Herşeyi geçtim o,bu,şu ....Ulan sen Trabzonspor takımında oynuyorsun, insan Azcık ar eder, morali felan bozulur hırslanır.Yeni gelen yönetim olsam hepsini tereddütsüz satarım hicbiriyle masaya bile oturmam.Hırslı aç oyuncular alırım bu kadar para harcayarak kurulabilecek EN KÖTÜ TAKIM.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
hep aynı aptallık, yıllardır aşamadık.maça sarhoş gibi başla, sonra aptalca bir gol ye.sonra de debelen dur. hakemle uğraş, taraftarla uğraş.şunu çözemedi hocalar.
Yuh maçı Halis yönetiyormus.Geçen yılki Başakşehir maçını unutmadık
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Bide m.Denizli, lucescu felan deyip yılmaz vuralı beğenmeyenler vardı.Şu sahadaki Türkiye liglerinin en kötü takımına lucescu'nun veya DENİZCİ'nin geleceğini düşünen var mı?
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Mbia hırslı marin her zamanki gibi en iyilerden.ırkçılık değil ama siyahi futbolcuların bir standartı yok dünya yıldızı bile olsa almayalım bundan sonra ligin başındaki cavandayla simdiki arasında uçurum var
Yorum