İHO başkan çık hakemlere ayar ver artık; Türk futbol baydaşları senden bekliyor bunu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bak asıl beyinsiz kardeşim attığınıilk gol ofsaytın kralı golden önce fauullllllde yok onu niye söylemiyorsun.koca ilk yarı antep gibi berbat bir takıma tek şut çekebildim bunu niye söylemiyorsun,forvetsiz maça çıkıyorsunuz niye söylemiyorsun ulannnnnnnn 6 maçta 4 yenilgi 1 beraberliğin 10 maçta 14 puan almanın Trabzonspor tarihinde olmadığını niye söylemiyorsun da bu hocadan başka herşeye benzeyen komik olmayan herifin defolup gitmesi gerektiğini niye söylemiyorsun.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Adamı önce vurup sonra hastaneye götüren ''kahraman'' yani !İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig TV'de sakallının biri maçın adamı müdahaleleriyle Şota diyor. Sanki babam o kadroyla başladı maça. 60 dakika boşa harca, sonra maçın adamı ol.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ben herşeyi idrak ediyorum beni bilen bilir senin yaşın ŞOTA'ya laf edebilecek düzeyde değil fazla laf ebeliğine gerek yok laf ediceksen asıl muhattabı İHO'dur!!!İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi bakiyim başka yere... Hakemleri bu hale getirenleri önce idrak edinde sonra benim TSliğime laf edin.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
attığımız ikinci golde ofsaytta olan futbolcumuz kim?İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak asıl beyinsiz kardeşim attığınıilk gol ofsaytın kralı golden önce fauullllllde yok onu niye söylemiyorsun.koca ilk yarı antep gibi berbat bir takıma tek şut çekebildim bunu niye söylemiyorsun,forvetsiz maça çıkıyorsunuz niye söylemiyorsun ulannnnnnnn 6 maçta 4 yenilgi 1 beraberliğin 10 maçta 14 puan almanın Trabzonspor tarihinde olmadığını niye söylemiyorsun da bu hocadan başka herşeye benzeyen komik olmayan herifin defolup gitmesi gerektiğini niye söylemiyorsun.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Ha anladım kardeşim.bencede faul verilebilir ama sarı kart ağır.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.golde faul yok Fatih herhalde onu diyorlar.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Maç tekrarlansın yenilir bunlar. bence razı olalımİlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç 0dan oynanacak değil heralde. O dakikadan başlatsa da bir şey olmaz zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum