Fark atacağımızı düşünüyorum.İçimden bir ses öyle diyor.Bana güvenin eğer yenilirsek ya da berabere kalırsak buradan durumu olmayan birine forma alıp göndereceğim.Ciddiyim.
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Her ne kadar futbolculara maaş ödememenin savunulacak bir tarafı olmadığını düşünsemde,eğer bahsedildiği gibi Usta maaşların çoğunu ödediyse ve bu ödemeden kaynaklı iyi oyun ve iyi bir skor gelirse bu futbolcuların çoğu dayaklıktır.Bunların ağzını burnunu kırıp bir güzel adam etmek lazım bu ne rezillik diye derler adama kimse kusura bakmasın.
Sebep ? Adam bu takıma babasının hayrına mı geliyor ? Sana aylarca para vermeyen bir iş yerinde sen canını dişine takıp çalışır mısın ? Ayrıca bu dövelim edelim söylemlerinde ciddiyseniz söyleyin ayrıca yazacağım.
İşler biraz yoluna girmeye başladı.Bu akşam rizeyi yenersek hafta içi kupa maçını da alırız zaten iyi bir moral olur hatta olası bir bjkgalibiyetinde gsyle fark 3e iner.Hadi inşaallah..
Marinle Mehmeti de bir arada görmek bir nasip olmadı güzel bir kadroyla güzel bir galibiyet İnşaallah..
Yorum