Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bize verilmeyen penaltının 10/1i kadar penaltı olmayan pozisyon ayrıca Atibanın elle kontrol ettiği pozisyon bjkye bize penaltı vermeyen Cüneyt Çakır tarafından veriliyorsa biz burda neyi konuşuyoruz? İHOdan, Demirörene hakemlere her kimde bu takımın en ufak hakkı varsa haram zıkkım olsun inşallah.
    anarşi ve kaos çözüm için bu sistemde illegal değildir...
    There is no spoon...

Yorum

• cücük un son dakika penaltısını gordunüz mü ?

arkası dönük düşerken elinin ucuna mı dokundu bilinmez anında çaldı. Gözü ile görmediğini bu macta g.tü ile gorebildi.
      En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 30.10.2015, 23:48.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• hey yavrum bee kolpataşın maçı 90 dakika izledim.

hakem tüm tercih haklarını kolpalar lehine kullandı resmen kendini yırttı bjk kazansın diye.kolpalara değene hemen anında faul sarı kart.vaybeee

ve son hareket kasımpaşalı sırtı dönük atıyor kendini yere şutta o kadar sert mesafe yakın hemen caaarrtt penaltı pozüsyondan öncede atiba eliyle önüne alıyor.

belli beyler belli kolpataş açık seçik şampiyon yapılmaya çalışılıyor.bizim fişi zaten gs maçıyla başlayan serüvende çektiler.

bunlar harbi Allhsız yaa.
        En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 30.10.2015, 23:49.

Yorum

• Hakkımızı göz göre göre yiyo şerefsizler. Allah hepinizin burnundan getirsin allahsızlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anarşi ve kaos çözüm için bu sistemde illegal değildir...
            Zaten Trabzonsporun şiddet göstermekten başka bir şansıda yok artık. Herkes görüyor gs maçında gözünün önünde olan %100000 luk penaltıyı vermeyen adam 90+5te bize 2 gün önce verilmeyen penaltının yarısı kadar penaltı olmayan pozisyonu 10 kişi içinde görememesine rağmen direk penaltıyı verdi. Dün gsye verilen penaltı da ortada.

Keşke şöyle baba yiğit bir başkan gelse takımı şu ligden çekede hem biz hemde onlar rahat etse.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Beyler az daha sabir 10 dan sonra 11 gelecek duzelecek hersey zamanla
              Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Nefret doluyum federasyona hakemlere şikecilere hükümete muhalefete. Allah hakkımızı yiyenleri görüyor. Şeref yoksunları

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yalniz dün ki hakemin Cagatay degilde Cücü olmasini cok isterdim, yok yaa kim ne derse desin, bu cücü ve süleyman abayi bir ömür unutmayacagim, ikisinin ayni anda geberip gitmesini iki gözümle görsem zevkden dört köse olurdum, özellikle 6s macini resmen 6s ye hediye eden cücü, azizin de dedigi gibi hakem falan degil, illa bir hakeme birsey olacaksa bu kesinlikle cücü olmali, cünkü cehenemin gayya kuyusunu o hak ediyor ilk basda.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Birde bu kadar hak yiyen adamlar çıkıp en baba müslüman numarası yapmıyor mu. Yatacak yeriniz yok sizin nefissizler. Bana sahamda oynadığım 4 maçta net 4 penaltıyı vermeyeceksin sonrada çıkıp bunlara penaltı verip ortada gezineceksin. İnşallah ne milli takım ne kulüpler nede hakemler bir daha Uluslararası hiçbir şeye çıkamazlar..
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Sıradaki maçta komple sahaya inilip rakip oyuncular ve hakem komalık edilmeli çok met söylüyorum bıktım artık.Bu ii hakla hukukla çözülmicek anlaşıldı.Gözünün önündeki penaltıyı görmeyenler bugün sırtı dönük adamın topun neresine çarptığını görüyor şaka gibi.Allahtan tek isteğim dümyada iki kişiyle karşılaşmak.Cüneyt ve aziz

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen hocam aynen..GS nın balı ve hakem desteği..Bjk nın balı ve hakem destegı..attıkları gol tammen balık ve kalecının hedıyesı..Ben bu şekılde hata ıle gol attııgmızı uzun yıllardır hatırlamıyorum...

Takım gs maçına çıkmadan once takır takır oynuyordu en azından 60 ddakıka..Gs de onumuzu kestıler..Sonra ne olduysa oldu...

Oyle konuşıyorlar kı ts yı eleştırıken sankı şuan 28.haftadayız gs bjk fb muthış oynuyor ve puan farkı 20...Dha 10.haftadayız..Hakem ıtelemesı ıle duşe kalka gıdıyorlar..Aha kasımpaşa 1-2 yaptı işte...

Takıma Destek verın dıyıncede IHO nun yalaması oluyoruz maalesef
                        o.ç. Cüneyt ÇAKIR, ele çarpmayan pozisyonda penaltı çalıyor, görmesi bile zor o durumu, ağır çekimde belli oluyor.

Senin yedi sülaleni Trabzonspor s.sin.

8taşın 1 puanını kurtardı vicdansız köpek

Erman Hoca, TS'ye yapılan hakem atamaları tuhaf, bu işin arkasında kimler var dedi?

Oktay'a da helal olsun. TS hakkı yendiği zaman delikanlı gibi tarafsız konuşuyor. Herkes onun gibi dürüst ve cesur konuşsa hakkımızda
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalniz dün ki hakemin Cagatay degilde Cücü olmasini cok isterdim, yok yaa kim ne derse desin, bu cücü ve süleyman abayi bir ömür unutmayacagim, ikisinin ayni anda geberip gitmesini iki gözümle görsem zevkden dört köse olurdum, özellikle 6s macini resmen 6s ye hediye eden cücü, azizin de dedigi gibi hakem falan degil, illa bir hakeme birsey olacaksa bu kesinlikle cücü olmali, cünkü cehenemin gayya kuyusunu o hak ediyor ilk basda.
                          Aynen öyle karşımda diri diri yansalar fazladan bir sigara yakar bu şerefsizleri izlerim o kadar nefret doluyum

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen hocam aynen..GS nın balı ve hakem desteği..Bjk nın balı ve hakem destegı..attıkları gol tammen balık ve kalecının hedıyesı..Ben bu şekılde hata ıle gol attııgmızı uzun yıllardır hatırlamıyorum...

Takım gs maçına çıkmadan once takır takır oynuyordu en azından 60 ddakıka..Gs de onumuzu kestıler..Sonra ne olduysa oldu...

Oyle konuşıyorlar kı ts yı eleştırıken sankı şuan 28.haftadayız gs bjk fb muthış oynuyor ve puan farkı 20...Dha 10.haftadayız..Hakem ıtelemesı ıle duşe kalka gıdıyorlar..Aha kasımpaşa 1-2 yaptı işte...

Takıma Destek verın dıyıncede IHO nun yalaması oluyoruz maalesef
                            o.ç. Cüneyt ÇAKIR, ele çarpmayan pozisyonda penaltı çalıyor, görmesi bile zor o durumu, ağır çekimde belli oluyor.

Senin yedi sülaleni Trabzonspor s.sin.

8taşın 1 puanını kurtardı vicdansız köpek

Erman Hoca, TS'ye yapılan hakem atamaları tuhaf, bu işin arkasında kimler var dedi?

Oktay'a da helal olsun. TS hakkı yendiği zaman delikanlı gibi tarafsız konuşuyor. Herkes onun gibi dürüst ve cesur konuşsa hakkımızda
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Daha önce de hakkımız yenirdi. İnce ince sırıta sırıta doğrarlardı bizi. Aktif alan pasif alan lar alex taşçıoğlunun kaldırdığı kaldırmadığı bayraklar orta saha da kontraya çıkacakken avantajı oynatmamalar ama hep ince ince olurdu. Bu sene ise gözümüzün içine baka baka yapıyorlar. PEKİ NEDEN...

Hiç dikkat ettiniz mi? Akhisar maçı geri düştük tepki verdik yakaladık.
                              gayse maçı iyi oynadık emin olun berabere bitse gayseliler göbek atacaktı
                              Osmanlı maçı facia
                              Konya maçı takım haksız penaltıya inanılmaz tepki verdi boğdu Konya yı kesinlikle eninde sonunda gol atacaktık ama penaltıyı içeri taşıyanlar ofsaytı da görmedi
                              Mersin maçı. Gol at ofsayt diye vermesin saçma sapan 3 gol ye gene de 5 dakika da olsa veya Özer in topu girse maçı çevirecektin
                              ve Antep maçı maç 1-0 herkes son dakikaya takmış gözünün önünde görüyor ama kasıtlı penaltıyı vermiyor sonra 2-0 ve geri dönüş bir şekilde.

Siz nederseniz deyin bu takım yenilgiyi kabul etmeyen futbolculardan kurulu. Hacı yı sevmiyorum ama çok iyi bir kadromuz var ve gene siz ne derseniz deyin bu takım mecbur asla değil ama ilk 4 haftadaki gibi hakemleri de yenecek futbolu oynayacak. Şampiyonluk mu?Asla yapmazlar. Ama Onur lu futbolcuların onurları için mücadele ettiğini göreceğiz buna eminim.

Göreceksiniz para alırım gerisine karışmam havasında değil bu adamlar Cardozo su MBia sı Okay ı Onur u hatta ve hatta Erkan ı malubiyeti kabul etmeyen haksızlık karşısında dayanamayan karakterli futbolcular. Şuan bize yaptıkları kıyım bu adamları TAKIM yapacak. Herkes kendi egosunu bir kenara bırakacak ve ONUR u için mücadele edecek.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birde bu kadar hak yiyen adamlar çıkıp en baba müslüman numarası yapmıyor mu. Yatacak yeriniz yok sizin nefissizler. Bana sahamda oynadığım 4 maçta net 4 penaltıyı vermeyeceksin sonrada çıkıp bunlara penaltı verip ortada gezineceksin. İnşallah ne milli takım ne kulüpler nede hakemler bir daha Uluslararası hiçbir şeye çıkamazlar..
                                yok renkdaşım öyle değil bak şimdi bu tetikçi hakemlere talimatı veriyor f.f.f. diyorki mesela ts-gs maçında yada bjk-kasımpaşa maçında gs ve bjk kazanıcak eğer hertürlü kötü yöneterek bu takımlara kazandırırlarsa f.f.f yüksek puan veriyor ve onları fifa hakemi yapıyor yeterki f.f.f. den gelen talimatı yerine getirsinler .avrupa hakemi olmak istiyorsan f.f.f. nin tetikçisi olacaksın.

bak buraya yazıyorumbu tetikçi çağatay şahan en geç 1 yıl içinde fifa hakemi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X