Bu hocada ne kafası var anlamadım. Marin dışarı deniz içeri cardozo dışarı soner içeri kargalar bile güler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
özlenmezmi reis.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwayı özledim be
Constant laubali diyenlerden cavanda yorumu alabilirmiyim?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hocaya dokunma. Nasıl olsa kimliğinde Trabzon yazıyor. Dokunulmazlığı var.İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hocada ne kafası var anlamadım. Marin dışarı deniz içeri cardozo dışarı soner içeri kargalar bile güler.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
Rezalet gerçekten..İlkyarı da böyleydi.Fakat yorumlar başka oyunculara geldi.İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanmasam cavanda Takımı sabote ediyor diyeceğim ..!
Haftaiçi hastaydı hocam 39 derece ateşi vardı adamın.Sosyal medyada paylaştı.Bu yüzden diye düşünüyorum bu performans düşüklüğü..Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
takim dan kovulmasi gereken oyuncular yedek oyuna giriyo bunlara verilen sanslara yazik her oyuna girdikleri maca bir genc oyuncunun önüne geciyorlar M.Besir deniz der 10 kat daha iyi ama muhtesem hocamiz bunu görmek istemiyor o da digeerleri gibi bunlari adam yaparim diyorYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum