Beşiri en iyi anlaması gereken adam yusuf belkide. Adam bir şans bulmuş oynuyor belki bir yere kiralanıp bir daha kadroya dahi giremeyecek. İçeri geçmiş herkese yalvarıyorken yusuf kenardan içeri girmeye Çalışıyor. Kendi mevkisinin adamı olsa yerini kaptırmamak için yapıyo derim de alakası yok.
kadroda bugün iyi oynayan yoktu sadece cavanda-mbia-cardozo fena değil mehmet biraz bencilliğinden fedakarlık etse her maç benim için en iyisi fakat çıldırtıyor insanı. devre arasında bir stoper bir kanat aldıkmı bu takım toparlanır birde bu takıma acil kondisyoner ve taktik ve teknik antrenörler gerekli
Öyle böyle değil ya, ligin dibindeki ve 10 kişi kalmış takımdan daha az topa sahip olacak kadar kötüyüz. Yerelcilik zihniyeti değişmezse, kim gelirse gelsin bu böyle gider. Elinde makarna ile yağ olan birinden bonfile beklemek gibi bir şey bu. Bakkal çırağı olamayacak adamı takımın başına getirdik.
Özer, Yusuf, Erkan, bu takimdan acilen gönderilmeli özellikle Yusuf ve Özerin gol atabilmek icin en ufak bir pozisyonda kaleye vurmalari delirtiyor beni, Yusufu solda oynatan Hocanin da ben, orda oynama calisan Yusufun da, olmayan sag ayagininda, neyseee.
Kahve de maçı izliyorum maç 2-0 rakip 10 Muhammed i oyuna girecek diye amcanın biri küfür ediyor. Bu maç da bu adam oynatılırmı diye? Trabzonspor dan neden genç yetenek çıkmıyor. İşte bunlar yüzünden
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
Yusuf "Şans Tanıyalım" evresini geçirdi artık. Elimizde banko katkı sağlayacak oyuncular yok ise başka arkadaşlara "Şans Tanıyalım". Muhammet gibi, Abdülkadir gibi...
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil Usta
Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum