Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar mevzuatı bilmiyorum ancak bilen varsa paylaşsın kesin tekrar sebebimi yoksa edabilir etmeyebilirde

maçın skorunu kaderini etkiliyormu diye yoruma açık cümle var mı

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tamam yönetimi eleştiriyoruzda yahu bu kadar eziyette fazla artık, bu konuda birlik olmamız lazım takımımız aleyhine ciddi karanlık işler dönüyor şu penaltı nedir yahu

ohaaa dostum o repler neeyaa ben seni 1 ay önce görmüştün 1-2 repin vardı naptın remi satın aldın

Yorum

• Doğru iho 10 maç 14 puan harbidende milat yaptın bize sokakta dolşacak yüzümüz kalmadı sayende sen de yüz kaldı mı?
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İç sahada deniz yada n'doye, dış sahada cardozo! Ah şota ahh
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Konstant 2 golde de top kaptırdı ve golleri hazırladı

Deniz kim ki onla başladı bu Şota?

N'Doye ile başlayıp 2 .devre Cardozo'yu sokabilirdi
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• maç tekrarlanırsa aynı hakemmi olucak
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• @DeAgLeMaNyAq abi seni severim de bazen çok tarafsız bakıyorsun olaya adamlar tabii doğal konum dicekler paralarını veren adamlardan öyle emir geliyor.evet haklısın bu maç 1 penaltı pozisyonuna kalmamalı ama bakıyorsun gs-konya-mersin-antep hepsindeki kasıtlı kararlar 9 puana mal oluyor isyanımız düzene
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6s macinda cücünün kafasini patlatip o düdügü bir tarafina monte etselerdi, ne konya vakasi yasardik nede bugün ki hakem faciasini yasardik, o gün o taraftar cücüyü o stadtan cikarmayacakti, ah eski Trabzonspor taraftari nerdee.
                  Bu sezon geçti bari bizi doğrayan hakemlerden birini sahaya girip yaralasın taraftar seneye hakemler Trabzonda kolay kolay hatalı karar veremez eski Trabzon olsa zaten şuan şu durumda olmazdık bu sezon en az 9 puanımızı hakemler çaldı.

Yorum

• Ya hadi normal geliyor hakem hatası demicem surekli hata yapılmaz. Hakemlerin bilerek bizim aleyhimize verdiklere kararlari anladim. Ama sotanin tek forvet cikmasini ve tek forvet olarakta denizi oynatmasini anlamiyorum. Resmen hediye ettik maçı.

Yorum

• Maçın tekrarı çok önemli. İho zaten gidici ama bundan sonra yaşanılacak puan kayıpları takımı daha da kaosa sürükler.

Yorum

• GS-1
                        Konya-3
                        MİY-1
                        G.Antep-3

Hakem katliamıyla kaybettiğimiz ve yarıştan kovulduğumuz en az puanları yazdım

14+8=22 liderliğe ortaktık.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• eeeeeee gene haklı çıktım 5-6 aralık seçim başlığında bize aladdin çakıcı mehmet ali yılmaz gibi başkan lazım ki hakemler hakkımızı yiyemesin özellikle alaaddin çaıkıcı gibi demiştim bana çok sallamışlardı istediğin kadar süper kadro kur hakemlere önlem alıcaksın hakemlere yoksa bir çuval incir berbat olur.

Yorum

• Cardozo bile sinirden çıldırdı hakikaten ya
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu düzende maç falan tekrarlanmaz ben inanmıyorum.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman Fenerin attığı gol de ofsayt değildi.Neden 1 haftadır ortalık ayakta o zaman.Kural geçerli olmalı
                                Aykut şut çekti pas vermedi Hakan.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X