Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14.Hafta l Trabzonspor 3 - 1 Eskişehirspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bırak bir yılı bir ay yan gelip yatıp fahiş seviyede maaş aldığımda patronumun bana hiçbir şey demediği gün ben de futbolcuların paralarını almadıklarında niye oynamadıklarını anlayacağım...
    Kaldı ki ben iki ay maaş almasam aç kalırım, ama bu profesyonel arkadaşlar sadece imza paralarıyla bile bir ömür yaşayabilirler. hangi futbolcunun Trabzonspor gibi süper lig seviyesinde bir takımda parası kalmış? en kötü sözleşmen bitipte giderken istersin olmazsa federasyonla uefayla paranı alırsın. 6 ay düzenli para alamadın diye kötü performans sergilemek, takımdan gitmek, takıma ihtar çekmek profesyonellik değil aç gözlülüktür...
    adam o parayı harcamaya alışmış. insanın gelirine göre gideri olur. her zaman gelen para gelmezse de sen nasıl aç kalıyorsan o adam da aç kalır. hiçbirşey yapmadan yan gelip yatanları kast etmiyorum.

Yorum

• hayirlisi 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puandir
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hocam bayadır takip etmiyorum takımı, düne kadar buraya da yazmıyordum, mbia cavanda neden gitmeliler, Türklere lafım yok zaten şimdi kapının önüne koysunlar [MENTION=14820]nakzo[/MENTION]
        Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Başımızda Sadi Tekelioğlu var. Kazanmak kolay değil.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sadece benim çevremdekilerde mi bilmem ama herkese bi maç izleme isteği gelmiş. bugün 4-5 kişiden ayrı ayrı gel birlikte maç izleyelim teklifi geldi.küsmüş olanlar da var içlerinde.henüz erken ama sanki bi kıpırdanma olacak...
            There is no spoon...

Yorum

• Gerek kendi sahamızda oluşuyla, gerekse eksiklerle, Tam 4-4-2 oynanması gereken maç.

Onur

Cavanda Aykut Douglas Yusuf
              Erkan Okay M'Bia Marin
              Cardozo M.Beşir

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Emre Güral boş geçmez bizi muhtemelen
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Var hocam, kendimden biliyorum [MENTION=48680]El Cordobes[/MENTION] kaç aydır izlemiyorum foruma da yazmıyorum
                  Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• inşallah kazanırız da güzel bi karşılama olur usta ve ekibine [emoji15][emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• kötü senaryo : muhtemel galibiyet sonrası sadi hoca ile yola devam edilmesi.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk 11: Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Aykut, Mbia, Okay, Aytaç, Mehmet, Yusuf, Cardozo

Yedekler: Uğurcan, Musa, Abdulkadir, Muhammet, Erkan, Özer, N'Doye
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emre Güral boş geçmez bizi muhtemelen
                          birşey olmaz ondan es es in hocası kim ?

Yorum

• Cardozo - Muhammet harika olurdu.

Bir genç bir kurt.
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk 11: Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Aykut, Mbia, Okay, Aytaç, Mehmet, Yusuf, Cardozo

Yedekler: Uğurcan, Musa, Abdulkadir, Muhammet, Erkan, Özer, N'Doye
                              aytaçı izmirden tanıyorum önce o göbeği bi eritsin sonra kadroya yazalım [emoji5]

Yorum

• 22 no olmasa iyiydi ama neyse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X