Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dun akşam 500 km yol gittikten sonra yorgun argın maç izlemeye gittim..
    hayret dedim ilk 30 dakika adamların parası ödendi bak nasıl oynuyorlar yorumları yapıldı...

sonrasında müthiş HOCAMIZIN aklı selim hamleleri ile maçı nasıl katlettiğini izledik...

Alper olmuyor görüldü, özere nasıl dayanabildi..öz evlatlarımızdan ya...

yusuf bitik...

Onur maşallahı var geleni gideni aldı içeriye(birde rakibin kalecisine bakın)

Douglus denen oyuncu yürüyemiyor adam 2 metre geirisnden gelip 3 metre önüne geçiyor..
    ekici nedense 3-4 maçtır çok şahsi oynuyor...

salih-cavanda hamlesi ükemmeldi..aferin sadi....bu kafayla devam et sen...

yazık be...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kalitr önemlidir.bizim takımda onur. Cavanda. Mbia.okay.aytaç.cardozo.ekici.marin.yusuf.erkan. Kaliteli adamlar. Ndoyede kariyeri belli ama bizde yapamadı. Ndoye dahil geri kalanlar yollanmalı. Sadece yumlu. Aykut. Özer. Sefa yedek olarak kalmalı.ve takımda en önemlisi abi sorunu var.veya farklı bir oyuncu. Hami. Tekke. Yattara. Jaja tarzı.
      [emoji1][emoji1] ne dersun
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur'u öyle bir konuma sokuyorlar ki ne yapsa suç oluyor. Kızsa bu psikopat, kızmasa tamam bağları kopartmış zaten (Oflubektaş size eleştiri olarak yazmadım). Onur Onur'dur arkadaşlar, çamura da atsan Onur'dur. Ama çelmeyi taktın mı yere düşene vuran çok oluyor. İyi de çelmeyi kim taktı?

Biz böyle birbirimizi yiyoruz işte
        Ağzınıza sağlık. Onlarca cümleyle anlatamadığımız şeyi çok güzel anlatmışsınız.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi sen bence inadı bırak.Yusuf 1461'de ısrarla oynatılsın,yedek bile olmamalı bizde
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ciddi ciddi sayfalardır Onur tartışılıyor.. Eleştiriye her zaman açığım da art niyet kokan yorumlar o kadar net belli oluyor ki.. Bu camia ne yaşıyorsa fazlasıyla hak ediyor ya..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu macin tek suclusu anlasilan Onur la onur gs gitse bizi satti gitti diyenler ayni kisiler olur. Lig basindan beri iho ve ihocular Onuru satamadiklarina pisman.
              En son Sefaenes tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 23:36.
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi
                O değil de biz Rize'den nasıl 3 tane yedik hala anlamıyorum. Bu beyinsiz Sadi travma yaşadık diyor ulan bizi hiç mi düşünmüyorsun biz ne yaşıyoruz aklım hayalin alıyor mu ?
                hoca çok güzel yedik diyor,açıkçası tadı benimde damağımda kaldı.

Sadi ikinci yarıda başımızda olursa 12 aralık akşamında kaldığımız yerden devam ederiz.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Keske sorun sadece hoca olsaydi deyistirirsin olur biter yenisi gelir hersey duzelir ama bu kacinci hoca ?

Yorum

• Gecen seneki performansina ragmen mehmet bu takimin oyuncusu degil 7.5 m euro veren enayi varsa direk satilsin dedim yok frikik filan basket degil ki bu spor tek pozisyon icin oyuna alasin sonra cikarasin haa futbolda boyle sistem gelirse mehmet degerli birisi olur geri kalam zamanlarda hep eksigiz dedigimde herkes tefe koydu yok sen izleme dediler ndoye 10 gol atsa buyuk basaridir dedim bana yok soyle yok boyle dediler cavanda savunmada buyuk zaafiyeti var hizi sayesinde bazi aciklari kapatiyor dedigimde herkes konustu bugunde okaydan futbolcu olmayacagini soyledim birisi cikmis git nba izle diyor ben bunlari nasil gordum futbol dehasi miyim yoooo sadece siradan bir TRABZONSPOR asigiyim butun oyunculari yollayin kadro disi birakin gram uzulmem isimiz cidden cok zor

Yorum

• cardozo bir penaltı daha kaçırırsa kendini köprüden atsın.

