Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO başkan çık hakemlere ayar ver artık; Türk futbol baydaşları senden bekliyor bunu...

Yorum

• Bak asıl beyinsiz kardeşim attığınıilk gol ofsaytın kralı golden önce fauullllllde yok onu niye söylemiyorsun.koca ilk yarı antep gibi berbat bir takıma tek şut çekebildim bunu niye söylemiyorsun,forvetsiz maça çıkıyorsunuz niye söylemiyorsun ulannnnnnnn 6 maçta 4 yenilgi 1 beraberliğin 10 maçta 14 puan almanın Trabzonspor tarihinde olmadığını niye söylemiyorsun da bu hocadan başka herşeye benzeyen komik olmayan herifin defolup gitmesi gerektiğini niye söylemiyorsun.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu mac tekrar edilir....Kural hatasi var muhabbeti var twitter da.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lig TV'de sakallının biri maçın adamı müdahaleleriyle Şota diyor. Sanki babam o kadroyla başladı maça. 60 dakika boşa harca, sonra maçın adamı ol.
          Adamı önce vurup sonra hastaneye götüren ''kahraman'' yani !
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Attığımız 1. Golde faul yok, hatta Medjani Aykut topa vururken ofsayt. 2. Gol Cardozo ofsayt 15 cm

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hadi bakiyim başka yere... Hakemleri bu hale getirenleri önce idrak edinde sonra benim TSliğime laf edin.
              Ben herşeyi idrak ediyorum beni bilen bilir senin yaşın ŞOTA'ya laf edebilecek düzeyde değil fazla laf ebeliğine gerek yok laf ediceksen asıl muhattabı İHO'dur!!!
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Kural hatası olayı nedir izlemedim maçı?
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hakemler degisti de ben mi kacirdim?
                  2010-2011 sezonunda hic mi bizim aleyhimizde düdükler calinmadi?
                  Beyler kendinizi kandirmayin...koskoca 60 dakika heba oldu...1 saat ulan!
                  2 puan kaybetmemizin tek sebebi Sota'dir...Senin elinde Cardozo gibi usta bir golcü var iken Deniz ile cikiyorsun...
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ya ne ofsaytı arkadaş dalga mı geçiyorsunuz? Medjani'ni ne topla alakası var ne de kalecinin görüş açısını kapatıyor

Yorum

• burada nefes almadan yönetici ve futbolculara salyalar akıtanlara gelsin bu penaltı pozisyonu..
                      haftalardır doğranıyoruz katlediliyoruz ama suçlu cavanda ve constant vay bee

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bak asıl beyinsiz kardeşim attığınıilk gol ofsaytın kralı golden önce fauullllllde yok onu niye söylemiyorsun.koca ilk yarı antep gibi berbat bir takıma tek şut çekebildim bunu niye söylemiyorsun,forvetsiz maça çıkıyorsunuz niye söylemiyorsun ulannnnnnnn 6 maçta 4 yenilgi 1 beraberliğin 10 maçta 14 puan almanın Trabzonspor tarihinde olmadığını niye söylemiyorsun da bu hocadan başka herşeye benzeyen komik olmayan herifin defolup gitmesi gerektiğini niye söylemiyorsun.
                        attığımız ikinci golde ofsaytta olan futbolcumuz kim?
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1.golde faul yok Fatih herhalde onu diyorlar.
                          Ha anladım kardeşim.bencede faul verilebilir ama sarı kart ağır.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Son 2 sezonda 24 direğimiz vardı sanırım 25 oldu...........
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• hey beyler aman haaa geçende yüzde 65 vermiştiniz akp yee .

bu pazar işi garantiye alın yüzde 95 verin ki düşmemiz garanti olsun.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç 0dan oynanacak değil heralde. O dakikadan başlatsa da bir şey olmaz zaten.
                                Maç tekrarlansın yenilir bunlar. bence razı olalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X