Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine göklere çıkarılma seansları

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar neden bir kere de kendinizi eleştirmiyorsunuz?

Bakın genç oyuncu kazanmak sadece sahada tezahuratlarla olmuyor.

Bu işin psiko sosyal yönleri daha ön plandadır.

Bakın zamanında Fatih ve Gokdeniz'e de çok ağır eleştiriler yapıldı. Bunlardan bir şey olmaz denildi.

Peki ya sonra ne oldu?

Sonra bu çocuklar büyük futbolcu oldular. Ama türlü zorluklara katlanmak zorunda kalarak...

O yüzden sabırlı olalim arkadaşlar.

Muhammet, Abdulkadir, Oguzhan... Bunlar gerçekten çok yetenekli çocuklar.

Güvene, desteklenmeye, cesarete ihtiyaçları var.

Taraftar olarak bizler, bu çocuklara artık açık çek vermemiz gerek.

Zeki, Mustafa, Akbaş, Göksu'ya yapılanlar doğru değil... Bakın bu çocukların yeteneklerini tartışalım ama artık guvenelim.

Bugün N'Doye'nin yapamadığını Muhammet yapıyorsa herkes şapkasını çıkarıp önüne koymalı...
      şampiyonluktan sonra inşallah

yöneticilerin de suçu var.net bir plan ve yol haritası yok ki.şu çocuk şu aşamaları geçerse a takımda oynar diye.tamamen tesadüfe bırakılmış.

17 yaşında kendini sahaya atabilen genç yetenekli bir çocuk isteriz hepimiz ama sosyal çevre çok kötü. kaldıramıyorlar baskıyı. sorunların tek tek tespit edilip çözülmesi lazım.çoğu sosyal sorunlar. bu eleştiriyi futbolcu üzerinden yapmak küfretmek en kolayı. orda da başka piskolojik durumlar var tabi.bunlara aldırmamayı öğrenmeli futbolcular.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam fizikte o kalınlıkta bi topçu kolayına atlet olamaz . Bnde çok ümitliydim en başta ama gördüm ki bi cacık olmaz bundan. Keşke olsa. Box-to-box falanda değil hocam o tarza oyuncu bizde selçuk colman dan sonra kimse gelmedi. Bi kere topu dikine sürme düşüncesi yok . Kafasını kaldırıp bakmıyor bile. İnşllah başarılı olur da fiziğine kuvvetine yazık etmez. Ben onun yerinde olsam kendimi stopere çeker defansta geliştiririm

Aslında tam tersi, dikine çok iyi oynuyor ilk haftalarda topla atağa çok hızlı çıkıyordu direk paslarla hücum başlatıyordu. Atlet olmasına gerek yok bence, Selçuk ta koşmuyor gözüküyor mesela ama adam maestro. Yinede Okay ın hantal oyuncu olduğunu düşünmüyorum hızını bir tık geliştirirse iyi olacak. Selçuk un bizde pişip iyi orta saha olması 2 yılını aldı, 23 yaşında gelmişti. Okay a biraz zaman lazım. Artık hazır ve olmuş oyunculardan ziyade böyle potansiyelli, ucuz, genç ve hırslı isimlere yönelmeliyiz. Sabredersek iyi orta saha kazanırız. fb, gs, bjk li arkadaşlarımla ne zaman maç izlesem Okay ı övüyorlar, tarafsız olarak istanbulluların da dikkatini çektiğini söyleyebilirim.
        En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 23:40.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Okay icin cok üstüne gidiliyor evet fazla iyi degil bu siralar ama Selcuk da ilk geldigi sene Alay konusu oluyordu buralarda, hele bir yeni Hoca gelsin, belirsizlik bir giderilsin cok daha iyi olacaktir Okay, 120 küsür 1. lig macina cikmis Okaya cöp muamelesi yapip, 10 dakikalik Besiri, Burak Yilmaz yapmak da anca bize yakisir zaten.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bu arada mac esnasinda Yusuf sagda topu her aldiginda sol ayaaak sol ayaaaak diye bögüren kimdi
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tjikuzu nun yine bir Almanya gecmisi vardi, Bundesliga falan Aykut Akgünü cok büyük scout ekibimiz, biride cok meshur matrix Ugur Uzunali, Karsiyakadan kesfedip getirdi diyecegim ama adamin daha öncede Trabzonspor kariyeri vardi yanilmiyorsam
              Ben bu ülkede ön libero olarak kadir pekmezciyi beğenirdim belli ki bi avrupa altyapısı vardı ama çıkmıyor işte önlibero ülkeden. Bi tugay kerimoğlu bi ünal kolay kolay çıkmaz. Ben bunları izledikten sonra hele ki tugaydaki teknik oyun zekası ünaldaki hırs kuvvet sürekli dikine oynama gayreti sonra okaydaki vurdumduymazlık oyun zekası eksiklği falan bana çok basit geliyor bu topçular.

