Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef o kadar acz içinde takımımız var ki değil Sadi hoca dünyanın şu andaki en iyi hocası gelse kurtaramaz bizi...

Sent from my iPad using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bir takım düşünün isyan eden 1 topçusu yok

Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• bize gelen yabancılarda bozuluyor arkadaş ben anlayamadım
        bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir takım düşünün isyan eden 1 topçusu yok

Suyunu çıkarmasa Salih var ya
          Sahada olduğundan isyanına vakıf olamadık, kulübe veya tribünde olaydı kolları sıvayıp yetmişti.

Yorum

• Mehmet ekici varken cardozo penaltı atıyor böyle amatör bir seçim olmaz
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Iyi oynamis gibi gozuksekde yanlis oynadik daha kontrollü oynamaliydik.

Resmen rizenin tuzagina düştük rizenin ligin en iyi kontra takimlarindan biri oldugunu unuttuk.

Ayni hatayi osmanli macinda sota yapmisti bugün de bu tuzaga sadi hoca dustu.

Eger elinizde cok iyi bir hücum hatti yoksa ki bizde yok defansinizda douglas gibi yumlu gibi hamle yetenegi olmayan oyuncular dan kurulu ise daha saglamci bir anlayisla oynamak zorundasiniz.

Allah bize taktisyen rakibe gore kadro cikartan futbol oynatan bir hoca nasip etsin yoksa bize yeni husranlar kapida.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Özeri ilk yarıda sahada gören oldu mu ?

Alper tam bir ahmak,futbolcu değil kesinlikle..Hadi yeteneksizsin adam az gayret gösterir aptal gibi topa bakıyo koşmuyor bile..
                30.dakika kenara gelmeliydi

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet ekici varken cardozo penaltı atıyor böyle amatör bir seçim olmaz

Ne alaka Cardozo Benficada da penalticiydi.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Douglas ve Yumlu'ya ikisine de kötü demek adaletsizlik. Douglas bir facia Douglas kötüyü mumla aratacak cinsten. Hızlı koşan bir çocuk bile maskara yapar Douglas'ı.

Yorum

• Alper kafayla rakibe indirdiği an oyundan ve Trabzonspor'dan defedilmeliydi zaten. Yeryüzündeki en kötü solak olmalı.

Yorum

• Marin değilde Özer oynarsa işte böyle bir ileri iki geri apışır kalırsın. Cavanda yerinde Salihi oynatır, şb maçında Trabzonspor kariyerini tamamlayan ve kendi bölgesindeki pozisyonları orta sahadan takip eden Alperi oynatırsan birde üstüne defansın bel kemiği Aykut olmazsa işte böyle felç ettiğin maçta 3 tane atar yollarlar.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben sözümü tuttum Adem reis siparişi verdim bile arkadaşa hayırlı uğurlu olsun

Yemezler... Screenshot isteriz...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet ekici varken cardozo penaltı atıyor böyle amatör bir seçim olmaz
                            Doğukan haklı olabilirsin ama Cardozo bir penaltı uzmanı hiçte şans olmadı atamadı. Ama eğer Cardozo varken Ekici atarsa Amatörlük o zaman olur

Yorum

• Gecen hafta mükemmel penaltı atan ekici varken cardozo nun penalti atmasi büyük bir disiplinsizliktir.

Kaldiki cardozo cok kötü bir sekilde daha once bir penaltiyi kacirmisken.

Cardozo normalde atacagi yönünü belli edip topu terse gonderirken son 2 defadir topu kaleci ye gostere gostere ayni koseye atiyor.

Bu sekilde penaltı atarsan 10 defada vursan gol atamazsin.

Ayrıca bu vuruslar benim icin Trabzonspor bitmis vuruslaridir kimse bana masal anlatmasin...
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İshak doğan acilen kadroya alınsın, Alper 1461'e yollansın. 0-0 iken 3 penaltı verilmemiş, konuşacak çok şey yok. Önümüzdeki maçlara bakalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X