en azından bol orta gelir.cardozo rahat eder.ekici ve aytaç bol şu çeker.duran toplarımız tehlikeli olur.baya yavaş oynarız ve alan paylaşımı konusunda sıkıntı olur.o yüzden bol orta ve dönen toplara hamle ile oynanması gerekiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yeni Hasan Üçüncü diyebilir miyizİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta saha. Number 8
Yorum
-
Aykut sol bekİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------------------Onur
-------Mustafa---------Aykut--------Douglas
Cavanda------------------------------------Yusuf
------------------Mbia--Okay--Aytaç
------------------------Mehmet
------------------------Cardozo
Yorum
-
Bunu dediğin için bin pişman olacaksın diyebilirizİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Hasan Üçüncü diyebilir miyiz
Yorum
-
ziya doğan ruhu geri dönmüş gibi görünüyor.
aytaç-okay-mbia çok fazla. rakip eskişehir...
üstelik çok defans oyuncusuyla oynandığında az pozisyon verilmediği defalarca test edilmişken, anlamıyorum bu çağ dışı fikriyatı.
kadronda üçü stoperin var üçü de sahada.
önlibero oynayabilcek üç kişi var üçü de sahada.
hoca elinden gelse iki kaleciyi de oynatacak...
bugün skor ne olursa olsun bu kadro yanlış kadro.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
aykut sol bek
mbia sağ açık oynar
sadi t den böyle bir şey bekliyorum görelim bakalımhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Aynen öyle,klasik bizim taraftarımızın abarttığı genç oyunculardan.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Hasan Üçüncü diyebilir miyiz
Yorum
-
3lü savunma olmayacak mi yani ?İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut sol bek
O zaman sag açik kim olacak, saçma sapan takim var ortada yaa... geçen hafta gibi Mbia mi sag açik olacak ?
Sadi kafayi yemis
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum