okay da muhammedde iyi uşak ama kendileri çok iyi bakmaları lazım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
çok iyi özetledin renkdaş,şuda bir gerçek ışık görmediğimiz oyuncudada çok fazla vakit kaybetmeyede gerek yokİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar neden bir kere de kendinizi eleştirmiyorsunuz?
Bakın genç oyuncu kazanmak sadece sahada tezahuratlarla olmuyor.
Bu işin psiko sosyal yönleri daha ön plandadır.
Bakın zamanında Fatih ve Gokdeniz'e de çok ağır eleştiriler yapıldı. Bunlardan bir şey olmaz denildi.
Peki ya sonra ne oldu?
Sonra bu çocuklar büyük futbolcu oldular. Ama türlü zorluklara katlanmak zorunda kalarak...
O yüzden sabırlı olalim arkadaşlar.
Muhammet, Abdulkadir, Oguzhan... Bunlar gerçekten çok yetenekli çocuklar.
Güvene, desteklenmeye, cesarete ihtiyaçları var.
Taraftar olarak bizler, bu çocuklara açıklara açık çek vermemiz gerek.
Zeki, Mustafa, Akbaş, Göksu'ya yapılanlar doğru değil... Bakın bu çocukların yeteneklerini tartışalım ama artık guvenelim.
Bugün N'Doye'nin yapamadığını Muhammet yapıyorsa herkes şapkasını çıkarıp önüne koymalı...@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Kesinlikle size katılıyorum. Ve sizin cevap verdiğiniz arkadaşa ( forum da çok yazmadığım için tapatalkta iki msjı da alıntı yapmayı bilmediğimden bu şekilde söylüyorum) da kesinlikle katılmıyorum.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw durun ilk haftalar fırtına gibi estiren, milli takıma kadar yükselen de bu arkadaştı.
Kayseri den beri takip ediyorum, box to box diye tabir ettiğimiz çift yönlü oyunculardan. Takımda işler rayına otursun, performansı yükselecek çok isim var... Okay yetenekli topçu. Fiziği ve hava hakimiyeti iyi, ayakları dengeli ve top çalma özelliği iyi olan bir oyuncu. Elbette geliştirmesi gereken özellikler var, Mbia ile merkezde alternatifi yok. Yeni gelen hoca iyi işlerse kaliteli orta saha kazanmış olacağız. Ozan Tufan ile ülkenin en potansiyelli genç orta sahası.
Üzerinde durmalıyız hırslı oyuncu, geliştirecektir kendisini. Selçuk 23 ünde geldi bize, 2 yıl aldı tam olarak pişmesi. Okay daha 21... Eleştiri için çok erken, böyle oyuncu kazanamayız.
Okay yaşına rağmen gayet tecrübeli gibi oynuyor. Ama halen daha tecrübesiz sayılır. Zamanla ülkenin en iyi orta sahası olur. Almanların Balackı tipinde olacağını hatta biraz da moderni olabileceğini düşünüyorum.
Dikine pasları, ikili mücadelesi, pas kalitesi ve oyun görüşü üst düzey..
Biraz hız ve hızlanma çalışmalı bence... Top sürmesi kayseride iyidi, biz de de özgüven kazandıkça dha iyilelerini yapabilecek bir potansiyel.
İki maçta etkisizdi diye gömmeyelim gencecik adamları, göklere de çıkarmayacağımız gibi...
wakitsizBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Hocam fizikte o kalınlıkta bi topçu kolayına atlet olamaz . Bnde çok ümitliydim en başta ama gördüm ki bi cacık olmaz bundan. Keşke olsa. Box-to-box falanda değil hocam o tarza oyuncu bizde selçuk colman dan sonra kimse gelmedi. Bi kere topu dikine sürme düşüncesi yok . Kafasını kaldırıp bakmıyor bile. İnşllah başarılı olur da fiziğine kuvvetine yazık etmez. Ben onun yerinde olsam kendimi stopere çeker defansta geliştiririmİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw durun ilk haftalar fırtına gibi estiren, milli takıma kadar yükselen de bu arkadaştı.
Kayseri den beri takip ediyorum, box to box diye tabir ettiğimiz çift yönlü oyunculardan. Takımda işler rayına otursun, performansı yükselecek çok isim var... Okay yetenekli topçu. Fiziği ve hava hakimiyeti iyi, ayakları dengeli ve top çalma özelliği iyi olan bir oyuncu. Elbette geliştirmesi gereken özellikler var, Mbia ile merkezde alternatifi yok. Yeni gelen hoca iyi işlerse kaliteli orta saha kazanmış olacağız. Ozan Tufan ile ülkenin en potansiyelli genç orta sahası.
Üzerinde durmalıyız hırslı oyuncu, geliştirecektir kendisini. Selçuk 23 ünde geldi bize, 2 yıl aldı tam olarak pişmesi. Okay daha 21... Eleştiri için çok erken, böyle oyuncu kazanamayız.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam fizikte o kalınlıkta bi topçu kolayına atlet olamaz . Bnde çok ümitliydim en başta ama gördüm ki bi cacık olmaz bundan. Keşke olsa. Box-to-box falanda değil hocam o tarza oyuncu bizde selçuk colman dan sonra kimse gelmedi. Bi kere topu dikine sürme düşüncesi yok . Kafasını kaldırıp bakmıyor bile. İnşllah başarılı olur da fiziğine kuvvetine yazık etmez. Ben onun yerinde olsam kendimi stopere çeker defansta geliştiririm
Aykut Akgün ????No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
TjikuZu hocam. Daha mantıklı.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut Akgün ????
Yorum
-
Çok sakıncalı bi durumİlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]7917[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7918[/ATTACH]
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
okay nezaman box to box yaptiniz
okay bildigin deeplying playmaker
yasina göre form grafiginin dalgalanma yasamasi normal
1-2 mac dinlendirilsin
okay gibi adammi var bu ligde
seneye ligin en iyisi olacak ins."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Tjikuzu nun yine bir Almanya gecmisi vardi, Bundesliga falanİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTjikuZu hocam. Daha mantıklı.
Aykut Akgünü cok büyük scout ekibimiz, biride cok meshur matrix Ugur Uzunali, Karsiyakadan kesfedip getirdi diyecegim ama adamin daha öncede Trabzonspor kariyeri vardi yanilmiyorsam
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum