Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Gençlerbirliği | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sefa sna 3.5 milyon avro verenin aklına şey ediyim.

Ulan kaç haftadır oynamıyorsun bi tarafını yırtman lazım. Tın diye ses geliyor adamdan. Yazıklar olsun boylelerine.
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bireyler değil takımda herkes kötü.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Şu yaşıma geldim ilk defa maç izlerken uyuya kaldım
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Özer Sefa ve Ndoye ile gol aramak !!
          McLas was Here

Yorum

• Diyorum parayla ilgisi yok hepssssi kötü adamlar,yeteneksiz adamlar paralarını aldıklarında da birşey değişmeyecek .Marin,alper,cardoz...kalmak istiyorlarsa onur ve mehmet takım.da tutulmalı diğerleri muhattap bile alınmadan menajerleri çağırılıp araplara kitlenmeli yoksa seneyede bu Herifler le başlarsak bu senenin aynı olacak ve lütfen NNNNN siyahi oyuncu bu takımdan içeri girmemesin lütfen ...
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şb bizi haşat eder... Ihonun umrunda değil tabi. Allahim sen sabir ver
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Sefaya 3.5 verildiğine inanan var mı hala?
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana kiza bilirsiniz ama bu adamlar babalarinin hayrina oynamiyor. Adamlarin 6-10 ay arasi parasi ödenmemis elin afrikalisi bu durumda niye oynasin... Hafta ici oynayan 3-4 futbolcumuz daha gidebilir ne yazikki
                  Gs li futbolcular bes para alamadiklari bir donemde sampiyon oldular.

Futbolcuda karakter olacak oda bizde yok.

Parani bugün olmazsa yarin alirsin ama bu denli ihanet futbolu oynamsya haklari yok.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ulan bu maçı alında bari küme konusununda rahatlayalım. inşallah seneye Hurmanın kazıkları hepinizden kurtuluruz.Ulan insan kendi takımını seyrederken gururlanır bense sadece tiksinti duyuyorum.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hazırlık maçları bile daha istekli ve daha heyecanlı geçiyor.
                      Oyuncular oynamıyor, bu net..
                      Aylardır para alamadıkları için çok da kızamıyorum.
                      Bir yerde haklılar ama ne bileyim. Bu kadar da olmaz ama ya.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Taraftar yok futbol yok yönetim yok oyuncular teker teker kaçıyor sanırım acı sonun başlangıcı.
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Alper sefa okay hatta erkan waris isak musa transferleri irdelenmeli kimin ne aldıgı bellgeli olarak ortaya dökülmeli. Yoksa bunlara verilen paralar da alınan verim de normal değil. Düntanın hiçbir kulubu bu kadar enayi olamaz. Hem oyuncuya hem de bonservise bunca para verip bunca adam fos çıkamaz mümkün değil yaw. İho efendi başka işler peşinde bence.
                          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Mehmet Özer değişikliğiyle başlamak gerek
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ben Alperi çok beğendim bu maç Mbia da iyi oynuyor Marin iyi ama al ver yapıcak biri lazım yanına Mehmet gibi Ndoye ağır öldürüyor topu Cardozo gerekli Sefa zaten kıl kıl oynuyor Cavanda tek hata harici iyi Aykut iyi Mustafa tedirgin ama idare eder Okay telaşlı hataya müsait şuan Özer bildiğiniz gibi boş koşuyor yalandan paslar hareketler ne olacak hiç belli değil açıkcası...
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gs li futbolcular bes para alamadiklari bir donemde sampiyon oldular.

Futbolcuda karakter olacak oda bizde yok.

Parani bugün olmazsa yarin alirsin ama bu denli ihanet futbolu oynamsya haklari yok.

Karakter mi dedin haha once bi başkanına bak be. Ben bu adam başkan iken o takımda olsam umrum olmaz ustelik de maaşımı aylarca alamıyorken.
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X