alakası yok maçın. ezbere yorumlar işte. yok ki adam gibi bir yorumcumuz düzgün yorumlar yapsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X