şimdi burak yılmazı örnek alan bi topçuya ben nasıl destek olayım hedefi trabzonsporda oynamak olan birisine nasıl anlatacaksın avrupda şu sistem var şöyle şöyle diye. Yahu ben levandowskiyi örnek alıyorum hedefim liverpoolda oynamak de kardeşim sürekli mükemmeli iste onu örnek al

türk topçusunun ufku dar. Açık olan işte gidiyor romaya barçaya kimisi 8 sene ingilterede kalıyor kimisi 8 senedir rusyada.

Yorum

Bu arada mac esnasinda Yusuf sagda topu her aldiginda sol ayaaak sol ayaaaak diye bögüren kimdi
                Boffin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Okay iyi bir oyuncu olduğunu birkaç maçta kanıtladı. Son maçlarda soner aydoğdu izlenimi veriyor ama geçici bir şeydir diye umuyorum.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Bu arada mac esnasinda Yusuf sagda topu her aldiginda sol ayaaak sol ayaaaak diye bögüren kimdi
                    boffin
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sadi Hocanin söylediklerini cok begendim. Böyle insanlari cok severim. InsAllah bundan sonra basarili olur
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• Insallah Muhammet'in karakteri o kisiye benzemez
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında tam tersi, dikine çok iyi oynuyor ilk haftalarda topla atağa çok hızlı çıkıyordu direk paslarla hücum başlatıyordu. Atlet olmasına gerek yok bence, Selçuk ta koşmuyor gözüküyor mesela ama adam maestro. Yinede Okay ın hantal oyuncu olduğunu düşünmüyorum hızını bir tık geliştirirse iyi olacak. Selçuk un bizde pişip iyi orta saha olması 2 yılını aldı, 23 yaşında gelmişti. Okay a biraz zaman lazım. Artık hazır ve olmuş oyunculardan ziyade böyle potansiyelli, ucuz, genç ve hırslı isimlere yönelmeliyiz. Sabredersek iyi orta saha kazanırız. fb, gs, bjk li arkadaşlarımla ne zaman maç izlesem Okay ı övüyorlar, tarafsız olarak istanbulluların da dikkatini çektiğini söyleyebilirim.
                          Hocam selcukun potansiyeli çok iyiydi manisada. Mesela ozan tufanda çok iyiydi geçn sene. Bak mesela oAn tufan oyun görüşü ve tekniğini biraz geliştirsin yeni ünal karaman olur çocuk .

Okaydan bi ünal tugay çıkar mı sence ? Çıkmaz bana göre. Ben pek ümitli değilim.bu yaştaki birisin ortasahayı yırtmsı lazm

Yorum

• okayın asıl yeri bence forvet arkası
                            ön libero için yavaş
                            okay selçuğun daha iyisi . adam geçebiliyor ve daha zeki . pasları daha teknik
                            selçuk da topu iyi kullanır ama savunması zayıf ve yavaş
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadi Hocanin söylediklerini cok begendim. Böyle insanlari cok severim. InsAllah bundan sonra basarili olur
                              Kıbrıs biletini almıştır o çoktan.

Yorum

• beşir in hızı nasıl toplu topsuz bilen var mı ?
                                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X