Yorum

• yenilgilerden daha kötüsü artık yenilgilerin noral bir şeymiş gibi kanıksanması oldu sanırım.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• onur formsuz mu formsuz.
                          onurun dışındakilerde formsuz mu?
                          % 100 formsuz
                          bütün futbolcuları eleştirelim ama
                          onuru en sona bırakalım.
                          bugün onuru eleştiriyorsak,
                          bende derimki;
                          rakip şut çekerken toptan korkarak topa kıçını dönen yumluyu tesislere sokmayalım derim,
                          dauglas gibi kanı gibi adamı hemen kadro dışı bırakalım derim,
                          tüm rakiplerin solumuzdan gelmesinin tek nedeni alper dir,inanılmaz yetersiz olduğunu duymayan,görmeyen kalmadı,
                          hemen vakit geçirmeden devre arasında takımdan uzaklaştırılmalı derim,
                          dünya yıldızı imiş,yemişim yıldızlığını,bursa ve bjk maçının dışında takıma ne verdi mbia?bu formuyla ben şahsen direk oynatmam derim,
                          okay geleceğin yıldızı diyorlar aldığı her topu geriye veya sağına soluna oynuyor,çok yetersiz derim,
                          erkanın ne yaptığını bilen varmı,ne bir çalım,ne bir orta,ne bir pas bencil çalımcı verizsiz bir oyuncu,
                          özer bal yapmayan arı,hiç bir katkısı yok,
                          golcülerimiz klas ayaklar ama adamlar değil gol atmayı penaltı atışlarını gol yapamıyorlar...
                          arkadaşlar eyvallah hep birlikte tüm takımı eleştirelim ama onuru en sona bırakalım derim.
                          **
                          bizim takımın güven sorunu tavan yapmış durumda,
                          bizim takım golcülerimize pas vermiyor.
                          ayağına topu alan çalım atıyor veya şut çekiyor...
                          lütfen sayın;
                          erkan,ekici,yusuf,marin,mbia,okay,özer,aytaç...
                          bir kerede golcülerimize bir pas atın,kaleciyle karşı karşıya bırakacak pas atın
                          allah aşkına alda at tarzında bir pas atın çok mu zor kardeşim

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soslumu olsun abi
                            Garip karşılanabilir lakin sağda Sefa'dan yararlanmak lazım diye düşünüyorum.Soldada Yusuf'la ısrarla devam edilmeli.
                            Birazdan linc ederler seni.Beni daha once ettiler oradan biliyorum

Daha once soyledigim gibi Sefa dan burak cıkar.Sampiyon oldugumuz seneki kanatta oynayan,goller atan Burak.

Ama ondan yattara cıkarmaya calısmak abes olur.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• hoş geldin usta

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birazdan linc ederler seni.Beni daha once ettiler oradan biliyorum

Daha once soyledigim gibi Sefa dan burak cıkar.Sampiyon oldugumuz seneki kanatta oynayan,goller atan Burak.

Ama ondan yattara cıkarmaya calısmak abes olur.
                                Analar öyle bir yiğit doğurmadı daha abim
                                Sefa kötü bir oyuncu KESİNLİKLE değil.Geçen sene çok değişkenlik gösteren kadroda 6 gol 4 asistle oynadı.kendisine verilen bonservis ücreti çok olabilir buna katılırım lâkin üzerinde ısrarcı olmadan kaybetmek çok kolay olacak.Sefa'da ısrar etmeye devam.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X