Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karşıyaka - Denizlispor / Süleyman Abay

o zaman bu abay kim
    Hayır okadar paranoyaya bağlamışızki Süleyman Özay'ı Abay okumuşuz buna bende dahilim
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır okadar paranoyaya bağlamışızki Süleyman Özay'ı Abay okumuşuz buna bende dahilim
      paranoya dedinde aklıma geldi paran olacak oya ile evleneceksin güzel kız valla...

Yorum

• Onur Marin Ekici Cardozo Aykut Mbia Günlerinde olursa biz bu maçı alırız...
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• En çok beğendiğim hakemler Ali Palabıyık ve Deniz Ateş Bitnel.

Deniz hoca gördüğünü cesurca çalan bir hakem.hakem yönünden sıkıntı çekmeyiz.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En çok beğendiğim hakemler Ali Palabıyık ve Deniz Ateş Bitnel.

Deniz hoca gördüğünü cesurca çalan bir hakem.hakem yönünden sıkıntı çekmeyiz.
            akhisar maçımızı ezil yönetmişti psmanlı maçıda iyi değildi ama biz çok kötü olduğumuz için göze batmadı

Yorum

akhisar maçımızı ezil yönetmişti psmanlı maçıda iyi değildi ama biz çok kötü olduğumuz için göze batmadı
              Hocam Akhisar maçımızı Alper Ulusoy yönetmişti.Deniz hoca Osmanlı maçını yönetti hakemlik bir şey yoktu maçta.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• En büyük isteğim Hacıosmanoğlu'nun bütün Türkiye' ye rezil olacağı, bir daha insan içine cikamayacagi ve spor ile alakasını kesmesini sağlayacak şeyler olması. Bu Trabzonspor un sahada yenilmesini istiyorum demek değil, fb taraftarının açacağı herhangi bir pankart, yapacağı bir tezahürat veya fb yöneticilerinin söylemleri ile olabilir. Nefret ediyorum Haciosmanoglu'ndan , fb nin bütün yöneticileri daha sempatik geliyor açıkçası.

Maçın favorisi fb ama son bir kaç yıldır 0-0 ları iyi oynuyoruz Kadıköy'de. Beraberlik olacaksa gollü beraberlik olur bu defa. 0-0 bitmez bence.

Yorum

• Takım aynı ruhsuz futbolu oynadığı sürece hakem hatalarını eleştirecek yüzü kendimde bulamıyorum.

Yorum

Hocam Akhisar maçımızı Alper Ulusoy yönetmişti.Deniz hoca Osmanlı maçını yönetti hakemlik bir şey yoktu maçta.
                    öylemi yanılmışım o zaman şikebahçe maçından sonra özür dilerim deniz beyden

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takım aynı ruhsuz futbolu oynadığı sürece hakem hatalarını eleştirecek yüzü kendimde bulamıyorum.
                      ben buluyorum valla sanki herkes güzel futbol oynuyor ama hakeminen kazanmaya da devam eti ediyor edecek

Yorum

akhisar maçında ilave yardımcı hakemmiş yusufun penaltısını vermeyen hakem sanırım...

Yorum

ben buluyorum valla sanki herkes güzel futbol oynuyor ama hakeminen kazanmaya da devam eti ediyor edecek
                          Harcanan paraların karşılığı bu kadar kötü futbol olamaz. Bu kadar ruhsuz ve kötü futbol için ne milyon eurolar harcamaya gerek vardı nede hafta boyu antrenman yapmaya gerek var. Alt yapı A takımdan bu haftaya kadar daha fazla puan toplardı. İyi oynayan bir takımı hakemde durduramaz. Hakem hataları var doğru ama bizim hatalarımız hakem hatalarını geçti!

Yorum

• Onur
                            cavanda Aykut duglas Alper
                            mbia olay
                            yusuf. Ekici. marin
                            cardozo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harcanan paraların karşılığı bu kadar kötü futbol olamaz. Bu kadar ruhsuz ve kötü futbol için ne milyon eurolar harcamaya gerek vardı nede hafta boyu antrenman yapmaya gerek var. Alt yapı A takımdan bu haftaya kadar daha fazla puan toplardı. İyi oynayan bir takımı hakemde durduramaz. Hakem hataları var doğru ama bizim hatalarımız hakem hatalarını geçti!
                              iyi oynayan takımı hakemler durdurur en son örneği gs maçımız...takım top oynamıyor doğru ama bjk dahilinde iyi oynayan da yok öyle kaldıki buna rağmen bjk kadar kollanan da yok bu sene...

Yorum

iyi oynayan takımı hakemler durdurur en son örneği gs maçımız...takım top oynamıyor doğru ama bjk dahilinde iyi oynayan da yok öyle kaldıki buna rağmen bjk kadar kollanan da yok bu sene...
                                Ben önce iyi futbol diyorum. Takım iyi futbol oynasın hakem hatasına gerekli tepkiyi gösteririm.

Mevcut TFF yönetimini bizim yönetim seçti. Artık içeride Trabzonspor'un hakkını savunacak adamlarımız var, Trabzonspor'un hakkını kimse yiyemeyecek dendi. Şimdi hakkımızı yiyorlar dediğimizde bugünlerde olduğu gibi herkes güler bize ve gülüyor da.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X