Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=36054]memmedaga[/MENTION] Abi arkadaş laf olsun torba dolsun denilen insan grubuna ait pek takılmamak gerek
    eyvallah kardeşim ama yalnız değil çok sevdiğim futboldan anladığı sandığım
    bi kardeşim de benzer şeyleri savundu bugün bana

modern futbolda artık takım savunmasına yardım etmiyen oyuncu kaldı mı bilmiyorum

premier league, la liga paketlerim var, bu arkda zaman zaman Mesut'u bile takım savumasında aktif izliyorsunuz

bu arkadaşlar bahsettiği şey 2000'lerin başlarında kaldı

zaman zaman vasat Anadolu takımları yapabilir bilemem nitekim rakip Bursaspor'da en az 10 oyuncu aktif şekilde takım savunmasında rol aldılar

bence bu arkadaşlar savunma ve takım savunması arasında ki farkları dahi bilmiyorlar

ofans oyuncularını modern futbolda takım savunmasına nasıl yardımcı olacağı konusunda fikirleri dahi yok

Kaldı ki Marin'in ofansif performansı fazlasıyla tartışılır...
    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      akıl yaşta değil baştadır.tanışıyoruz zaten hepimizbmn gemisindeki trabzonspor sevdalılarıyız yetmezmi.

halı saha demişken messi ile karşılaşma olur seninle karşılaşmamız.yiyeceğin çalımların etkisinden 6 ay çıkamassın.

yanlış düşünüyorsun yaşım 12.ama yaklaştın.
      Ronin bunlar çok iddialı sözler
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Takım olgusunu kazanmak için ta en öndekilerden başlaması gerek presin top rakipte iken.Ama bizim ileri 5limiz topu seyrederken herhangi bir maçta galip gelmemiz ekstra işler bakıyor.Bu arada ne Marin ne de Cardozo benim için dünya starı değildir.
        bunlar silinicek ama aslında çok faydalı şeyler yazıyorum yazık olucak yazdıklarıma.

bilmediğin şeyi sana söyleyeyeim renkdaşım takım olgusu uyum demektir.paslaşma gözü kapalı paslaşma demektir(barcelona gibivb..)önden pres mres diye bişey yoktur takım olgusu varsa karşı takım zaten oynayamaz ve sen yapacağın paslaşmalarla onları maymuna çevirir gardını düşürürsün yoksa delidana gibi koşma press filan hikayedir.

bak ileri5 limiz topu seyrederken demişsin zaten bende aynı şeyidiyorum biz takım makım değiliz uyum kordinasyon sistem taktik hiçbişey yok bu takımda zaten sıralamadaki yerimizde bunu gösteriyor.

cardozoyu dünya starı görmeyen bir kişi futbolu bence bilmiyordur.yani renkdaş sen futbolu bilmiyorsun.
        En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 03:03.

Yorum

akıl yaşta değil baştadır.tanışıyoruz zaten hepimizbmn gemisindeki trabzonspor sevdalılarıyız yetmezmi.

halı saha demişken messi ile karşılaşma olur seninle karşılaşmamız.yiyeceğin çalımların etkisinden 6 ay çıkamassın.

yanlış düşünüyorsun yaşım 12.ama yaklaştın.
          özgüven patlaması yaşadığını düşünürsek yaşın hala genç

diyorum ya gel bir bmn halı saha maçına

senin hakkında ki dedikodular da bitmiş olur

tröll
          kuş
          veled

hakkında denmedik şey bırakılmadı ama büyük ölçüde sebebi sensin
          sakin olun...

Yorum

• edit
            sakin olun...

Yorum

• [MENTION=36054]memmedaga[/MENTION] Abi haklısın sana katılıyorum.Hatta bunun yakın zamanda ki en büyük örneği 2014 Almanya-Brezilya Dünya Kupası maçıdır.Brezilya takım olarak Neymar'ın eline bakıyordu neredeyse turnuva boyunca;ama Almanya takım kurgusuyla onları o gün sahaya gömdü.
              "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özgüven patlaması yaşadığını düşünürsek yaşın hala genç

diyorum ya gel bir bmn halı saha maçına

senin hakkında ki dedikodular da bitmiş olur

tröll
                kuş
                veled

hakkında denmedik şey bırakılmadı ama büyük ölçüde sebebi sensin

sıkıntı yok ben ne olduğumu biliyorum.yazdıklarımı takip et bence önemli şeyler yazıyorum her başlıkta.beni engellemişsin galiba senin için büyük kayıp renkdaş.

