Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 13. Hafta | Şikebahçe 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bira bana anlatsin Allah askina bu takim antremande ne yapiyor..
    Hakan Yeşilkurt Kardeşim;

dünkü yenilgiden dolayı kızgınlığımdan dolayı eleştirmeyeceğim.
    bu aylardır gelen bir birikim.
    evet bizim takımın ciddi anlamda sıkı antreman yaptığını düşünmüyorum.
    çok net,
    bu takıma sezon öncesi,
    kuvvet ve kondisyon yüklenmediği için
    sahada kanı gibi dolaşıyorlar,
    yaşı ilerlemiş veya sırtlarında 20 kg lık ağırlık varmış gibi koşuyorlar.
    bir sonraki maç için genelde 1 hafta süre oluyor,
    milli maç arası 2 hafta.
    hoca gerçek hoca olsa
    kısa sürede takıma kondisyon yükler,
    ilk oynuyacağımız rakibin tüm maçları ekibiyle birlikte defalarca izlenerek,
    notlar alınır.
    artıları neler?eksileri neler?
    sonra bunları antreman öncesi futbolcularıyla görüntülü olarak paylaşır,
    sonra taktik antremanlarına önem verir.
    bu rakibin defansı ağır,
    bu rakibin orta sahası kuvvetli
    bu rakibin golcüsü formsuz,çok gol kaçırıyor
    kalecileri yan toplarda aksıyor,
    kornerlerden gelen toplarda çok başarılılar,
    70.dak.sonra kondisyon sorunları başlıyor
    vs vs vs vs
    bu örnekleri yüzlerce yazabilirim.
    bu aksaklıklar ve olumlu yönlerini masaya yatırılarak,
    futbolcuların neler yapması gerektiğini ezberletirim.
    örnekten yola çıkarak,kornerleri direk ortalatmamda,paslaşarak kullanmalarını söylersin.
    arkadaşlar,bizim takımın maçlara ezbere çıktığından adım gibi eminim.
    şu yazdıklarımı hoca futbolculara uygulatacak
    sonra kötü sonuç alacağız.
    ben inanmıyorum,olumsuz sonuç alacağımızı.
    **
    arkadaşlar;
    bizler takımın maçlarda bir kere çalışılmış hareketini görememizin nedeni budur.
    antremanda bizim takım hiç bir şey çalışmıyor.
    lay lay lommm.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herseyi anlarım da 5 metre ofsaytta olan adama ofsayt vermeyip bizim oyuncuya el verdi diye bizim oyuncuya kızmayı anlamam.
      Bu konuda hakemi suçlamak anlamsız. Pasif ofsayt diye bir şey var. Yardımcı hakem bayrağını kaldırsa bile maçın hakemi düdük çalmadan futbolcu kendi kafasına göre karar veremez. Ha Aykut aslında topu eliyle almak istemedi ama şanssızlığına top eline çarptı. Ama dediğim gibi futbolcunun hakem yerine karar verme lüksü yok...

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğur Meleke: "Trabzonspor yönetimi Medjani ve Bosingwa'nın maaşını ödemeyip Salih ile Aykut'un maaşını öderse takım bu duruma düşer tabi"
      Yani Uğur Meleke'yi çoğumuz takdir ederiz ama bu aralar Telegol'ün etkisinden midir bilemiyorum ama iyice skor yorumculuğuna döndü. 2 ay önceki yayınları duruyor. İlk 4 haftada 10 puan toplarken bütün oyuncularımızı yere göğe sığdıramıyordu. Trabzonspor çok karakterli oyunculardan kurulu bir takım bu sene ligin favorisi dedikten sonra işler tersine dönünce dün de oyuncuları yerin dibine soktu. Bu oyuncular 2 ayda karaktersizleşmedi herhalde...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yorum

• Sadi denilen Adamın Yaptığı yapacağı taktikleri tartışıp boşu boşuna kendinizi üzmeyin
          Bu adam 3.ligde bile hocalık yapamaz Bunu Ta Özkan Sümer döneminden takımın başında iken söylemiştim
          Trabzonspora gelmiş geçmiş en kötü hoca sıralaması yapsam Açık ara
          Sadi Keli 1.sırada olur
          FB iyi oynamadı Biz hiç oynamadık sonuç gayet normal
          FB yerine iyi bir takım olsa idi dün sahadaki Trabzonspora tarihi fark atardı
          kırmızı karttan önce bile biz 6-7 kişi vardık sahada
          Kırmızı karttan sonra yine aynı 6-7 kişi onlarda var yok arası idi
          Maçtan sonra 2.yarı İstediklerimizi yapabildik diyen Sadi müsvettesine hangi maçı izlediğini sorardım
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            “bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk”

s.çmış sonundada sıvama bölümüne geçmiş.biz böyle savunma yapsak yanımdaki askerden dipçiği yeriz ne içti lan bu diye komedi resmen ya. adam açıklayamıyo bile

Yorum

• aykut mustafa yumlu salih dursun bide adini bilmedigim kirmizi yiyen dangalagi bu takimda degil trabzonda olmalarina bile hazmedemiyorum
              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Bu takim 4-2-3-1 oynamaz. Bu takim 4-4-1-1 oynar. Niye kaliplaşmiş fikirler peşinde koşuyoruz...
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Kavga ediyor
                  Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Tek tek performans değerlendirmesi doğru değil. Oyundan atılan elamanın dışındakilere çok fazla kızamıyorum.

Trabzonspor sahipsiz, Trabzonspor yalnız...
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• takım karsı kaleye gidemior yusuf cardos yedek lükse bak 3 pas yapamıyoruz.

Yorum

• Büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır diye birşey var hani.

Cardozo ve Marko Marin SüperLig için çok büyük oyuncular ancak derbide yoklardı.

Neden kaybettik diye sormaya gerek yok
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• dışardan yapılan yorumlar takımın antrenmanlarda kavga ettiği gruplaşmalar olduğu vs. gsninde durumu aynı şuanda gruplaşmalar var..oynamak istemeyen bi grup olduğu doğru ilk 11 oyuncularının içersindede var bu kişiler.

Yorum

• Alper ve özer abv

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu takim 4-2-3-1 oynamaz. Bu takim 4-4-1-1 oynar. Niye kaliplaşmiş fikirler peşinde koşuyoruz...
                              Hocam
                              Takimimizin suanki durumunda 8-8-8 de oynasak pek farketmez.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                takım karsı kaleye gidemior yusuf cardos yedek lükse bak 3 pas yapamıyoruz.
                                Alanzinho calimlarla bu takimi one dogru tasiyordu kimseye yaranamadi nasilki her gecen sezon sonrasi bir onceki sezonu ariyorsak giden oyuncularida bir o kadar ariyoruz kim devre arasinda transfer istiyorsa gelen 5 oyuncudan birisi belki yararli olabilir gerisi elde patlar gidenler aranir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X