Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi oynadık falan ama defansta çok açık verdik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Vay anasını ya top çizgiyi geçmemiş hemi,bunu söyleyen kim bozacının şaidi şıracı pierro efendi.Bal gibi gol top içerde komple sırf objektif havası vermek için yalandan yere aksini iddia etmeyin

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lig tv ilk golde Hekimoğlu'nun sevincini gösterirken yanında oturan bir şahıs hiç sevinmedi, kim o eleman neyin nesi bilen var mı?
        Yaptığı kaçamağın hesabını eşine nasıl verecek onu düşünüyordur.

Yorum

• Çanakkale şavaşında yavuz zırhlısının üstünde çakmak çakmak bakışlarıyla zafer kutlayan Trabzonluların horonu ne güzeldir,sevilesidir,gurur duyulasıdır...

Avni akerde maç sonrası,maç öncesi çalınanan elektro saz,klavye ve darbukadan oluşan kolbastı denilen çingene bozması oyun ne iğrençtir,dalga geçilesidir ve yozlaşmanın sembolüdür..
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çanakkale şavaşında yavuz zırhlısının üstünde çakmak çakmak bakışlarıyla zafer kutlayan Trabzonluların horonu ne güzeldir,sevilesidir,gurur duyulasıdır...

Avni akerde maç sonrası,maç öncesi çalınanan elektro saz,klavye ve darbukadan oluşan kolbastı denilen çingene bozması oyun ne iğrençtir,dalga geçilesidir ve yozlaşmanın sembolüdür..
            +3062
            61

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çanakkale şavaşında yavuz zırhlısının üstünde çakmak çakmak bakışlarıyla zafer kutlayan Trabzonluların horonu ne güzeldir,sevilesidir,gurur duyulasıdır...

Aslına bakarsanız tepki çekeceğiz belki ama o işe de bi vizyon hamlesi lazım. Golden sonra golü atan yabancı oyuncu için bişe ifade etmeyen onu havaya sokmayan ve dışarıdan bakan için saçma gelen uy aha diye sevinmek işini muharrem usta dün kaldırdı. Oradan bi parça vizyon yükledik. Uy aha tamam kazım koyuncu değerdir ama uy aha diye sevinmek nedir ya sadece yerele hitap eder. Özevlat olmayan futbolcu bununla motive olamaz.dünkü gibi daha modern hareketler daha güzel olacak başkanın vizyona uyacaktır. Kolbastı meselesinde çingene dansı diye deyip o dansla mutlu olanları üzmek istemem ama bence de galibiyet kutlaması daha vizyonlu olabilir orda katılıyorum size.

Yorum

• Dün yola çıkacağım için 90+2'de çıkmıştım, maçın skorunu dünden beri 2-0 olarak biliyordum.

Yorum

• Aykut İçin yapılan yorumlara katılıyorum. Şota'nın gelmesinden sonra biraz gözden düştü. Ama son iki maçını çok beğeniyorum. Özellikle bugün tam ön libero gibi oynadı.

Yorum

• Kimse kusura bakmasın uy aha'yı kaldırmak vizyon göstergesi değildir. Yerele değil olması gerektiği gibi taraftara hitap ediyor.

Bu yanlıştan dönüleceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimse kusura bakmasın uy aha'yı kaldırmak vizyon göstergesi değildir. Yerele değil olması gerektiği gibi taraftara hitap ediyor.

çok daha güzel seyler var gol sevinci olarak mesela gol sevinci olarak live is life güzel olmaz mı

Yorum

• cardozo seviyorum böyle gol sevincini

şu tribünlere 15 bin aklı basında adam gelse su topçular daha bi gaza gelir

Yorum

• Uy ahayı kaldırmakla mı vizyon olunuyor?Her kulübün belirli kökleri var ve o şarkı da bizim bir alametimiz gibiydi.Yani dün gollerden sonra çalan elektronik şarkı çok mu gaza getirici çok mu manalı?Kemençe var diye takım sahaya çıkarken çalan şarkı da kaldırılsın o zaman ...
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimse kusura bakmasın uy aha'yı kaldırmak vizyon göstergesi değildir. Yerele değil olması gerektiği gibi taraftara hitap ediyor.

+1
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Maçın iyileri
                              Onur,yusuf,mustafa,aykut,aytaç

Maçın vasatları

Mehmet,erkan,cardozo,mbia,

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslına bakarsanız tepki çekeceğiz belki ama o işe de bi vizyon hamlesi lazım. Golden sonra golü atan yabancı oyuncu için bişe ifade etmeyen onu havaya sokmayan ve dışarıdan bakan için saçma gelen uy aha diye sevinmek işini muharrem usta dün kaldırdı. Oradan bi parça vizyon yükledik. Uy aha tamam kazım koyuncu değerdir ama uy aha diye sevinmek nedir ya sadece yerele hitap eder. Özevlat olmayan futbolcu bununla motive olamaz.dünkü gibi daha modern hareketler daha güzel olacak başkanın vizyona uyacaktır. Kolbastı meselesinde çingene dansı diye deyip o dansla mutlu olanları üzmek istemem ama bence de galibiyet kutlaması daha vizyonlu olabilir orda katılıyorum size.
                                "Uy aha" Vizyonsuzluj öyle mi? Bakın açınız gerçekten takdir edilesi. Başka takımların stadlarında hep klasik gol müziği çalarken bizde "uy aha"nın çalmasını hep sevmişimdir, orjinal, bize has diye sevmişimdir ama şimdi gelip vizyonsuzluj yerellik diye eleştiriliyor. Kardeşim bu Trabzon kültürünün bir parçasıdır. Kültür dediğin yereli temsil eder, o zman her kültürel olguya vizyonsuzluk diye bakalım olur mu?

Gelen yabancı oyuncu için orda modern bir müziğin çalması bir anlam ifade etmez. Anlamlı olan Trabzonspor'a özgü olandır. Onun haddine değildir zaten bunu eleştirmek. Bu konuda ne söylesem az gelir ama çok lafa gerek yok. Bu düşünceniz çok, çok ama çok yanlış. Bizim olana, ama sadece bizim olana sahip çıkalım. Bizi biz yapan bunlardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X