Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamadığım nokta her taraf bize küfür ederken niye facede twitterda rakibin hesaplarının altında "bilmemne v Trabzon kardeştir" yazıyorlar?
    MCMLXVII

Yorum

• Bu maç Okay'ı defansta oynatacak sanırım. Çocuk sol bek, defans sürükleniyor. Ondan sonra taraftarımız basacak küfrü.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hamza Sercan' ı Umut Bulut gibi kullanacak. Sercan' a boş alan bırakmazsak belki alırız maçı.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• şu anda statta olanlar cardozo var mı yok mu? ona göre izleyeceğim maçı
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• djalma nın golunu izlemeniz lazım resmen butun rize oyuncularını paspas etti.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anlamadığım nokta her taraf bize küfür ederken niye facede twitterda rakibin hesaplarının altında "bilmemne v Trabzon kardeştir" yazıyorlar?
              Hocam büyük takım olmanın verdiği durum bu. Yani Trabzonspor'u yendiklerinde Fenerbahçe'yi yenmiş, Galatasaray'ı yenmiş gibi oluyorlar. Bu durumda onlar için büyük moral oluşturuyor. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin gidipte küfür yemediği tek deplasman yok. Yani bu küfredenlerle ağız dalaşına girmek Trabzonspor'a yakışmaz. Galatasaray 14'üncü sırada olduğu sezon gidilen her deplasmanda kümeye diye bağırıyorlardı. Galatasaray Şampiyonluğa oynadığında da İ.. Cimbom olamazsın şampiyon diyorlardı. Ben buna bizzat şahidim. Galatasaray bunları ne önemseyecek.. Sonuçta o tribünde olan veya o anadolu takımını tutan insanlar sadece o takımı tutmuyorlar İstanbul takımlarını tutuyorlar. Buda rekabetten dolayı küfür oluşturuyor. O yüzden önemsememek gerekir.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadi Hoca'nın efsanevi "6 forvet" taktiğini bekliyorum
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• mbia nın stoper oynayacagını dusunuyorum.Okay ın oynaması saflık olur.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Mbia stoperde Cardozo forvette

Bana gööre doğru tercih..
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      djalma nın golunu izlemeniz lazım resmen butun rize oyuncularını paspas etti.
                      Topun önünde kalması biraz şans oldu bence. Ama son oyuncuya Douglas muamelesi yapması ilginçti
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Cardozo il 11'de görünüyor resmi sitede?SOnradan bir değişiklik mi oldu da ligtv başka kadro veriyor?
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hamza Sercan' ı Umut Bulut gibi kullanacak. Sercan' a boş alan bırakmazsak belki alırız maçı.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bencede biz atağa kaltığımızda kontradan ara pas atarak bizim süper yavaş defansımızıda göze alarak arkaya kaçırıcak sercanı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://twitter.com/Trabzonspor/stat...11958988623872

Şu olay yeni başladı galiba, çok güzel yapmışlar.
                            Aslında arkaya güzel müzikler eklenebilir.

Yorum

• İlk olarak EmrahS Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yine mi 6 forvet oynuyoruz sadi hocam

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi bakim sadi hoca ver o lucesku saçlarının hakkını.

Yorum

• Bu arada stoperde oynayan benim anladığım kadarıyla Okay. Videoyla gösterdikleri dizilimde orta sahayı Aytaç-M'bia oluşturuyor.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X