Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 17.Hafta l Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammed oyuna girip bir gol atsa maçı alsak lan ne hoş olurdu be, bu senenin en büyük kazanımı olurdu.

Yorum

• özgür yankaya ya dikkat 2 sene evvel kasimpaşa maçimizi katletmişti ve 3-2 kaybetmiştik..

Yorum

• Zor maç. Kasımpaşa çok dengeli bir takım oldu bu sene iyi futbol oynuyorlar. İnşallah kazanırız.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çoğumuz hemen hemen aynı kadrolarda hemfikir olmuşuz, bu bile istikrar anlamında güzel bir şey. Artık takımın bir iskeleti var diyebiliriz.

---------------------------Onur-------------------------------

Cavanda-----------Ayküt---------Yumlu--------------Yusuf (ısrar edilmeli)

-------------------Mbia------------Aytaç-------------------

Erkan----------------------Ekici-----------------Marin(hoca özeri oynatır)

---------------------------Ndoye(satılmayacaksa ısrar edilmeli)----------
          N'doye out beşir in
          ben forvetsiz kadroya bile tamamım
          Bordo-Mavi

Yorum

• son haftalarda ki en zor maçımız çok zor olacak inşallah güzel bir galibiyetle ilk yarıyı kapatırız. yenilmeyelim de
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Şotanın batırdığını kaşımpaşa yeni yeni toparlanıyor,bu sene Rıza hocayla iyi futbol oynuyorlar zor maç yanlız ben nedense kazanacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• Galibiyet büyük sürpriz olur. Tetikçi Yankaya'da görevlendirilmiş maçta.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  özgür yankaya ya dikkat 2 sene evvel kasimpaşa maçimizi katletmişti ve 3-2 kaybetmiştik..
                  bu hakem müsvettesinin yönetip de bizim hakkımızın yenmediği maç varsa da ben hatırlamıyorum. geçen sene eskişehir maçı, aynı yılın ilk yarısındaki ibb maçı... aziz'in "bize atanırsa sahadan çıkamaz" dediği hakemin bizim maçlarımıza atanabiliyor olmasını hazmedemiyorum cidden.
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Santraforsuz gidiyoruz deplasmana. Ndoye götürülmemiş.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Zor maç elbette ama kazanırız diye düşünüyorum.
                      Nedenini ben de bilmiyorum.
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Santraforsuz gidiyoruz deplasmana. Ndoye götürülmemiş.
                        besir nedir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          besir nedir
                          Koparılması için olgunlaşması beklenen daldaki meyve. Erken koparırsan bir ısırıktan sonra atarsın.
                          Oscar CARDOZO
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koparılması için olgunlaşması beklenen daldaki meyve. Erken koparırsan bir ısırıktan sonra atarsın.
                            gec kalirsan icine kurtlar girer, cürür gider
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gec kalirsan icine kurtlar girer, cürür gider
                              Doğru geç te kalınmaması gerek, erken de. Deniz antrenmanlara başladıysa o çıkmalı 11 de. Bizim milleti biliyosun, ilk 90 dakikasında magmaya gömerler acemi adamı. Yine yedekten gelmeli bence.
                              Oscar CARDOZO

Yorum

• Bu maçı kazanırsak ikinci yarıya da iyi bir giriş yaparsak 3.lük iddaamız olabilir..
                                Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X