Yorum

• [MENTION=24730]61ronin61[/MENTION] Merak ediyorum o egon ağırlık yapmıyor mu sende??

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ronin bunlar çok iddialı sözler

valla gerçekler

Yorum

@61ronin61 Merak ediyorum o egon ağırlık yapmıyor mu sende??

egom sıfırdır .ama bence sen tarafsız ol dürüst ol .bak bana yazılanlara ve öğle değerlendir benim cevaplarımı.

Yorum

@61ronin61 Merak ediyorum o egon ağırlık yapmıyor mu sende??

istersen sana trool veled filan diyim bakalım bana ne yazıcaksın.

Yorum

sıkıntı yok ben ne olduğumu biliyorum.yazdıklarımı takip et bence önemli şeyler yazıyorum her başlıkta.beni engellemişsin galiba senin için büyük kayıp renkdaş.
                          he kardeşim he, bak yine yemedi bi tarafın ortaya çıkmaya

bak bir maça falan gel biletin benden

kahvaltıya gel, oturuma gel, evine kadar bırakırım seni korkma.

senin gibi tröller ya yaşından dolayı saçmalıyorlar yada kafa olarak büyüm-ediğinden

akıl elbet baştadır, mesela Berke kardeşimin yazma konusunda eline su dökemem, benden 14 yaş küçük

azıcık efendi ol şurada, işin gücün sağa sola laf yetiştirip yok bilmiyorsun etmiyorsun beni takip edin demek

Adamsan,delikanlıysan çağrıma cevap ver katıl herhangi bir etkinliğe özellikle her hafta yaptığımız halı saha maçına beklerim,

yada köşende efendi efendi sınırları zorlamadan yaz
                          sakin olun...

Yorum

bunlar silinicek ama aslında çok faydalı şeyler yazıyorum yazık olucak yazdıklarıma.

bilmediğin şeyi sana söyleyeyeim renkdaşım takım olgusu uyum demektir.paslaşma gözü kapalı paslaşma demektir(barcelona gibivb..)önden pres mres diye bişey yoktur takım olgusu varsa karşı takım zaten oynayamaz ve sen yapacağın paslaşmalarla onları maymuna çevirir gardını düşürürsün yoksa delidana gibi koşma press filan hikayedir.

bak ileri5 limiz topu seyrederken demişsin zaten bende aynı şeyidiyorum biz takım makım değiliz uyum kordinasyon sistem taktik hiçbişey yok bu takımda zaten sıralamadaki yerimizde bunu gösteriyor.

cardozoyu dünya starı görmeyen bir kişi futbolu bence bilmiyordur.yani renkdaş sen futbolu bilmiyorsun.
                            Bunu yazan insanın egom yok sözüne nasıl güvenilir?Bir insanın faydalı şeyler yazıp yazmadığına kendisi değil onu okuyanlar karar verir.Ama bu narsist ve tutarsız yorumların seni üyeler gözünde trol olarak nitelendirmelerine yol açmış.Dürüst ve tarafsız gözlemim bu şekilde beğenirsen

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              he kardeşim he, bak yine yemedi bi tarafın ortaya çıkmaya

bak bir maça falan gel biletin benden

kahvaltıya gel, oturuma gel, evine kadar bırakırım seni korkma.

senin gibi tröller ya yaşından dolayı saçmalıyorlar yada kafa olarak büyüm-ediğinden

akıl elbet baştadır, mesela Berke kardeşimin yazma konusunda eline su dökemem, benden 14 yaş küçük

azıcık efendi ol şurada, işin gücün sağa sola laf yetiştirip yok bilmiyorsun etmiyorsun beni takip edin demek

Adamsan,delikanlıysan çağrıma cevap ver katıl herhangi bir etkinliğe özellikle her hafta yaptığımız halı saha maçına beklerim,

yada köşende efendi efendi sınırları zorlamadan yaz

peki.

Yorum

Bunu yazan insanın egom yok sözüne nasıl güvenilir?Bir insanın faydalı şeyler yazıp yazmadığına kendisi değil onu okuyanlar karar verir.Ama bu narsist ve tutarsız yorumların seni üyeler gözünde trol olarak nitelendirmelerine yol açmış.Dürüst ve tarafsız gözlemim bu şekilde beğenirsen
                                ula şaka maka adamı tröllüyor bu uşak

oturmuş cevab yazmışız kardeş
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X