Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özet bile defans hattına hakaret etmek için yeterli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Alperi aldıran için ise bedduaya gerek yok diye düşünüyorum. Senin elinde ishak varken gidip alpere 1 milyon avro bonservis veriyorsun. Bunun en hafif tabiri Allahsızlık.
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Yılın en iyi futbolunu oynadık yazık harbiden skor şaka gibi
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben sözümü tuttum Adem reis siparişi verdim bile arkadaşa hayırlı uğurlu olsun
          Adamsın
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Utanmadan birde 3 penaltımız verilmedi diyorlar.

Ulan penaltıyı ne yapacaksınız? Önemli olan memleket meselesi.

Penaltı memleketin işine yararmı? Yaramaz. O zaman sıkıntı yok.

Memleket önemli aga.

Siz dua edin memleketi 100 yıldır yöneten masonlardan kurtulduk yoksa 6 penaltımız verilmezdi.
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• onur - cavanda - stoper - aykut - solbek - mbia - 8 numara - mehmet - marin - sağaçık(hızlı ve orta açabilen) - forvet(hızlısından ve fizikli) devre arasından sonra kadromuz bu olmalı

ama öncelikle mehmet bencilliği bıraksın.
              solbek-ortasaha-sağaçık-forvet belki devre arası için fazla gibi görünese de gerçekleşmeli. hiç olmaz ise solbek ve sağ açık alınsın bunlar acill çünkü
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Film gibi bir 10 dakika yaşandı ilk yarıda yalnız. 30 ile 40.dakikalar arası. Lehimize verilen bir penaltı ve verilmeyen 3 tane penaltı. Gerçekten bir maçta ancak bu kadar entrika olur. Ve maçın kırılma dakikaları da o anlardı ayrıca.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yılın en iyi futbolunu oynadık yazık harbiden skor şaka gibi
                  En iyi hücum yaptığımız maç diyelim. Böyle bir futbol yok, böyle bir defans anlayışı yok...
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• A sporda verilmeyen penaltı pozisyonlarımıza baktım renktaşlar şimdi 3'ü de net penaltı.Rize'nin verilmeyen penaltısı da penaltı ama o çok sonradan oluyor.Acilen bir yönetici çıkıp bu konuda açıklama yapmalı.Başkan değişti federasyon ve hakemlerin bize bakış açısı değişmedi.
                    karaiplerde bir trazonsporlu..
                    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk yarıdaki oyun iyiydi evet bunda hemfikiriz. Ama Rize orta sahasız oynadı resmen bunda en büyük artı buydu + Aytaç ın iyi oyunu

Yorum

• Bu takım değişimlerle adam olmaz. Reform lazım, devrim lazım.

Yorum

• en iyisi siz açın basket maçlarını izleyin daha keyif ve heyecan veriyor.
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Adalet olmadıktan sonra böyle yönetilmektense Adil olacaklarsa gavurlar yönetsin. Benim milletim de milliyetimde Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamsın
                              Eyvallah sağol canım
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En iyi hücum yaptığımız maç diyelim. Böyle bir futbol yok, böyle bir defans anlayışı yok...
                                2011 den sonra bize futbol diye izlettirilen def-i hacetimsi şeyden sonra bu maç bize çok iyi geldi, Bırakın da iyi oynadığımızı sanıp biraz avunalım, elleşmeyin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X