Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Gençlerbirliği | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gs li futbolcular bes para alamadiklari bir donemde sampiyon oldular.

Futbolcuda karakter olacak oda bizde yok.

Parani bugün olmazsa yarin alirsin ama bu denli ihanet futbolu oynamsya haklari yok.
    Ertuğrul sağlam anlatıyordu geçen bursa şampiyon olduğu sene tam 6 ay para almamış topçular ertuğrul şampiyon olusanız şampiyonluk ödülünü size dağıtacağım diyerek motive etmiş futbolcuları.Bizim takım futbolcuları harbinden gerek karakter gerekse futbol yeteneği açısından kötü futbolculardan oluşuyor o yüzden para alsalarda görüntü değişmeyecek.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sefa - Cardozo ve Ekici - Özer değişikliği hareketlilik getirir bence teknik olarak bakılırsa.Hatta Cardozo girecek gibi ısınıyor.

Ancak oyuncular dahil kimsenin aklının sahada olmadığı forumda bile açık.Kimsede şevk yok.İleriye zıplamak için bir adım geriye gitmek gerekiyor..

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karakter mi dedin haha once bi başkanına bak be. Ben bu adam başkan iken o takımda olsam umrum olmaz ustelik de maaşımı aylarca alamıyorken.
        Ihoda karaktersiz futbolcular da rahatladinmi simdi?

Iho yu savunanmi oldu sana hepsinin Cani cehenneme.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Okay denen idare-i maslahatçı zat-ı muhtereme ayar oldum. Artist herif! Ya saklanıyor, ya da geri pas verip sorumluluktan kaçıyor. Ha, "kime ayar olmadın" derseniz, o sorunun cevabı yok.

Birşey daha var... Trabzonspor'a teknik direktör gelmiyor kardeşim. Top toplayıcı çocuklar ve güvenlikçilere top oynayan takım hala tek forvetle sahada. Anladım ki, bu takımdan iyi futbol görme ihtimalim, Plüton'da dünya manzaralı nargile kafe açıp, diğer galaksilerden gelen acaip yaratıkların parasıyla inşaat işine de el atma ihtimalimden daha az... Aslında düşündüm de fena fikir değil... Sefa, Yumlu ve Klara'ya kesin daire satarım...

Yorum

• Ekici cardozo niye yok yusuf a ne oldu bilen var mi
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Camiada halen daha İHO nun yönetim başarısından söz edebilecek bir taraftar var mı, gördüğüm şu ki camiada moral motivasyon, gelirler, seyirci sıfırlanmış. borç, yalan, menfaat, ihanet tavan yapmış bir halde, futbolcuların vücut dili her şeyi anlatıyor.

Yorum

• Yani Sadi Hoca şu ilk yarıdaki oyunun nesinden memnunsun ki değişiklik yapmaya ihtiyaç duymadın hayret bir şey...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• futbolcu karaktersiz değil futbolcu futbolcu. Karaktersiz olan İHO. Sana lafım yok renktaş. Yanlış anladıysan kusura bakma.
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ekici cardozo niye yok yusuf a ne oldu bilen var mi
                    sakatmış yusuf.
                    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Hanı hurma demiyormu oyunculara hemşerim sadece 14 puanımız var hiç utanmıyormusunuz diye nasıl bir insan topluluğuyla karşı karşıyayız ki sıutlarına tükürsen Yarabbi şükür çekecek pozisyondalar.

Yorum

• Sadi'nin gençleri nerde, yerel basın 10 günden beri gençler gençler diye haber yapıyordu.

Yorum

• maçın başındada yzmıştım cevap gelmedi bu özer kimin adamı kimin torpillisi bilen varsa lütfen cevap verebilirmi.

Yorum

• Birisi Sadi denen herif desinki acil maç kazanmamış lazım bir maç olsun kazansın be takım Sadi belki zahmet olacak ama cardozoyu alırsanız belki bir gol atarda üzerine yaptı kazanabiliriz.

Yorum

• Insanin izlerken uykusu geliyor. Bu kadar tatsız ruhsuz... Eyy gidi Trabzonspor um.
                              181' PARS Squadron

Yorum

• Allah ini seven Erkan, Ekici, Cardozo yu oyuna soksun.

Bu maci kazanamazsak fb macindan sonra son 3 sirada yer bulma ihtimali var fb lilere bu zevki yasatmayalim kazanin şu maci.

Sadi sende mi fb nin adamisin cildiracagim !!!!!!!
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X