Bizim futbolcuların poposuna ağırlık mı bağlı koşamıyorlar, niyedir acep?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Şu an boşta gönlünü alabiliriz tekrarİlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecale'nin ahını aldık.çıkmıyo valla.
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Trabzonda olupta , şuan o stadda olmayan arkadaşlar hepinize selam olsun ...
Ne denli sevdiğinizi söylediğiniz kulübü kimlere bırakınız , o stadda kimler at kosturuyor, bumudur kulubunuze olan sevgimiz , NE OTURUYORSUNUZ GİTSENİZE STADA , TARAFTARI OLDUĞUNUZ KULÜBÜ SAHİP ÇIKSANIZA ....
DAHA NEYI BEKLIYORSUNUZ ALLAH AŞKINA. ..
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oflunun koyunde bi tane adam yokmu su adama iki kelam etmiyorda kongrede oy kullanmaya gidiyor
malum partiye %60 oy çıkan memlekette ihoya da oy çıkması garip olmasa gerek.
Yorum
-
Bu maçtan sonra istifa etmeyen tarimizin en rezil baskaninin kimse bana iyi niyetinden bahsrtmesin. IHOnun Trabzonspor oparasyonu daha bitmedi hele bi kumeye duselim o zaman bitecekTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Renkdaşlar az daha sıkalım dişimizi derim ben...bu sezondan zaten bi ekmek çıkmaz bize...zaten gelen giden gülüyo halimize...onur denilen şey yerlerde...
bu maçtan 3-4 farklı skor bekliyorum açıkcası....bu tür 1-2 maç daha oldu mu iş biraz kolaylaşır....yoksa aralık kongresi çetin geçecek...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Gamsız,yeteneksiz admlarla verirsin 2-2.5 m sonra adamların maaşını ödemek için elindeki en iyi,en değerli adamları satarsın. Böyle bir yönetim görülmemiştir.
Şimdi bu maç dönse ne olur bir kaç maç sonra gene patlayacak.
En önemlisi bizim Trabzonspor takım değil çete yada grup. Yakında saha içinde grıplar arası paslaşma olursa şaşırmayalım"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum