Böyle bir rakibe karşı defansı boşaltıyorsun,sonra niye 3 yedim diyorsun.Dua et 4 olmasın.Stoperini çıkartıp yerine kartlı bekini koyuyorsun sonra onu çıkartıp yine bek alıyorsun derken rakibe normal bir atakta 4-3 yakalanıyorsun ve üçüncü golü yiyorsun.Bizim yerellerde mantık mı yok eğitim mi anlamadım eksik olan şey ne acaba? Altyapı sorumlusunun Sadi hoca olduğu kulüpte neden oyuncu çıkmıyor diye şaşırmamak lazım ayrıca.Ne oyun felsefesi var ne oyuncu seçimleri doğru.Madem Marin ve Cavanda oynayabilecekti neden oynatmıyorsun? fb maçında facia olan Alper'i tekrardan oynatıyorsun.Sezon boyu + bu maç 80 dakika takıma bir şey katmamış Özer denen adamı asla kesmiyorsun torpil mi yapıyorsun? Ne geçti eline ne,anlamıyorum.Neyin ispatındasın?
En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 20:43.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l İkinci Yarı Oynanıyor
Bütün kötü yaptığımız şeylere rağmen sonuç böyle olmamalıydı.
Ve fakat hem iyi oynadığımız, hem kötü oynadığımız maçları kazanamamak gibi kötü bir alışkanlığımız oldu.
Yazık çok yazık..
"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
Yeniliyoruz ama uzun zaman aradan sonra takım istekli ve pas yapabiliyor ve ataklarımızda var...Gol yollarında sıkıntılarımız var ama rakip kaleceyide kutlamak lazım...
Bu sezon yenilmediğiniz kim kaldı onada yenilelim birde iho utanmadan diyorki çok büyük kadro bıraktım ulan leş bıraktım lessssş bu kadroyu 5 kuruş veren bulunmaz bunlarda kabiliyet yetenek gibi vasıflar olmadığı gibi halsiyet onur UTANMA gduygusuda yok dizin bu formayı giydiğini güne lanet olsun binlere LANET OLSUN Trabzonsporu düşürdükleri hale bak hanı paralarını alınca oynayacakları ne oldu olmayan yetenekle neyi oynayacaksın.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum