Rezalet bir oyun ama alınan 3 puan.. Başka bir şey söylemeye gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Gençlerbirliği | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Maç yorumum; Cavanda çok sorumsuz, Mbia ve Alper kötülerin iyisiydi, Marin ilk on bir garantisi ile durumu idare etti, Okay dahil diğerleri de bitse de gitsek gibi oynadı. Sıfır sıfıra razı gibi görünen Sadi Hoca atılan gole öyle bir sevindi ki sanırsın "90 artıda fenere" attık şampiyon olduk."Şehitler Unutulursa ölür"
Unutma-Unutturma
Yorum
-
Arkadaşlar birde bu oyuncular birer birer gidiyor ne olacak bu işin sonu buraya kadar hani laf var ya her hayirsiz işte hayir vardir diye ben öyle yorumluyorum ancak şu andan sonra bence takim için ciddi problem olur
constant gitmesine sevindim adam hep dertten başka ne yapti şu külüpte yediğimiz hatali goller sigara var içki var
elin afrikalisina getir 2.5 me ver transferde hep hata yaptik
elin afrikalisina verdik
yerlilere ne yaptik mesela ishak adami diri diri gömdük mezara ishak laan oynadiği oyun ne bir sürü para ver külübe kendisine adamin nevri döndü sonra şimardi oynarsa oynatirsin yusufta ayni durum seziyorum
ancak medjaniye üzülürüm giderse iyi topçu çünkü
Yorum
-
onur : iyiydi.
cavanda : savruk ve formsuz.Bence sag önde oynamalı.Hem top kaybı cok buyuk sorun olmaz hem de tum kanatlardan daha iyi oynar.
mustafa : topla alakası yok.
aykut : her gun daha iyi oluyor.
alper : bence hic fena degildi.
okay : berbattı.
mbia : sahanın en iyisi.Heryere yetişti.
özer : boş boş koştu
marin: kalite
sefa : oynadı mı?
ndoye : tek başına yetersiz.Özellikle iç sahada cardozo ile daha uretken olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur : Iyiydi.
Cavanda : Savruk ve formsuz.bence sag önde oynamalı.hem top kaybı cok buyuk sorun olmaz hem de tum kanatlardan daha iyi oynar.
Mustafa : Topla alakası yok.
Aykut : Her gun daha iyi oluyor.
Alper : Bence hic fena degildi.
Okay : Berbattı.
Mbia : Sahanın en iyisi.heryere yetişti.
özer : Boş boş koştu
marin: Kalite
sefa : Oynadı mı?
Ndoye : Tek başına yetersiz.özellikle iç sahada cardozo ile daha uretken olur.
bu ndoyeyi anlamiyorum bir forvet bu kadar mi verimsiz olur fizik noktasinda çok düşük rizenin forvetine hasta oluyorum olmadi şöyle bir forvetimiz arkadaş
Yorum
-
-----------onur---------
salih-----aykut---douglas---alper
--------aytac------------
----ekici----mbia------
cavanda-------------marin
--------cardozo-------------
denenebilir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
yatabare cok daha verimliydi.Takıma alışmış waris ve yatabare bu sene iş yapardı.İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ndoyeyi anlamiyorum bir forvet bu kadar mi verimsiz olur fizik noktasinda çok düşük rizenin forvetine hasta oluyorum olmadi şöyle bir forvetimiz arkadaş
Bizim iki kanat oyuncumuz da forvet gibi olmalı.
ve takım mutlaka 4-3-3 e göre tasarlanmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
gecen sene avrupa kupasında
---yatabare--------waris---
--------cardozo----------
seklinde oynadıgımız bir mac vardı.Rakibi resmen bunaltmıştık.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Yine de yatabare ve warisi satıp n'doye'yi almak çok saçma oldu.kar ettiğimiz para 2 milyon euro bile değil.en azından takıma alışmış iki forvetimiz olurdu. Bu tez canlılık başımıza daha çok iş acar.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare'ci arkadaşlar rahat olun Fransa'da yokları oynadı seneye yine bizde
Yorum
-
o ikisi de Allahlıktı gerçi bundada fark yok ama kuwelke gibi forvetmiz yok arkadaş rizenin forvetine bile razıyımİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyatabare cok daha verimliydi.Takıma alışmış waris ve yatabare bu sene iş yapardı.
Bizim iki kanat oyuncumuz da forvet gibi olmalı.
ve takım mutlaka 4-3-3 e göre tasarlanmalı.
Yorum
-
ndoye u gorunce yatabare yi arar olduk.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare'ci arkadaşlar rahat olun Fransa'da yokları oynadı seneye yine bizde
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
ben de bunu anlatmaya calıstım.Waris,yatabare,marin,ekici ciddi manada iyi bir hücum hattı olurdu.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine de yatabare ve warisi satıp n'doye'yi almak çok saçma oldu.kar ettiğimiz para 2 milyon euro bile değil.en azından takıma alışmış iki forvetimiz olurdu. Bu tez canlılık başımıza daha çok iş acar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum