Ligtv.com.tr'de "Rizespor'u isyan ettiren pozisyon" diye haber yapılmış ama bizim 3 penaltımızla ilgili tek kelime haber yok. Bu kadar belli etmeyin kendinizi.
O pozisyonda Alper çaresiz, yere düşmüş, kalkmak için insanüstü gayret gösterirken Rize'li oyuncu da ısrarla topu üzerine vurarak penaltıyı almak istiyor
Elle oynama yok, yüzüstü düşen bir oyuncu elleriyle yerden destek alıp kalmak istiyor
Devam kararı doğru
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
çok az etkili şutumuz vardı kaleyi tutan bir kaç tane ekici dışarı vurdu.karşı kaleciyi kahraman yapan bizim takım, öyle etkili bir savunma da yapmadı rize.çok açık beceriksizlik vardı, pozisyonu olgunlaştırma eksiği vardı.aytaçınki dışında tatmin edici bir performans göremedik zaten.
arada birşey bilip gibi konusanlar var 2 hafta sabredin diyen arkadas için diyorum birşey biliyorsan söyle bilmiyorsan insanları ümitlendirme.biliyorsan yakınsan yönetime söylersin twitter da böyle transfer kasan çok var.
Insallah, lucescu türkiyeye gelirse usta gibi adamlarla calismak isteyecektir, duydugun bi habere göre lucescu ustaya: sen türk oldugundan eminmisin demis.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
arada birşey bilip gibi konusanlar var 2 hafta sabredin diyen arkadas için diyorum birşey biliyorsan söyle bilmiyorsan insanları ümitlendirme.biliyorsan yakınsan yönetime söylersin twitter da böyle transfer kasan çok var.
Sen halen daha kongrede aldiginiz yenilgiyi hazmedeninmi ? Olacak evet cok güzel seyler olacak bunu anlamak icin illa birseyler bilmek gerekmiyor, yönetime bakmak yeterli.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Sen halen daha kongrede aldiginiz yenilgiyi hazmedeninmi ? Olacak evet cok güzel seyler olacak bunu anlamak icin illa birseyler bilmek gerekmiyor, yönetime bakmak yeterli.
forum ultra dan geçilmiyor isim vermeyecem ibrahimovic gs de dedi ortalık karıstı benim açıklamalarımı iyi oku ustada farketmez önemli olan TRabzonsorun basarısıdır gerekirse benim dediklerim çıkmasın takım şampiyon olsun.
Bu arada şu Hikmet denen canlıya kaybetmeyi hiç sevmiyorum. Kaybetmeyi genel olarak sevmiyorum ama bu adama kaybetmek ekstra sinir bozucu.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum