Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en azından bol orta gelir.cardozo rahat eder.ekici ve aytaç bol şu çeker.duran toplarımız tehlikeli olur.baya yavaş oynarız ve alan paylaşımı konusunda sıkıntı olur.o yüzden bol orta ve dönen toplara hamle ile oynanması gerekiyor.
    Rakip savunmayı rahatsız eden tek oyuncun yokken Ekici ve Aytaç nasıl şut imkanı bulacak çok merak ediyorum.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Genelde haklı çıkarım yalnız
      Her şeyde değil tabi genelde O yüzden aynı fikirde oluyoruz zaten çoğunlukla
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        _________________onur_____________________

__________yumlu___dogo___aykut

___cava____mbia__aytaç__okay_____yusuf

_________________ekici

________________cardoozoo

Orta sahada rakibi ezmeliyiz; Aytaç-Mbia-Okay üçlüsünden beklentim büyük. Umarım iyi oynarlar... Aytaç oyna artık olm al sana şans işte.
        Ayni benim gadro
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyuna girmeleri bile yeterli bence. İnşallah şans bulurlar.
          Tabi öyle de özgüven kazanmak adına bir şeyler yapmalarını istiyorum. Hem de iddiamızın Avrupaya gitmek olduğu senede kadroya girmeleri çok iyi olur..
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Üçlü defans düzeni ile oynayacağız galiba. Keşke çift forvet görebilsek.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orta sahada üstünlüğü defansif anlamda kurarız evet, oradan adam getirtmeyiz ama topu kim ileriye götürecek. Bu kadroda rakip sahada bekleyecek 1 adet yavaş forvetimiz, dribbling yapabilecek 1 adet şutör orta sahamız, kanatlardan sürpriz koşular yapacak 1 adet kanat oyuncumuz var. Gerisi hep defansif. Pas oyunu oynayamazsın.

Ağır bir takım olduğumuz için kontratak da oynayamazsın.

Forza duran top!
              iki tane alternatif var.direk cardozo ya topu şişirip dönen toplara baskı yapma, diğeri yusuf ve cavanda'yı orta yapabilecekleri yerlerde topla buluşturma.çizgiye inmeden karambol orta da yapabilirler, suni baskı olur.avni akerde bu şekilde oynamakta sıkıntı yok. pas yapacağız derseler hep beraber canımız sıkılır.

Yorum

• sadi tekelioglu trabzonspor camiasinin ne halde oldugunun gostergesidir.kendi golgesinden korkan bir trabzonspor olup ciktik.yani arkadas bu maci isterse 5-0 kazan ama daha mac baslamadan rakipten tirstigini,onceliginin galip gelmek degil oyunu tutmak oldugunu gosteriyorsun..simdi bu zihniyetteki adamin alt yapidaki cocuklara trabzonspor'un ne oldugunu anlatabilmesi mumkun mu?
                muharrem usta'nin isi cok zor..maddi manevi her acidan devrim yapmasi gerekiyor..sadi basgani da bu mac sonrasi emekli etsinler..alt yapidaki cocuklara yazik gunah..trabzon'da o kadar ikinci ucuncu lig takimlari var..neden illa trabzonspor'da bulunmasi gerekiyor?ne emek vermis ne yapmis bu adam?
                15 senede gokdeniz disinda bir tane duzgun topcu cikaramayan alt yapilarda boyle adamlarin gorev yapmasi normal tabii..

Yorum

• -------------------------Onur
                  -------Mustafa---------Aykut--------Douglas
                  Cavanda------------------------------------Yusuf
                  ------------------Mbia--Okay--Aytaç
                  ------------------------Mehmet
                  ------------------------Cardozo

at fava bekle, 30dk kaldi zaten

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman Aykut sol bek falan degil yahu ne biçim adamsin Sadi, kimi nerede oynatacagini mi düsünecez simdi, üstelik hangi dizilisi yapsak elimizde kaliyor hepsi birbirinden saçma

Acaba ? Orda sag açik oynadigini hiç bilmiyorum... çok ta takip ettigim söylenemez ama
                    Kadro yapmana gerek yok dediğin gibi her haliyle değişik

Yorum

• allahım iho gitti.. topçular bu gün gecikmiş paralarını aldılar.. büyük bir motivasyonla bu maça çıkıp ligin sonuncusuna sahayı dar ederiz diye düşünürken kadroyu gören ben şu anda acilin yoluna düştüm..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adülkadirin asistiyle Muhammetin gol attığı bir maç izleriz inşallah
                        Ergin Keleş'in asistiyle Ali Güzeldal'ın attığı gol,Malatya maçı.Ne umutlanmıştım ama
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kadro yapmana gerek yok dediğin gibi her haliyle değişik
                          Gerçekten pes... ama tahminimi yaptim, bakalim ne olacak

Yorum

• olsun özer ilk 11 değilya bu bile bişeydir ..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 2-0 yeneriz

Yorum

• Ligtvye göre;

3-6-1

----------------Onur

----Douglas---Yumlu---Aykut

Luis---Okay---Aytaç---M'Bia--Yusuf

----------------Ekici

--------------Cardozo

Yorum