Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligtv.com.tr'de "Rizespor'u isyan ettiren pozisyon" diye haber yapılmış ama bizim 3 penaltımızla ilgili tek kelime haber yok. Bu kadar belli etmeyin kendinizi.
    O pozisyonda Alper çaresiz, yere düşmüş, kalkmak için insanüstü gayret gösterirken Rize'li oyuncu da ısrarla topu üzerine vurarak penaltıyı almak istiyor

Elle oynama yok, yüzüstü düşen bir oyuncu elleriyle yerden destek alıp kalmak istiyor

Devam kararı doğru
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• çok az etkili şutumuz vardı kaleyi tutan bir kaç tane ekici dışarı vurdu.karşı kaleciyi kahraman yapan bizim takım, öyle etkili bir savunma da yapmadı rize.çok açık beceriksizlik vardı, pozisyonu olgunlaştırma eksiği vardı.aytaçınki dışında tatmin edici bir performans göremedik zaten.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki hafta sabredin. İyi şeyler olacak.
        Teknik direktör konusunda mı?
        Lucescu mu geliyor?

Rahatlat bizi kardeş
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Kaybetmeye alıştık.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu mu geliyor?

Rahatlat bizi kardeş
            hayır devre arası geliyor. maçlara ara verilecek
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• arada birşey bilip gibi konusanlar var 2 hafta sabredin diyen arkadas için diyorum birşey biliyorsan söyle bilmiyorsan insanları ümitlendirme.biliyorsan yakınsan yönetime söylersin twitter da böyle transfer kasan çok var.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lucescu mu geliyor?

Rahatlat bizi kardeş
                Insallah, lucescu türkiyeye gelirse usta gibi adamlarla calismak isteyecektir, duydugun bi habere göre lucescu ustaya: sen türk oldugundan eminmisin demis.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arada birşey bilip gibi konusanlar var 2 hafta sabredin diyen arkadas için diyorum birşey biliyorsan söyle bilmiyorsan insanları ümitlendirme.biliyorsan yakınsan yönetime söylersin twitter da böyle transfer kasan çok var.
                  bunu okudukça Ronini sevmeye başlıyorum

Yorum

• devre arası hamı gelmelı sezon sonuda yardımcılıgına getırılmelı lucenın yanında staj yapmalı luce bırakınca aynı yerden devam etmelı..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arada birşey bilip gibi konusanlar var 2 hafta sabredin diyen arkadas için diyorum birşey biliyorsan söyle bilmiyorsan insanları ümitlendirme.biliyorsan yakınsan yönetime söylersin twitter da böyle transfer kasan çok var.
                      Sen halen daha kongrede aldiginiz yenilgiyi hazmedeninmi ? Olacak evet cok güzel seyler olacak bunu anlamak icin illa birseyler bilmek gerekmiyor, yönetime bakmak yeterli.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen halen daha kongrede aldiginiz yenilgiyi hazmedeninmi ? Olacak evet cok güzel seyler olacak bunu anlamak icin illa birseyler bilmek gerekmiyor, yönetime bakmak yeterli.
                        forum ultra dan geçilmiyor isim vermeyecem ibrahimovic gs de dedi ortalık karıstı benim açıklamalarımı iyi oku ustada farketmez önemli olan TRabzonsorun basarısıdır gerekirse benim dediklerim çıkmasın takım şampiyon olsun.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işte uzman yorumu maçtan yarım saat önce yazmıştım.
                          Helal sana ronin.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu arada şu Hikmet denen canlıya kaybetmeyi hiç sevmiyorum. Kaybetmeyi genel olarak sevmiyorum ama bu adama kaybetmek ekstra sinir bozucu.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Başkan Sn. USTA,

Bu gece 23.30'da LİG TV'de.

Birbirimize duyuralım.

Hepsini izleyenler bmn'de paylaşırsa sabah okuruz.

Malum yarın iş var. Uykusuz kalmamalıyız.

Yahu bu kadar geç saate koyuyulur mu böyle önemli bir röportaj?
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada şu Hikmet denen canlıya kaybetmeyi hiç sevmiyorum. Kaybetmeyi genel olarak sevmiyorum ama bu adama kaybetmek ekstra sinir bozucu.
                                Mehmet ÖZDİLEK
                                Hikmet KARAMAN

Bu ikisine kaybetmek sinir bozucu
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...