TFF ve resmi site Cardozo var diyor olmadığına dair kaynak neresi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Lig Tv Marin'i yazdıİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF ve resmi site Cardozo var diyor olmadığına dair kaynak neresi?
Yorum
-
lig tvnin verdiği kadroda Cardozo yerine marin vardıİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF ve resmi site Cardozo var diyor olmadığına dair kaynak neresi?ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
valla bursanın bu ileri beşli bizi dağıtmassa iyidir.o sercanı hızda kim yakalıcak çok merak ediyorum.Allah yardımcımız olsun.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor'un 11'i: Mert, Erdem, Sivok, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Jorquera, Faty, Stoch, Dzsudzak, Sercan, Necid
Yorum
-
Şu olay yeni başladı galiba, çok güzel yapmışlar.
Yorum
-
Cavanda yakalayamaz mı ronin?İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bursanın bu ileri beşli bizi dağıtmassa iyidir.o sercanı hızda kim yakalıcak çok merak ediyorum.Allah yardımcımız olsun.
Yorum
-
sadi hoca şimdiden şaşırtma taktiği uyguluyor.. bence cardozo ısınırken sakatlanmış ve değişiklik yapılmıştır.. ne olursa olsun maça forvetsiz çıkmak rezalet bir durum olur..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bayadır var zaten bu, sen resmi hesaba bakmıyorsun uzun zamandır sanırımİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/Trabzonspor/stat...11958988623872
Yorum
-
Yoo iho zamanında bilw vardıİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/Trabzonspor/stat...11958988623872
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum