Iho inanmayin düne kadar susan kongre yaklastigindan kendini gösteriyor truva ati bu koltukda kalmak icin herseyi yapar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ne diyor izleyemiyorum.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Hacıosmanoğlu ben gelene kadar hakemi stattan çıkarmayın diye talimat vermiş. Hakemde Kuddusi'yi Kuddusi de muhtemelen Demirören'i, Demirören de Cumhurbaşkanı'nı aramış. En sonunda Cumhurbaşkanı Hacıosmanoğlu'nu arayınca bırakın gitsinler demiş...
Dallas'a döndürdünüz kulübü...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yahu geldin geleli Avni Aker'de 61 kere hakkimiz yendi, hiçbirinde çikip konusmadin hakkini aramadin, daha yeni gs ve hatta en önemlisi de Konya ile oynadigimizda resmen 3puanimizi çaldilar hakem daha çok tepki hak ediyordu ama hiçbir sey olmadi, niye ??? seçim tarihi uzakti degil mi ? biraz daha yaklassin istedin tabi... yemezleeeeeeeeeeerrrrrrrrr
Simdi bu baskana inanana da yaziklar olsun... bunlar ayni kafa, yaladiklariyla ayni seyleri yapiyorlar... biri Vatan için degil seçim yatirimi için yani kendisi için teröre karsi operasyon yapar, digeri de Trabzonspor için takimi için degil de seçimde tekrar seçilmek için hakkini ariyormus gibi yapar...
Yine de umarim aday olmaz, olursa da kaybeder, böyle rezillik olmaz, insanlarla bu kadar dalga geçmek olmaz....Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sadece bir kez sözünde durup ne yapıyorsa yapsın. Bu düzen böyle devam etmez. Sinirim hala geçmedi. Ulan hadi son dakika maç daha dönmez diye penaltıyı vermeden eh be kitapsız ilk yarıda 4-5 adım uzağında elle oynayan Antepliyi niye görmezden geldin???
Oynayamadığımız futbola rağmen şu an lider olmamız gerekiyordu, bu kadronun 1-2 eksik hariç kaliteli olduğunun göstergesidir ama td ve hakemler bir senemizi daha çöp etti.
Yorum
-
maç kadrosuyla ikinci yarıdaki kadro arasındaki farkı hepimiz gördük. neden fantazi peşinde koşar hoca anlamıyorum.
Cardozo gibi dünyanın en kaliteli forvetlerinden biri var elimizde ama bu adamı besleyecek kanat yok.
hayatımda da hiç bir dönem Trabzonspor'un canının hakem hatalarından yandığını görmedim. resmen kıyım kıyım kıyılıyoruz.
Constant denen arsızın tez vakitte bu takımdan kovulması lazım. ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz futbolcu görmedim.
bir takımda bir adam topla oynar. birden fazla adam oynayınca görüyoruz işte takımın halini.
Constant solbek olmasına rağmen topla çok oynuyor, Erkan desen öyle, Marin desen öyle, Özer desen keza e nerede takım oyunu?
Ersun Yanal'ın bir bildiği vardı ki Constantı kadrodışı bıraktı.
Dün akşam resmen yine kahroldum.
Başkanda çıkmış millete serserilik yapıyor asarım keserim diye. Sen önce iki yılda Trabzonspor'a ne verdin onu söylede sonra aday olmayı düşün.
Kongrede eğer Hacıosmanoğlu kazanırda Hurma/Shota ekibi ile devam edilirse işte o zaman Trabzonspor küme düşer çok yakında.
Bu adamların acilen uzaklaştırılmaları gerekiyor. Ben inanıyorum ki bu üçlü giderse takıma da huzur gelecektir.
bir lafımda taraftara; buradaki kesimle tribündeki kesim arasında fark çok fazla. şuan takımı, stadı Hacıosmanoğlunun bedavacılarına bırakmış durumdayız. Gerçek taraftarlar stadda olsa Onur'a yapılan tepkiler olmazdı. o hakemlerde böyle rahat çıkamazdı staddan.
Yorum
-
Trabzon şehrinin hakkı yenmişmiş. İHO ve onun gibi düşünenler anlayın artık Trabzon şehrinin Trabzonspor gibi bir önceliği yok hatta Trabzon halkının Trabzonspor umrunda değil yoksa hakkını gasp edenlere %65 oy verir mildi? Türkiye'nin koyun şehirlerinden ilk 5 e girecek vatandaşlarının yaşadığı yerdir Trabzon. Trabzon Türkiye de Trabzon halkının tavırlarıyla zurnanın son deliği olduğunu bir çok kez ispat etmiştir. Şimdi de çıkmış İHO Trabzon halkına bunu yapamazsınız, çart, cüret... Aman MHK ve TFF çok korktu. Adam olmadığını son 2,5 senede vermiş ve tutmuş olduğun sözlerle ispatladın. Aynı konuşmaları Konya maçından sonrada yaptın ne değişti? İHO haramileri ile birlikte acilen defolup gitmeli...
Sent from my iPad using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum