Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur un suratına bir bakın. ben bu adamı hic bu kadar Trabzonspor dan uzak görmedim. Mehmet Ekici aynı. Cardozo aynı. constant kurtacaz derken verdigimiz ziyanlara bak.

iki mac hata yaptı diye Onur gibi bir oyuncuya giydirenlere. aha kapak geldi. 2-0 oldu.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Sevinsin şimdi o şerefsiz köpekler
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• allahım inanılır gibi değil . noluyo ya

Yorum

• gecmis olsun
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu dediğime Trabzon'daki arkadaşlar kızıyor ama Trabzonspor'un en az 1 sene Trabzon'dan uzaklaşması gerekiyordu ve stad inşaatı bunun için en iyi fırsattı. Trabzon'daki taraftarların büyük bir kısmı politize olmuş ve takımcı değil adamcı reaksiyonlar gösteriyorlar. Yönetim veya teknik ekipten kimse adamakıllı tepki görmüyor. Adam hala gelmiş senelerce en yüksek performans vermiş, bayrak oyuncusuna sövüyor. Takımdaki belli başlı oyuncular sadece arkaplanları nedeniyle tepkiye maruz kalmıyorlar ve kayırıyorlar. Maalesef Trabzonspor şu anda ipini koparanın koşturduğu bir camia haline gelmiş durumda.

Bunları yazarken de ikinci gol oldu. Geçmiş olsun.

Yorum

• Puhahahahahaha takıma bak lan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• forumdan 11 kişi çıkalım daha karakterli oynarız
                County of Essex

Yorum

• Evet, benim için maç bitmiştir.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maçtayım şuan.hangi taraftar topluluğudur bilmiyorum.pankart filan yok önlerinde.ama vakfikebirliler olabilir.önceki maçlarda hep ordaydılar.

bedava kombine aldıklarını çok iyi biliyorum.
                    Vakfıkebir liler takımı en çok destekleyen taraftar gurubudur.Gir face bak adamların tek bir olumsuz lafı yoktu takıma taki bugüne kadar koca Trabzonspor köpeklerin makarası yaparsan insanlar dinden imandan çıkar bu akşam şota hurma ikilisi defolup gidecekkkkkkk....
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• hurmaya kıyağı yiğeni okay yaptı

Yorum

• Ligin en kötü takimi antep
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Constant kadar hem gevşek; hem beceriksiz adam yoktur herhalde

Erzun yine haklı çıktı; gerçi onun kendinin de aklı başka yerlerdeydi ama

Yorum

• sence Trabzonda akıl kaldı mı ? maskara oldu her konuda
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• (: aslina bakilirsa eglenceli bence. Ne kadar degisik goller yenebilirin orneklerini seyrettiriyoruz. Ben ilgiyle izliyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X