Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ANtep maçının tekrar edilebileceğine inanan var mı? Mümkün değil o iş.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ANtep maçının tekrar edilebileceğine inanan var mı? Mümkün değil o iş.
      Cumhurbaşkanı denen zat bir defa olsun "hakkımız" olan maç tekrarı için emir buyurmuş olmazmı?
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cüneyt cakir denilen serefi haysiyeti olmayan hakem bozuntusu.

eyvallah simdi anladim kim oldugu sagol

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          katılıyorum renkdaşım. giderse en çok böyle dobra konuşmalarıı herkese yaptığı gidrleri özleyeceğim.gerçekten mangal yürekli.

umarım iho dan sonra pasif korkak bir başkan gelmez.ihonun konuşmaları trabzonun cesaretini temsil ediyor.kalmadı artık fazla böyle yürekli adamlar.
          Genelde dobra ama boş konuşurdu. Bu aksam doğru konuştu .

Yorum

• akp zamanında olmayan tek şey trabzonsporun şampiyon olmasıdır.

ama şehrin keyfiyerinde galiba hadi bakalım trabzon şehri sizden 1 kasımda yüzde 90 destek bekliyorum akp ye.

çünkü yüzde 65 yetmedi düşmemiz için yüzde doksan verin ki garanti olsun bu takımın küme düşmesi.

Yorum

• jimnastik n penaltısını gördüm şimdi gittim bir sigara içtim geldim. Bu nasıl iştir ya.

Yorum

• Ellerine sağlık çok güzel yazmışsın

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o.ç. Cüneyt ÇAKIR, ele çarpmayan pozisyonda penaltı çalıyor, görmesi bile zor o durumu, ağır çekimde belli oluyor.

Senin yedi sülaleni Trabzonspor s.sin.

8taşın 1 puanını kurtardı vicdansız köpek

Erman Hoca, TS'ye yapılan hakem atamaları tuhaf, bu işin arkasında kimler var dedi?

Oktay'a da helal olsun. TS hakkı yendiği zaman delikanlı gibi tarafsız konuşuyor. Herkes onun gibi dürüst ve cesur konuşsa hakkımızda
                  Görmediği pozisyonda penaltıyı uydurup son dakikada bjk'yi yenilgiden kurtarıyor ama o pozisyonun hemen öncesinde Atiba'nın topu koluyla indirmesini nasıl da es geçiyor ahlaksız adam.Onu çalma, devamında bjk'ye haksız penaltı çal.Penaltı da kaçsaydı bari o da olmadı((
                  karaiplerde bir trazonsporlu..
                  bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• herkes evet Trabzon'u hakemler katlediyor diyor...
                    peki giden puanların hesabını kim verecek....
                    bu takım her sene dünyanın parasını harcıyor....

ee pardon HAKEM HATASI olmuş...

kimse kusura bakmasın..
                    her hafta hakem hatası olmaz..

gs mersin konya antep nedir bu kardeşim..
                    12 puan..
                    almış hakemler düdüğü eline...
                    ee ne yapacağız..
                    her hafta 1 hakem pardon mu diyecek..
                    giden 12 puan ve 5 trilyona yakın para ne olacak..
                    bir camia ne olacak?
                    yani bu kadar kolay mı...

herkes diyormuş hakem hataları Trabzonu yakıyor..
                    peki neden kimse birşey yapmıyor..
                    ne ceza veriliyor...

yok böyle birşey..
                    bunlar fb ce gs ye yapılsaydı ortalık yıkılmıştı....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

jimnastik n penaltısını gördüm şimdi gittim bir sigara içtim geldim. Bu nasıl iştir ya.
                      Bırak renktaşım bu sene şampiyon olsun, Şenol'un da yüzü gülsün.Biz de bu yöneticiler, taraftarlar olduğu müddet bir cacık olmaz.Hangi biriyle mücadele edecekti Şenol Güneş...Şimdi çok eminim ki hiçbir baskı yok üzerinde.Çarşı gibi bir taraftarları var ne mutlu onlara..

Yorum

jimnastik n penaltısını gördüm şimdi gittim bir sigara içtim geldim. Bu nasıl iştir ya.
                        şaşırmaya gerek yok yıllardır tezgahlanan düzen bu .ve bu sene bjk şampiyon yapılıcaktır sebebine gelince =

bu dıgıtürkmudur nedir onu katarlımı dubailimi ne bi adam almış.ve seneye 700 milyon dolar olucakmış dağıtılıcak para süper dene bizim dandirik lige.

şimdi düzen şu şikebahçe gs dönüşümlü olarak şampiyon oluyorlar kolpataşın sırası 15 yılda bir onun zamanı geldi .bizim şampiyonluk sıramız galiba 50 yılda bir .

şimdi gs dört yıldız şikebahçe şampiyon yapılmıyacak lig kızışsın diye ve seneye dubaili decoder rekoru kırıcak.şikebahçe 4.yıldızı alması için reklamlar kızıştırmalar yayınlar yapılıcak. bizi zaten anında devre dışı bıraktılar digitürkün yeni patronu için önemli olan çok taraftarı olan takımlar.

katarlı yeni patron demiştir f.f.f. ye kes ts nin kelleyi .kestiler.

yap kolpataşı bu sene şampiyon yapıcaklar.

vee seneye oratalık toz duman olucak şikebahçenin 4.yıldızı için eeee bundan kim karlı çıkıcak tabiki dıguturkün yeni patronu.

not=bizim süper kadoyu gördüler en büyük tehdit bizdik ve şeytani planlarla devre dışı bırakıldık.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şaşırmaya gerek yok yıllardır tezgahlanan düzen bu .ve bu sene bjk şampiyon yapılıcaktır sebebine gelince =

bu dıgıtürkmudur nedir onu katarlımı dubailimi ne bi adam almış.ve seneye 700 milyon dolar olucakmış dağıtılıcak para süper dene bizim dandirik lige.

şimdi düzen şu şikebahçe gs dönüşümlü olarak şampiyon oluyorlar kolpataşın sırası 15 yılda bir onun zamanı geldi .bizim şampiyonluk sıramız galiba 50 yılda bir .

şimdi gs dört yıldız şikebahçe şampiyon yapılmıyacak lig kızışsın diye ve seneye dubaili decoder rekoru kırıcak.şikebahçe 4.yıldızı alması için reklamlar kızıştırmalar yayınlar yapılıcak. bizi zaten anında devre dışı bıraktılar digitürkün yeni patronu için önemli olan çok taraftarı olan takımlar.

katarlı yeni patron demiştir f.f.f. ye kes ts nin kelleyi .kestiler.

yap kolpataşı bu sene şampiyon yapıcaklar.

vee seneye oratalık toz duman olucak şikebahçenin 4.yıldızı için eeee bundan kim karlı çıkıcak tabiki dıguturkün yeni patronu.

not=bizim süper kadoyu gördüler en büyük tehdit bizdik ve şeytani planlarla devre dışı bırakıldık.
                          İhoyu seversiniz sevmezsiniz ama adam 10 numara konıştu. Ama sadece adam olanlar anlar. Lafları öyle güzel söylediki. Malesef gücü yetmrdi. Ve bn ttabzonspora başkan olabilecek hiçkimsenin gücünün yetmeyecepine inanıyorum.dünyanın sayılı hakemi kabul edilen yıllardır progtamlı maçlata çıkan cücünğn bize çalmadığı ve bu akşam bjlyr çaldığı ve bu haftaki bşzr verilmeyen penaltıyı görümce bnm için türkiye ligi bitmiştit. Komedinin tiyayronun adıdır bı lig artık. Yazıklar olsun bunu yapanlara.

Yorum

• ister kızın ister kabul etmeyin ama siyasethiçbir yüzyılda olmadığı kadar futbolun hücrelerine kadar işlemiştir.ve bu düzende seçilecek iktidara en yakın kişi başkan olmalıdır.başka birinin şansı yok yani şansı sıfır bile değil şampiyonluk için.

o yüzden hazır siyaseti bırakmışken hem şimdi canıda sıkılıyordur erdoğan bayraktar başkan olsa fena olmaz.

Yorum

• Beyler şaka maka , Matematik hesabı söyle diyor;
                              Konya maçında 2 bariz hakem hatası ile yediğin 2 gol olmasa en kötü az 1 puan , en fazla 3 Pua
                              Mersin maçında 0-0 iken verilmeyen gol verilse en az 1 puan , en fazla 3 puan

G.antep maçında karşılıklı hatalar yapıldığı için saymıyorum .

En az 2 , en fazla 6 puan daha mevcut puanına eklenecek olursa en az 16 , en fazla 20 puan ediyor. Matematik öyle diyor, ben demiyorum . ( Not gs maçındaki penaltı pozisyonu ve g.antep maçlarındaki penaltı pozisyonları penaltıların gol olma ihtimali kesin olmadığı için hesaplanmamıştır)

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler şaka maka , Matematik hesabı söyle diyor;
                                Konya maçında 2 bariz hakem hatası ile yediğin 2 gol olmasa en kötü az 1 puan , en fazla 3 Pua
                                Mersin maçında 0-0 iken verilmeyen gol verilse en az 1 puan , en fazla 3 puan

G.antep maçında karşılıklı hatalar yapıldığı için saymıyorum .

En az 2 , en fazla 6 puan daha mevcut puanına eklenecek olursa en az 16 , en fazla 20 puan ediyor. Matematik öyle diyor, ben demiyorum . ( Not gs maçındaki penaltı pozisyonu ve g.antep maçlarındaki penaltı pozisyonları penaltıların gol olma ihtimali kesin olmadığı için hesaplanmamıştır)
                                Bu akşam cüneyt çakırın hakemliği bitmiştir. A sporu açın izleyin. Bu sene trabzonspor katledilmiştir. Ayıptır gğ ahtır. Bu hakem dünyanın sayılı hakemi. Yemişim artık futbolunu. Helal sana be iho. Artık ttabzonsporu seviyırsa bu takıma şehre sahip çıkın. Çıkın takımı çekin sahadan. Hepiniz çıkım sahip çıkın ihoya.çıkın hepimiz ortak açıklama yapın. Yedirmeyşn takımınızı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X