Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lig tv vermedi maçı seyrettim

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hocam Cardozo'nun 15 cm ofsayt olduğunu nasıl gördün o zaman
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Lig tv vermedi maçı seyrettim

yav komik olmayın yeter insanları bilerek mi sinirlendirmeye çalışıyorsunuz

ha yok ciddiyseniz gidin bir gözlük alın

2 golümüz de ofsayt değil

Yorum

• Bir Trabzon deplasmanından daha beraberlikle dönüyor Trabzonspor...

Ikı şansız bireysel hata...36.dakıkada maçı bırakıp oyuncularını yuhlayan bır zıhnıyet...2-2 olunca utanmadan bu sefer destek vermeye başlayan bır zıhnıyet....Şu takımın kalitesi gerçekten bunu haketmiyor...Teknik taktık soylenecek çok hata var ama butun 90 dakıkaları degerlendırdıgımızde net hakem hataları olmasa şuan takım 21 puandaydı...Yazık gerçekten yazık...

Yorum

• Constant 10 tane Adrian eder diyen adamlar vardı burda.Bu adamlarla futbolu tartışıyoruz.Bu adamların seçtiği başkanda hacı bilmem ne oğlu olur.
          iho istifa.

Yorum

• ya şota zaten ispatladı konu mankeni olduğunu, antrenör falan olmadığını da takımın bugün "YİNE" hakkı yendi arkadaş. bunu söylemek bu kadar mı zor???
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Medjani olarak gördüm. Topa vurulduğunda kalecinin önünde topa hamle yapmaya çalıştı dokunamadı ama bana göre ofsaytti. Tekrar izleyeyim. Beni de tereddüte sevk ettiniz.
              Abi topa dokunsa ofsayt olur lakin dokunamadı

Yorum

• mutlu hoca ya göre attığımız 2 golde ofsaytmış ve hakem cardozoya da kırmızı kart çıkaramamış

Yorum

• Hurmayı şotayı bıraktınız hakeme sardınız velevki bu akşam kazandık ne olacaktı ki
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şota aklınca bazı oyunculara ego gösterisi yapıyor sonra bi yerinde patlayınca takır takır oyuna sokuyor hepsini. Seni gidi komik adam seni.

Yorum

• Gördüğüm kadarıyla bizim 2 gol de ofsayt. Hele ilk gol kesin.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İstifa etmedi mi daha sülükler

Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ozaman ben yanlis yorumladim pardon.
                          Eyvallah hocam

Yorum

Attığımız 1. Golde faul yok, hatta Medjani Aykut topa vururken ofsayt. 2. Gol Cardozo ofsayt 15 cm

15 cm gelmez orası taş çatlasa 10cm falan. haspinallaahhh...
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• yanarım yanarım da sota ve hurma istifa etmeyecek

Yorum

• Bu antepin hocasının dediklerini duyan var mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X