Muharrem Usta ise el koymali, artik su KADRO DISI denilen halti gerceklestirmenin zamani geldi ve geciyor bile, Özer ve Erkan dan baslamaliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Antalyaspor 3-2 yapti, Helal
Rize stadinda karsilasma sonu Recebim'den "sana da güle güle"
bunu diger takimlara da yapiyorlar sanirim, ama bize yapmalari yanlis, yakismadi...
Trabzon'da ayni sekilde kazanip ayni sekilde ugurlamamiz lazim, anca anlarlarTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
24 şut gol yoksa beceriksizliktir bu. Cardozonun hala tek forvet oynayamacağını anlamayan kot kafalar falan
ne yazsak boşa. Usta bile sadi denen yaratıkla devam kararı vermeyi aklından geçiriyorsa biz boşuna destekledik bu adamı.
Devrim istiypruz Usta devrim.
Yorum
-
O adam hala bu takımda oynuyor ya helal olsun!İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse cavanda nın marinin yedek kalmasını açıklayamaz aga.2 hafta önce rezil kırmızı kart gören oyuncu ilk 11 başlıyor.asıl mesele burda.birileri bunlar yedek kalsın diyor.sadi de yedek bırakıyor.teknik açıklaması yok.
yönetimde seyrediyor bu olanları.iyi bir yönetim olsa sadiyi kenara çekip hayırdır aga cavanda yerine salih.derdin ne diye sorar.
İlk yenilen gol bariz onun hatası! Vücut çalımını çok kolay yiyen heriften bek mi olur be?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Ben TS liğim sana düşmez , şunu anlamadınız gitti bu kulübün üstünde hiç bir oyuncu olmaz olamaz , buda onlardan biri suyu ısındıİlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen seni bjk kovmaliyiz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Abi şu kadar para kazanacak ne özelliği var bu adamların?
Özerdi, yusuftu, yumluydu, hatta şapkalı sadiydi... Bu ne adalettir arkadaş.
Ulan bir meziyet olsan anlatacağım. Kıt bir zeka, eğitim yok. Beceri - yetenek yok...
Adamların kazandıkları paralara bak.
İmanı isteyene parayı istediğine veriyor Rabbim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum