valla hacılar özere kızarız mustafa kızarız senin başarın nedir oynadığın top nedir de bu takıma bana para vermediler diye hava atıyorsun deriz. Ama mbia gibi adama kızamasın adamın peşinde gezdin okadar adam avrupada çok daha iyi takımlarda oynamak varken sırf para faktörü için seni seçti sende adamın parasını vereceksin vermezsen oynamaz. Ha diyeceksin ki para göz işte e abi sen adamı zaten parayla kandırmışsın adam para için gelmiş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Benim bildigim Trabzonspor da o maci kaybeder.İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maça 10 bine yakýn kiþi giderse ve iyi bir oyunla kazanýrsak birde devre arasý 1-2 mevkide açýðýmýzý kapatýrsak bjk maçýnda tribünler full dolar. Hele o maçý kazanýrsak birde ikinci yarýda patlama yaparýz ama yenilirsek de yine tepetaklak oluruz.
Yorum
-
Hep öyle oluyor ama inşallah bu kez şeytanın bacağını kırarızİlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildigim Trabzonspor da o maci kaybeder.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Hemserim git Türkçe öğren önce. Bak ne yazmışım orada. "DİĞER 3 BÜYÜKLER"İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltıyıda hoca attırmıyor değil mi? 3 tane penaltı atamamış bu futbolcular, senede 7-8 trilyon alanlar
3 büyükler yazmışsınız birde, öz eleştirinizi yapmanızı rica ediyorum
DİĞER 3 BÜYÜKLER
DİĞER....
3....
BÜYÜKLER....
Anlayabildin mi şimdi? Bir de özelestiri yapacakmışım. Merak etme kimin büyük takım olduğunu iyi biliyorum ben.
Penaltı konusunda söyleyecek söz bulamıyorum zaten. Futboldan pek anlamadığın ortada. Messi de penaltı kaçırıyor, Ronaldo da. Bunlar da futbolcu değil dersen şahsen şaşırmam ben ama.8. Kuşatma
Yorum
-
bakalim bügün kaleci yine kahramanca haftanin kalecisi mi olacak la bize geldimi Panther oluyorlar baskalarina geldimi armut topluyorlar. Rize kalecisi 2 tane oyunun basinda yemis hemenYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Şöyle bir passolig baktım da
Büyük boşluklar var yine de tribünler de
Yorum
-
Alperi oynatmasında kimi oynatırsa oynatsın.İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi yine ters köşe yapacak bize. Hissediyorum..
Yorum
-
Alper, Salih, Douglas, Deniz, Soner, İshak, Atik, Serdar, N'Doyeİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlperi oynatmasında kimi oynatırsa oynatsın.
gibi adamları bu takımda görmeye tahammülüm yok.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sağ kanada kaliteli,üst düzey performans ortaya koyabilecek bir oyuncu alırsak büyük bir eksiğimizi kapatmış olacağız ayrıca eldeki gereksizleri takasta kullanıp Rizespordan Eren Albayrak,Osmanlıspordan Badou Ndiaye ve Gabriel Torje,Bşakşehirden Edin Visca,Gaziantepspordan Muhammet Demiri alsak süper olurdu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum