Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Douglas mıdır nedir bu kadar ağır topçu amatör de yoktur

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Cardozo,Onur,Alper'i çıkar Yusuf veya Özer'in yerine de Marin'i al takım tamamdır.

Yorum

• Onur da toparlanacağına dair umutları azaltıyor ne yazık ki...

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu maçı alacağız iddaya girmek isteyen hala girebilir
          Normalde alabiliriz ama defansa güven olmaz. 3 ü yersek biter maç.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bu takım federasyondan gelecek 1 milyona muhtaç. Başka türlü bu adamların paraları da ödenemiyor.
            Hiç utanmıyorlar mı merak ediyorum.

Yorum

• Arkadaslar Hazreti Onur degil bu, kaleci Onur. Bariz yani bizim alistigimiz Onur 2 topu da cikarirdi eskiden. Bizi cok iyiye alistirdi. Bizim beklentimz hep yuksek. Su an standart kaleci goruntusunde. Zaten EURO2016ya da gidemez boyle oynarsa. Alper Douglas tamam da Onur da cidden bu yil gelen geceni aliyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• Kayseri bizi iyi yollu hurma sayesinde alper gibi birine değil 1 m 1tl bile verilmez embesil resmen
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• 6 defanscı ile oynarsan cardozo işe yaramaz tabi.50 defa yazdık sadi ile olmaz diye.sadiye şans vereceğine hamiye şans ver aga
                  TEKKEBALL

Yorum

• Suç Sadi'nin. Alper daha 2 hafta önce yaktı takımı onla sahaya mı çıkılır. Onur yerine de kaleci bakmak gerekecek galiba.

Yorum

• Yusuf kötü, ayağına gelen hiç bir topu iyi değerlendirmiyor. Zaten Rize 2. yarı kapanıp Çanakkale geçilemezi oynayacak, Erkan daha iyi olabilir.

Alper kötü, mevkisini çoook boş bırakıyor. Adamlar da orda maden buldu.

Şu goller de Onur'un kalitesinde bir kalecinin yiyeceği goller değil... (olmamalı)

Ama Allah var takım iyi pas yapıyor. En azından birşeyler yapmaya çalışıyor.
                      FxY

Yorum

• O olsa bu olsa şu olsaydı bunları geçin arkadaşlar takımda 4-5 tane iyi oyuncu var yarısı kötü anlayacağınız savunma yok yok yok.
                        En son Doğan Keskin tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 20:01.
                        Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• iho nun baskanliktan sonra verdigi demecte keske Onur u gönderseydim dedi,katiliyorum.Bencede Onur o olaydan sonra gönderilmeliydi.Bu yil Trabzonspor un agzina s....i resmen.
                          iho istifa.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            He penaltıları verseydi atıyoruz diyorsunuz yani...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Şaka mısın kardeşim? Atamadık diye penaltı vermiyorlar demek ve bunun mantıklı olduğunu düşünmek, ironi falansa katlanılır da 2-3 kere tekrarlayınca ciddi gibi duruyor.

Yorum

• Yaw burada hangi kafa yaşanıyor 2-2 bitermiş falan? Kim gol atacak pardon? Penaltıyı atamayan santraforun mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Su oz evlat olayindan nefret ediyorum...istemiyorum kardesim...
                                mystafayi da ozeride yusufuda istemiyorum...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X