Bu kadar pozisyon veriyosan ne kadar atsan da işe yaramaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
valla mbia mutlaka ortasahaya gemeli.
Mecburen eldeki mehmet kuruoglu stopere gececek.nizam ile kesinlikle 45 dakika gecmez.
Size sacma gelebilir ama ben 3 degisiklik yapardım.
ekici-kuruoglu
nizam-ramazan
okay-deniz
-------------onur----------
cavanda-----kuruoglu----aykut-----ramazan
-------aytac------------mbia-------------
deniz-----------marin-----------erkan
------------cardozo-------------------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Musa belki de takımın en yavaş 3 adamından bir tanesi. Hangi hızdan bahsediyorsunuzİlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia gibi bir adam stoperde nasıl düşünülür anlamak mümkün değil...Adram tek hamlelik ve ince ayar bir yerde oynatılıyor...
Musa Stopere gelse hızı ile bir avantaj oluştururdu. Yusuf da solbeke...Mbia asıl yerine...Aytaç veya Okay'dan biri dışarıya....
Sent from my iPhone using Tapatalk. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Penaltı kesinlikle penaltı değil. 1461 ve trabzonspora verilen penaltılar bize karşı bakışın çok net göstergrsi.İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa önde olmadığımız maçlar geride top çeviririz öndeyken de hemen atağa kalkarız bunlar hiç mi basketbol maçı izlemezler sürenin değerini bilmezler yav.
Yorum
-
Marin 2 0 iken önünde boş koşu yapan Erkana topu atmayarak ve yediğimiz ilk golde ayağında ki topu rakibe vererek ilk yarıya damgasını vuran isim oldu..
Mbia ya da ne desem bilmiyorum..Her pozisyon rakibi çekmeler sevimsiz sevimsiz hareketler...Penaltı bence penaltı değil o kadar çekme ile adam düşmez ama niye çekiyorsun arkadaş..
Şu ölmüş bitmiş Sercan a şov yaptırıyorlar ya YAZIKLAR OLSUN..
Yorum
-
marin ve mehmet ekici orta sahaya hiç yardım etmediği gibi aldıkları topları hep ezdiler.okay ve aytaç 20.dakikadan sonra bitti yazık çocuklara.mehmet ve marin'in bu rahatlıkları nerden geliyor böyle ya bu hakkı nereden elde ediyorlar.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum