Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burda mi baska bir yerde mi tam olarak hatirlayamiyorum, bir yazi okumustum, hakem atamalarinda Fatih Terim denilen seref yoksunun kardesi mi bir akrabasi mi ne o cok etkiliymis yani 6s li biri bu hakem atamalarinda bas rol oynuyormus, bizim maclara bakildigi zaman ciddi ciddi random degilde bir komplo var, yani belirli bir el üzerinden bize kumpas kuruluyor, bunu da özellile gecen sene AvniAkerde 2-1 ile yendigimiz 6s li bir elden gelmesi beni hic sasirtmiyor, cünkü o macdan sonra gercek anlamda bir kin nefret biriktirdiler bize.
    Gs maçından önce hamza hoca gitmesin diye Ali Dürüst ve Fatih Terim'in " bu maça Cüneyt Çakır ı verin, gs yenilirse karışır, hamza hoca gider. Hata yapsa bile kimsenin fazla ses çikarmayacagi tek hakem " diyerek Cüneyt Çakır i o maça nasıl gönderttiklerini çok kısa bir zamanda duyacaksınız. Şerefsiz herifler, namussuzlar.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zaten bu ligin açık ara en iyi kadrosu bizde f.f.f. de bunun farkında o yüzden önümüzü kesiyorlar yaa.

hee bide unutmadan biz neden hep hakemleride yenmek zorundayız bu Allhsız futbol düzeninde .nasıl olacak bu iş bişey oynamayanlar hakemlerle kazanıyor biz ise hep hakemleride yenmek zorundayız.

aslında bir hakemi yensek! hepsi yola gelicekte?(hakemi nasıl yeneceğimizde yönetime bağlı) herşey hallolucaktaa!!!!
      En nefret ettiğim laftır hakemi de yeneceksin. Neden mecbur muyuz? EVET mecburuz ve yapabilecek bir kadromuzda var. Emin olun futbol romantizmi yapmıyorum. Benim saha da gördüğüm bu futbolculardan hissettiğim bu. Belki de seneler sonra malubiyete bizim kadar dayanamayan bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Her şer de bir hayır vardır. Bunlar bizi zorlaya zorlaya takım yapacaklar.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gs maçından önce hamza hoca gitmesin diye Ali Dürüst ve Fatih Terim'in " bu maça Cüneyt Çakır ı verin, gs yenilirse karışır, hamza hoca gider. Hata yapsa bile kimsenin fazla ses çikarmayacagi tek hakem " diyerek Cüneyt Çakır i o maça nasıl gönderttiklerini çok kısa bir zamanda duyacaksınız. Şerefsiz herifler, namussuzlar.
        Ben Türk futbolunun en kirli adaminin aziz den fatih terime devrolduguna inaniyorum artik, 6s ye yapilan inanilmaz kiyaklarda bunun en büyük ispati, hatta azizin basin toplantisinda 6s li oldugu bilinen cücüye özellikle Trabzonspor macini örnek göstererek giydirmesi de bunun bir baska ispatidir.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En nefret ettiğim laftır hakemi de yeneceksin. Neden mecbur muyuz? EVET mecburuz ve yapabilecek bir kadromuzda var. Emin olun futbol romantizmi yapmıyorum. Benim saha da gördüğüm bu futbolculardan hissettiğim bu. Belki de seneler sonra malubiyete bizim kadar dayanamayan bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Her şer de bir hayır vardır. Bunlar bizi zorlaya zorlaya takım yapacaklar.

aslında hep şotanın oyun mantalitesi yüzünden ya şutakıma ilk yarı baskılı oyun oynat .hepama hep ilk yarı uyur geer gibi rezil oynuyoruz nezaman ki gol yiyoruz aen okadar uyur gezer oynarsak kesinde golü yiyoruz sonra takım turboya takıyor.

kesinlikle size katılıyorum mecburmuyuz kardeşim yaa .ama şöyle sağlam bir yönetimimiz olsa mesela alişen aziz gibi bir başkanımız olsa hakem maçı ortada yönetse adil tarafsız olsa lider olurduk .bizi kayırsın demiyorum zaten zaten hiçbir trabzonsporlu bunu kabul etmez.

bu hayır ne zaman olucaksa olsun artık 30 yıldır bekliyoruz ölüp gidicez şu takımın şampiyonluğunu göremeden.

not=azizi alişeni günahım kadar sevmem onlar gibi güçlü hakknı yedirmeyen başkanımız olsa demek istiyorum.
          En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 31.10.2015, 00:38.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha önce de hakkımız yenirdi. İnce ince sırıta sırıta doğrarlardı bizi. Aktif alan pasif alan lar alex taşçıoğlunun kaldırdığı kaldırmadığı bayraklar orta saha da kontraya çıkacakken avantajı oynatmamalar ama hep ince ince olurdu. Bu sene ise gözümüzün içine baka baka yapıyorlar. PEKİ NEDEN...

Hiç dikkat ettiniz mi? Akhisar maçı geri düştük tepki verdik yakaladık.
            gayse maçı iyi oynadık emin olun berabere bitse gayseliler göbek atacaktı
            Osmanlı maçı facia
            Konya maçı takım haksız penaltıya inanılmaz tepki verdi boğdu Konya yı kesinlikle eninde sonunda gol atacaktık ama penaltıyı içeri taşıyanlar ofsaytı da görmedi
            Mersin maçı. Gol at ofsayt diye vermesin saçma sapan 3 gol ye gene de 5 dakika da olsa veya Özer in topu girse maçı çevirecektin
            ve Antep maçı maç 1-0 herkes son dakikaya takmış gözünün önünde görüyor ama kasıtlı penaltıyı vermiyor sonra 2-0 ve geri dönüş bir şekilde.

Siz nederseniz deyin bu takım yenilgiyi kabul etmeyen futbolculardan kurulu. Hacı yı sevmiyorum ama çok iyi bir kadromuz var ve gene siz ne derseniz deyin bu takım mecbur asla değil ama ilk 4 haftadaki gibi hakemleri de yenecek futbolu oynayacak. Şampiyonluk mu?Asla yapmazlar. Ama Onur lu futbolcuların onurları için mücadele ettiğini göreceğiz buna eminim.

Göreceksiniz para alırım gerisine karışmam havasında değil bu adamlar Cardozo su MBia sı Okay ı Onur u hatta ve hatta Erkan ı malubiyeti kabul etmeyen haksızlık karşısında dayanamayan karakterli futbolcular. Şuan bize yaptıkları kıyım bu adamları TAKIM yapacak. Herkes kendi egosunu bir kenara bırakacak ve ONUR u için mücadele edecek.
            İşte bu...Sizin gibi renkdaşlar olduğunuda gormek umut verıyor gelecek adına

Yorum

• Iho asporda acin, cücü ye giydiriyor.

Yorum

• Uzun zamandır bu kadar doğru bir konuşma dinlememiştim. Seversin sevmezsiniz ama bu sefer doğru konuşuyor.

Yorum

• Biri özet geçebilir mi?
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Iho da benim gibi Hamzanin abisi durumunda adamlar var tff de mhk de dedi, Fatih Terimi kast etti. Hatta cücünün babasi da tff de mi ne görevliymis, kimin sayesinde falan dedi.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uzun zamandır bu kadar doğru bir konuşma dinlememiştim. Seversin sevmezsiniz ama bu sefer doğru konuşuyor.
                      katılıyorum renkdaşım. giderse en çok böyle dobra konuşmalarıı herkese yaptığı gidrleri özleyeceğim.gerçekten mangal yürekli.

umarım iho dan sonra pasif korkak bir başkan gelmez.ihonun konuşmaları trabzonun cesaretini temsil ediyor.kalmadı artık fazla böyle yürekli adamlar.
                      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 31.10.2015, 00:47.

Yorum

• aspor'da iho konusurken arka planda penalti pozisyonu donuyor ya, gordukce sinirden cildiracak gibi oluyorum..eyy cagatan sahan denen kahpe evladi, dilerim bu dunyada yasanacak en buyuk acilari yasarsin.colugundan cocugundan ciksin senin..serefsz pozisyona bakip vermiyorsun sen nasil bir o.cocugusun..ah bir mucize olsada bu adamla sokakta bir yerde karsilassam..

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iho da benim gibi Hamzanin abisi durumunda adamlar var tff de mhk de dedi, Fatih Terimi kast etti. Hatta cücünün babasi da tff de mi ne görevliymis, kimin sayesinde falan dedi.

cahilligime verin, bu cücü kimdir?

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cahilligime verin, bu cücü kimdir?
                            cüneyt cakir denilen serefi haysiyeti olmayan hakem bozuntusu.

Yorum

• iyide başkan bu maçın tekrarı hakkında neden hiç konuşulmuyor .girsene o konuyada başkan bee.

Yorum

• Aynen renktaşlar cücü kimdur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X