İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Çok üzülüp yıprandığım için;İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkenin 2. Bir kurtuluş savaşına ihtiyacı var ancak bu savaş silahla topla tüfekle değil, bizzat insanla. Bu savaş yozlaşmaya, bozulmaya, ahlaksızlaşmaya ve etik değerlerin hiçe sayılmasına ve tüm bunlar olurken esas tebanın cahilliğine karşı. Saydıklarınız Futbol'un özeti, X bir alanda eğer büyük paralar dönüyorsa ordada başka tüpçüler terimler yavru hamzacıklar ve o sektörün trabzonsporu var. Biz 1. Kurtuluş savaşını Bağımsızlık için verdik, 2. Kuftuluş savaşınıda gerçekten Muasır medeniyet seviyesine çıkmak için vereceğiz yada böyle rezil mutsuz çaresizce adaletsizlikleri sadece izleyebilen aslında hepberaber koyun sürüleri olarak yaşayıp gideceğiz. Eğer birisi kangren olan parmağı kesip atmazsa ve hep birbirimizden beklersek yakında kangren parmakları kesince geriye parmağımız kalmayacağı için herşey imkansızlaşacak bu bozuk sistem bizi olmasada belki 2 nesil sonramızı yutacak.
teslim oluyorum,vaz geçiyorum,demek ki artık ülke böyle ve böyle de devam edecek diyorum,demek ki ben yanlış düşünüyorum,beklentilerim fazla ve gereksiz diyorum,derken Mustafa Karaca gibi kardeşlerimi görünce içime bir umut ışığı doğuyor,teslim olma,umudunu kaybetme diyor,iyi ki varsınız arkadaş,Allah razı olsun sizden,sizler de olmasanız kararıp kalıyorum valla,hasta olacağım insanların o anlattığın hallerine.
Teşekkür ederim renktaşım,
artın eksilmeyin,dolun taşmayın inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ahh Erkan Zengin ahh ! 3 metreden atamadin beeİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten öyle cüneyt çakır özel olark görevlendirildi allahtan net golümüz yoktu olsaydıda vermeyecekti ve kıyamet o gün kopacaktı. vermediği penaltı ve bir kaç hata ile kaldı şanslıydı
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Hiçbir zaman...İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacin tekrari ne zaman gündeme gelecek ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Cüneyt ÇAKIRİlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecüneytin hakemliği bitmez. Emin olun bitmez. Ama bu sene bu ligde kolay kolay bitmez. Trabzon da bir maç daha hatalı karar olursa bu sefer çok farklı olaylar olacak. Gidişat böyle. Anlamadığım bu hakemler bir maçtan dünyanın parasını alıyorlar dertleri ne. Ulan bu sene 10. maç oldu Ali Palabıyık dışında adam gibi maç yöneten oldu mu? Her hafta hakkımız yeniyor ve her hafta istanbul un kızkardeşleri itekleniyor. Lan bu nedir? Derdiniz ne la.
Şota nın bir lafı var neyden korkuyorlar daha o kadar iyi değiliz bizi engellemeye çalışıyorlar.
Bakın Trabzon da bu hataları kasıtlı yapmlarının bir tek sebebi var. Saha yı kapattırmak. Komplo teorisi ama bize en az 5 maç saha kaptma cezası verecekler ve maçları istanbul da oynamamız için ortam oluşturulacak. 7-8 milyonluk bir taraftar kitlesi var ve bu kitlenin büyük bölümü de istanbul da. Sermaye bizi istanbul da istiyor. Acayip bir komplo teorisi yazdım ama para nın dini imanı yoktur kimse de bu kadar büyük bir kitleden vazgeçmek istemez. Düşünsenize ülkenin 4 büyük takımıda artık istanbul da olacak...
Süleyman ABAY
Bülent YILDIRIM
Çağatay ŞAHİN
kolay kolay Avni Aker'de bizim maçlara verilmez.
Verilirse değil 4 saat 24 saat çıkamazlar.
Artık deniz bitti kum göründü
Trabzon şehri ve Trabzonspor ile kimse oyun oynamaya kalkamazlar bundan sonra2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
1. kurtulış savaşı yarın (beyaz kefenliler hariç)İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkenin 2. Bir kurtuluş savaşına ihtiyacı var ancak bu savaş silahla topla tüfekle değil, bizzat insanla. Bu savaş yozlaşmaya, bozulmaya, ahlaksızlaşmaya ve etik değerlerin hiçe sayılmasına ve tüm bunlar olurken esas tebanın cahilliğine karşı. Saydıklarınız Futbol'un özeti, X bir alanda eğer büyük paralar dönüyorsa ordada başka tüpçüler terimler yavru hamzacıklar ve o sektörün trabzonsporu var. Biz 1. Kurtuluş savaşını Bağımsızlık için verdik, 2. Kuftuluş savaşınıda gerçekten Muasır medeniyet seviyesine çıkmak için vereceğiz yada böyle rezil mutsuz çaresizce adaletsizlikleri sadece izleyebilen aslında hepberaber koyun sürüleri olarak yaşayıp gideceğiz. Eğer birisi kangren olan parmağı kesip atmazsa ve hep birbirimizden beklersek yakında kangren parmakları kesince geriye parmağımız kalmayacağı için herşey imkansızlaşacak bu bozuk sistem bizi olmasada belki 2 nesil sonramızı yutacak.
2. kurtuluş savaşı 6 Aralık (İHO-Hutma-Shota mağlup olacak)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Az önce TRT sporda bjk ve gs ile oynadığımız maçların geniş özetlerini izledim gerçekten büyük takım oyunu oynamışız,Erkan'ın direkten dönen topunda büyük acı hissettim ve Cüneyt denen kahpe çocuğunun vermediği penaltıdada öyle.
ilk 5 haftada büyüyen ve korkulan Trabzonspor'un önünü kesmek için görevlendirilen bu kahpe dölünün Allah belasını versin hayvan oğlu hayvan.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
ben artık 6 aralıktan sonra birşey değişeceğini sanmıyorum. en iyi başkanı da seçsek, bu hakemlere tff ye felan bir şey yapabilirmi. mesela artık maçlarımızın adil yönetilmesini sağlayabilirmi? hiç sanmıyorum. bu klüp içerde çok çok iyi yönetilebilir ama dışarda ki şerefsiz haysiyetsiz kurumlar (tff,mhk,pfdk ve benzeri tüm kurumlar) üzerimize oynamaya devam edecekler.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. kurtulış savaşı yarın (beyaz kefenliler hariç)
2. kurtuluş savaşı 6 Aralık (İHO-Hutma-Shota mağlup olacak)bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum
-
Serdar çakır nasıl bi karakterdeyse oğluda aynı b.kun lacisi.
Şenes erzik gibi bi karakterin sayesinde babasının ilişkileri ile o kadar maç verildi o karaktere. Babasının şenes erzikle yedikleri zaten ayrı.
bu dünya böyle maalesef. İlahi adalet diye bişi yok herhalde. Bu köpekler 90 larda babasıyla devranı çevirirdi şimdi oğluyla. B.k aynı b.k biri gübre oldu ama yenisini yaptılar.
Yorum
-
sözün bittiği yerİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerim'in oğlu Hamzayı yedirtmemek için Trabzonu resmen yediler2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum