Muhammed oyuna girip bir gol atsa maçı alsak lan ne hoş olurdu be, bu senenin en büyük kazanımı olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 17.Hafta l Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
N'doye out beşir inİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğumuz hemen hemen aynı kadrolarda hemfikir olmuşuz, bu bile istikrar anlamında güzel bir şey. Artık takımın bir iskeleti var diyebiliriz.
---------------------------Onur-------------------------------
Cavanda-----------Ayküt---------Yumlu--------------Yusuf (ısrar edilmeli)
-------------------Mbia------------Aytaç-------------------
Erkan----------------------Ekici-----------------Marin(hoca özeri oynatır)
---------------------------Ndoye(satılmayacaksa ısrar edilmeli)----------
ben forvetsiz kadroya bile tamamımBordo-Mavi
Yorum
-
bu hakem müsvettesinin yönetip de bizim hakkımızın yenmediği maç varsa da ben hatırlamıyorum. geçen sene eskişehir maçı, aynı yılın ilk yarısındaki ibb maçı... aziz'in "bize atanırsa sahadan çıkamaz" dediği hakemin bizim maçlarımıza atanabiliyor olmasını hazmedemiyorum cidden.İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözgür yankaya ya dikkat 2 sene evvel kasimpaşa maçimizi katletmişti ve 3-2 kaybetmiştik..İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
besir nedirİlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSantraforsuz gidiyoruz deplasmana. Ndoye götürülmemiş."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Koparılması için olgunlaşması beklenen daldaki meyve. Erken koparırsan bir ısırıktan sonra atarsın.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebesir nedirOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
gec kalirsan icine kurtlar girer, cürür giderİlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoparılması için olgunlaşması beklenen daldaki meyve. Erken koparırsan bir ısırıktan sonra atarsın."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Doğru geç te kalınmaması gerek, erken de. Deniz antrenmanlara başladıysa o çıkmalı 11 de. Bizim milleti biliyosun, ilk 90 dakikasında magmaya gömerler acemi adamı. Yine yedekten gelmeli bence.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegec kalirsan icine kurtlar girer, cürür giderOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum