Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim futbol bilgim doğal konum aranacak pozisyon mu arkadaş ben mi bir şey bilmiyorum

kesin kanaat nedir penaltı değil mi diyorlar

top yön değiştiriyor elleri bedeninden ayrı nasıl doğal konumdaymış

Yorum

• Sibel lafi yanlis da .. sonucta türkiyede dansöz dönek gibi.. laflar var onu kast etmistir

Yorum

• İlk golümüz öncesi faul yok diyorlar TRT 'de
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cardozo kariyerinde olup da, bu kadar haksızlığa rağmen(denizin yedeği olmak) çıkıp maçını oynayıp kompleks yapmayan,böyle hırsıyla oynayan yabancılarımız olsa biz bu hallerde olmazdık.yeteneğini sölemiyorum bile...çok üzülüyorum adama... kaç kurtar kendini cardozo bu bataktan...
          aykutun golünde bile talimata uyup stopere frikikte pası veriyor.

Yorum

• Çakıcı gelirse forumda küfür edenin hali duman . Adam facebook da kullanıyor muhtemelen hacker grubu bile vardır Siber mermi manyağı oluruz vallahi
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim futbol bilgim doğal konum aranacak pozisyon mu arkadaş ben mi bir şey bilmiyorum

penaltı olması için oyuncu kendi ceza sahasında iken eli bizim ceza sahasında olmalıymış

Yorum

• Douglas o topu taca attığında burda Daouglas'ı savunanlarada küfür ettim. Kulaklarınız çınlamıştır.

Yorum

• renkdaşlarım bu maçta kural hatası varmı yokmu net birisi yazssın bu arada iddadan son maçı bu maç olan ve bu akşam parayı alanlar ne olucak?

Yorum

• o pozisyona penaltı değil diyenle birdaha muhattap olmayın. acil beyin nakli şart
                    İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim futbol bilgim doğal konum aranacak pozisyon mu arkadaş ben mi bir şey bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      maç tekrarlanırsa aynı hakemmi olucak

aynı hakem olursa hiç yormasnlar boşuna mı diyorsun

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renkdaşlarım bu maçta kural hatası varmı yokmu net birisi yazssın bu arada iddadan son maçı bu maç olan ve bu akşam parayı alanlar ne olucak?
                        Kafan çok güzelmiş renkdaş güle güle kullan.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Aykutun frikiğinde top antepli futbolcuya çarpıyor medjani dokunsaydı bile ofsayt olmazdı. Şut çekildiği zaman medjani ofsaytta ama kalecinin görüş açısında değil ne zamanki top antepliden sekiyor o zaman medjani kalecinin kafasını karıştırıyor.
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renkdaşlarım bu maçta kural hatası varmı yokmu net birisi yazssın bu arada iddadan son maçı bu maç olan ve bu akşam parayı alanlar ne olucak?
                            Ya arkadaş daha bismillah maçın dumanı tütüyor 3 ay sonraki olayı soruyorsun sen. Bir şey olmaz bekleme boşuna.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynı hakem olursa hiç yormasnlar boşuna mı diyorsun
                              bu korkudan sonra arog daki gibi pozisyonun tekrarına bile gol verir tersten penaltı verir fln
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu düzende maç falan tekrarlanmaz ben inanmıyorum.
                                Bu maç tekrarlananilir, bir iddiamız kalmadı, İHO'ya kıyak olur, gaz alınır vs.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X