Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konuda da size katılmıyorum, hakemler böyle olaylardan sonra daha çok hata yapıyorlar adımıza, ayrıca bizim gollerde de ofsayt var diyorlar ne yapacağız şimdi? Adaletin kefesi hep bize mi tartsın, fener gibi mi olalım bizde?
    Fener gibi olalım demiyorum sadece hakem penaltı gördüyse çalsın artık diyorum. Yani görmese, farketmese eyvallah diyecem ama Cüneyt Çakır ve Çağatay Şahan gördüğü halde devam ettirdiler. Biri alakasız yere yüzünü koruyor dedi diğer elini geri çekiyor dedi.

Adamlar Avni Akerde artık pişkin pişkin gülerek resmen doğruyorlardı bizi. Artık taraftarın hiçbir ağırlığıda kalmadı Trabzonda böyle bir olayla taraftarın kendini hatırlatması iyi oldu bence. Ama işte herşeyin olduğu gibi bununda dozajını kaçırdık.

Birde 4 maç saha kapatma cezası gelecek diyorlar. Keşke gelsede maçları İstanbula taşısak o zaman herkes görür neler oluyor.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fener gibi olalım demiyorum sadece hakem penaltı gördüyse çalsın artık diyorum. Yani görmese, farketmese eyvallah diyecem ama Cüneyt Çakır ve Çağatay Şahan gördüğü halde devam ettirdiler. Biri alakasız yere yüzünü koruyor dedi diğer elini geri çekiyor dedi.

Adamlar Avni Akerde artık pişkin pişkin gülerek resmen doğruyorlardı bizi. Artık taraftarın hiçbir ağırlığıda kalmadı Trabzonda böyle bir olayla taraftarın kendini hatırlatması iyi oldu bence. Ama işte herşeyin olduğu gibi bununda dozajını kaçırdık.

Birde 4 maç saha kapatma cezası gelecek diyorlar. Keşke gelsede maçları İstanbula taşısak o zaman herkes görür neler oluyor.
      Bende diyorum ki sonuçta giren çıkan bize oluyor, kaba kuvvetle bu işi çözerim diyenler kelimenin tam anlamıyla tribüne oynuyor teşbih yok. Tribünlerdeki paralı adamlarımı oraya gönderirim aldırmam diyen ihodur. Bunlar gerçek taraftar değildir bunu biliyoruz.
      Ne yani ligin bütün maçları avni akerde mi oynanacak? Yarın deplasmana sivasa gittiğinizde oradaki taraftarlar bizim takımın kapısını bloke etseler ne olacak? Gidecek mi oraya kurtaracak mı ihonun paralı adamları takımı? Bunlar cidden komik şeyler ve koca bir Trabzonspor markasını gülünç duruma düşürmekten ve ceza yemekten başka da bir halta yaramayacak.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takımım için şike de yaparım, her odaya da girerim diyen,
        cumhurbaşından tekrar yargılama ile beraat alan ve aynı zamanda ali ismail korkmaz ın annesi babasıyla statta maç izleyen,
        yayıncı kuruluşun kablosunu kesen,
        taraftarı fişleyen stada istediğini alan,
        amigoları, fanatikleri kendisi belirleyen,
        takımına tesis, arazi kazandırmak için er türlü alavere dalavereyi yapan,
        savcılarla, hakimlerle papermoon da takılan,
        oyuncusunu dövdüren,
        efsane olmuş oyuncusunu ite kaka gönderen,
        yayıncı kuruluştan rakip kadroları alan,
        kendi takımını küfür ede ede, döve döve ilk ikiye sokan,
        şikeci lanet herifle kim uğraşabilirse o gelsin başkan olsun...
        Vallaha bende onu diyorum ertuuu kardeş, ama bunlarla uğraşabilmek için bunların kat be kat fazlasını yapabilecek kapasitede bir başkan bulmalıyız, yani dinsizin hakkından imansız gelmesi durumu.
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Anlamadım senden mi icazet alıcam forumda neler yapacağımla ilgili?
          Ben sert bir şey söylemedim, yanlış anladın.

Ben kendim engelledim, elemanın yazdıklarını görünce.

Senin yanında tavır alarak destek verme anlamında, engelliyorsun keyfine bakıyorsun demek istedim.

İcazetlik bir şey yok, ister engellersin ister engellemezsin...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben sert bir şey söylemedim, yanlış anladın.

Ben kendim engelledim, elemanın yazdıklarını görünce.

Senin yanında tavır alarak destek verme anlamında, engelliyorsun keyfine bakıyorsun demek istedim.

İcazetlik bir şey yok, ister engellersin ister engellemezsin...
            Bana söyledin sandım da kusura bakma.

Yorum

Bana söyledin sandım da kusura bakma.
              Önemli değil, sen de kusura bakma...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kural hatasi mevzusu ne zaman görüsülecek TFF'de ?
                hakli iken haksiz duruma dustuk tff maci tekrarlamak yerine bize daha agir cezalar verecek gibime geliyor
                guzelim kural hatasi gume gitti
                yapilanlardan dolayi maci tekrarlamak yerine bizi hukmen maglup bile sayabilirler valla hersey beklenir bu federasyondan demedi demeyin

Yorum

• tff ve/veya mhk'da Trabzon şehri ve Trabzonspor üzerine kim oyun oynuyorsa bulup çıkartılmalı ve gel bakalım arkadaş, seni kim tetikçi tuttu, kimler yaptırıyor sana bunları ? diyerek ağzını burnunu kırmak lazım
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hakli iken haksiz duruma dustuk tff maci tekrarlamak yerine bize daha agir cezalar verecek gibime geliyor
                    guzelim kural hatasi gume gitti
                    yapilanlardan dolayi maci tekrarlamak yerine bizi hukmen maglup bile sayabilirler valla hersey beklenir bu federasyondan demedi demeyin
                    Bugün gazetelere bakıyorum da kimse kural hatası veya verilmeyen penaltıdan değil de başkanın konuşmalarına ve sözüm ona hakemlerin alıkonulması üzerine yoğunlaşmışlar.

Kadıköy'de polis otoları yakıldı, işyerleri yağmalandı. Bu kadar üstüne düşmedi şerefsiz yanlı yandaş medya
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• kötü oynadık fakat kaybedilen puanlarda verilmeyen kasıtlı penaltılar takımın moralini bozar sonuçta puan alıp toparlasak verilmeyen penaltılar verilse ki bu sene direkt takımımıza bence kasıtlı penaltılar verilmedi öyle olsa takımın morali düzelip çıkış yakalayabilirdik.bu bile önemli sonuçta maç 2-0 dan 3-2 olacak ve takım çıkış yakalıyacaktı

Yorum

• Öve öve bıtıremedıgınız bjk şuan ılk 20 dakıkada trabzondan farklı bır top oynamıyor..Hatta cuneyt faullerinide hemen çalıyor..

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öve öve bıtıremedıgınız bjk şuan ılk 20 dakıkada trabzondan farklı bır top oynamıyor..Hatta cuneyt faullerinide hemen çalıyor..
                          şikebahçe de çok kötü oynuyor
                          bizden çok iyi oynamıyor 3 ciciş de
                          maalesef önümüzü bile bile kestiler bu sene
                          umarım G.antep maçı tekrarlanır da 16 puan yaparız

2 sene önce düşmenin eşiğinden dönen Akhisar bile bize fark attı
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şikebahçe de çok kötü oynuyor
                            bizden çok iyi oynamıyor 3 ciciş de
                            maalesef önümüzü bile bile kestiler bu sene
                            umarım G.antep maçı tekrarlanır da 16 puan yaparız

2 sene önce düşmenin eşiğinden dönen Akhisar bile bize fark attı
                            Aynen hocam aynen..GS nın balı ve hakem desteği..Bjk nın balı ve hakem destegı..attıkları gol tammen balık ve kalecının hedıyesı..Ben bu şekılde hata ıle gol attııgmızı uzun yıllardır hatırlamıyorum...

Takım gs maçına çıkmadan once takır takır oynuyordu en azından 60 ddakıka..Gs de onumuzu kestıler..Sonra ne olduysa oldu...

Oyle konuşıyorlar kı ts yı eleştırıken sankı şuan 28.haftadayız gs bjk fb muthış oynuyor ve puan farkı 20...Dha 10.haftadayız..Hakem ıtelemesı ıle duşe kalka gıdıyorlar..Aha kasımpaşa 1-2 yaptı işte...

Takıma Destek verın dıyıncede IHO nun yalaması oluyoruz maalesef

Yorum

• Bize verilmeyen penaltının 10/1i kadar penaltı olmayan pozisyon ayrıca Atibanın elle kontrol ettiği pozisyon bjkye bize penaltı vermeyen Cüneyt Çakır tarafından veriliyorsa biz burda neyi konuşuyoruz? İHOdan, Demirörene hakemlere her kimde bu takımın en ufak hakkı varsa haram zıkkım olsun inşallah.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bjk nin penaltısını son dakkada veren şerefsiz bizim gs maçındaki penaltıyı vermedi. Biz ne izliyoz allah aşkınaaaa. Çekin şu takımı ligten. Oynasınlar kendi liglerinde adi herifler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X