Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya merak etmeyin Marin gidecek sezon sonu siz de rahatlarsiniz. Adam çıktıktan sonra kaleye gidemedik kaleye. İho 'cular da bi sussun artık. O çok değerli ihonuz yüzünden bu takım ne transfer yapabiliyor ne risk alabiliyor

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    TRABZON SPOR

Yorum

• Kondisyon, kondisyon, kondisyon

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İho şu karaktersizleri getiren havadan sözleşmeler ile 1 lik adama 5 veren kişidir. O adamı savunan s.... Gitsin başka takımı tutsun

Yorum

• Beşir'i alacağına Deniz'i oyuna alıyor altyapı sorumlumuz. Komedi kelimesi bile bunu tanımlamaya yetmiyor.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardes IHO'yu zaten Allah bildigi gibi yapsin bu mesajin neresinde IHO'yu savunmusum

Senin amacin neyse benim amacim da o !

2 aydir td'siz oynuyoruz Lucescu geldi mi geliyor mu diye diye sezon bitecek
            aynen lucescu ile çok zaman kaybettik. acil hoca gerekiyordu. başkan yanlış yapıyor.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sizin kadar hiçbir futbolcu kafasına takmıyor mağlubiyeti. Birbirinize laf sokmanın manası yok.

Harçlığından kesip bu takımı desteklemeye gidenlere üzüldüm bu maç. Canları sağolsun ...
              .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mbia her pozisyonda faul yapacak mış gibiydi riskli oynadı stoperde oynayamaz ama mecburduk.
                hiçte dğildik hocam . Elinde stoper takviyesi yapabileceğin bir altyapı kulübün var en kötü ihtimal oradan bir adamı getirirsin herkesi yerinde oynatırsın.

Bu kadar plansızlığa çıldıracağım!!!!
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Sadi hocadan biran önce kurtulmamız lazım. Olmuyor işte belli

Yorum

• Usta bizi bu hale getirdi değil mi? Biraz vicdanlı yorum gerek.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kesinlikle kardeşim
                      İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadi hoca falan değil. onunla devam edilirse yandık..

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aga ,koyunun olmadığı yerde keçidir Mustafa.

Başkası yok ki zaten ! Adama birşey olsa yerine ortasahadan adam oynuyor. Hey Allahım yarabbim...
                        Kadro planlamasının kötülüğü işte. Hem o bölgede oyuncu eksik, hem de alınan oyuncular yetersiz. Böyle bir durumda o atasözü Mustafa için cuk oturuyor da bunda Mustafa'nın kabahati yok. Bu kadar ağır eleştiri almasının da bir anlamı yok haliyle..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok yazı yazan birisi değilim ama yazılanları okuyunca da birkaç şey yazmak istedim

Renktaşlar kusura bakmayın da bu sezondan ne ümidiniz var ki daha ? Bu sene iş işten geçti siz de biliyosunuz , söylüyosunuz ama hepsi lafta . İçten içe çoğunuz şu takıma şöyle süper bi hoca gelse , 4-5 yabancı transferi yapsak , 2-3 yerli transferi yapsak ikinci yarı 17 de 17 yapıp şampiyon olsak diyosunuz . Bunu cidden düşünenler var , beklenti yüksek olduğu için her maç sonrası yönetime futbolculara teknik direktöre saldırıp duruyosunuz . Olacak şey var , olmayacak şey var ...

Ya hele sakin olun , bu sene bittiiii , bu sene lige dair ümitlerinizi çöpe atın , kendinize de yazık etmeyin .

Takım maddi olarak yeniden yapılanmaya gidiyo , durumun ciddiyetini anlamıyorsunuz belki ama öyle ha deyince transfer yapılacak para yok hele ki devre arasında .

Bırakın bu sene böyle bitsin , sene sonuna doğru hoca netleşir , onun isteğiyle transferler yapılır ve onun arkasında da durulur , belki o zaman bir şeyler olur .

Daha çok yazmak istediğim şey var da ben de sinirliyim , ben de bıktım ama maçtan dolayı değil sizin yaptığınız yorumlardan dolayı .

Yeter ya kusura bakmayın da biraz akıllanın , sabretmeyi öğrenin . Aksi takdirde değil 30 yıl 300 yıl geçse de bizden bi bok olmaz .

Allahtan yeni hoca gelmedi , şuan bu kadroyla yeni hoca gelseydi kesinlikle ve kesinlikle %80 lerde başlayacak olan kredisi bu maçla birlikte %50 lere inerdi , beşiktaş maçından sonra da kovardınız .

Biraz sabretmeyi öğrenin ya yazıktır , hem kendinize hem bize yazıktır ...
                          Ben de Ustayı destekledim hala destekliyorum ama şu iho yönetimi niye ibra edildi biri bana bunu açıklasın arkadaş, açıklasıııın...

Yorum

• Bu kadar hoca geldi....Ben geçen sene takır takır frikik atarken de görüyordum bencilliklerini.....Hiç mi bir hoca kulağını çekmez...Hoca olsam ders olsun diye dakikaya bakmam yaptığı o bencilliklerinin ilkinde kenara alırım.....Pas atacak adam bulamıyor diyenler.....Geçen sene Cardozo'ya vermediği toplara bakın.....

Yorum

• Erken 2-0 olmasaydı bu kadar rezil bir oyun oynamazdık emin olun. Teknik direktörün korkaklığı bu sonucu getirdi. Belki yine kaybedecektik ama bu kadar kötü duruma düşmezdik. Ders diye okutulur bu maç.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Adamlar ellerini ovuşturuyormuş demek bir iki sendelese kulüp üzerine atlayacaklar, şaşırdık mı tabi ki hayır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X