Trabzonspor sayesinde malesef 3 yıldır yüzümüz gülmüyor. Geçen maçı izleyeceğm diye eşimle bile tartıştım. Ancak 3 yıl sonra ilk krz bir maçı rize maçını izlemedim. Hatta özetini bile izlemedim. Arada skoruna baktım sadece. Şimdi inşallah erkek çocuk bekliyoruz. Trabzonda yaşamayan ama kökleri trabzonlu olan biriyim. Ama şuan dğşğnüyorum oğlumu trabzonsporlu yapmam mı lazım yoksa avrupadan barxa gibi bir takımı mı tuttursam. Diğer 3 kız kardeşi tutma ihtimali yok tabikide. Hiç bilemeiyorum. Bazen trabzonspora bu kadar bağlı olmakla kendime bile zarar veriyorken çocuğunu trabzonsporlu olmasını istemek haksızlık olmazmı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16.Hafta l Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Genelde zaten farklı kazandığımız maçlarda tribünler çok dolu olmuyorİlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da olup ta maça gitmeyen üzülür farklı kazanırız bu maçı
tepataklakdan gönderildi
Yorum
-
neden gelecekler? tarihimizin en iyi kadrosunun kümede kalma savaşınımı izleyecek milletİlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça Gelin Maça!
bu milyon dolarlık rezilleri izlemek için üstüne para vermeleri lazım
Yorum
-
Bilet satislari ne durumda tahminin ne kadar olur?İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde zaten farklı kazandığımız maçlarda tribünler çok dolu olmuyor
Ben 10 bin civarinda bekliyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ben de o civarda bir sayı bekliyorum.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet satislari ne durumda tahminin ne kadar olur?
Ben 10 bin civarinda bekliyorum.
Yorum
-
7 bini geçmez bence.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de o civarda bir sayı bekliyorum."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden gelecekler? tarihimizin en iyi kadrosunun kümede kalma savaşınımı izleyecek millet
bu milyon dolarlık rezilleri izlemek için üstüne para vermeleri lazım
Mesele takımın sıralaması değil...
Mesele takımın kötü oyunuda değil...
Mesele yönetime güvendiğini göstermek.
Mesele biz burdayız demek.
Mesele kötü günde de sahip çıkmak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum